|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Cytuj:
BTW: wiadomo ze na oko widac kto ma, ale badac kilkaset ludzi co miecha-dwa czy ma bota czy nie to chyba jest niewykonalne ?? Cytuj:
Cytuj:
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
|||
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Przeczytalem tylko kilka postow nie wiem czy sie nie powtorze ale powiedziec trzeba ze cipy chcialy byc sprawiedliwe bo co to za gra jak jakis uczciwy sork 100+ na v7.6 zostal zaatakowany przez jakiegos 60+ maga bottera ten sork nie ma za duzo do robienia jedynie utamko i spamowac ue zeby go unicestwic badz strong haste i dzida w PZ. Dlatego zeby bylo rowno zostal wprowadzony ten cipbot i teraz pvp to zadna walka tylko to ma wieksza sile magi i wiecej hp ten wygrywa i rozklada przeciwnika na lopatki klikajac w battle z runek mi sie to nie podoba zalosne troche to juz nie sa jak kiedys jakies refleksy plajerow aby zabic przeciwnika tylko notoryczne klikania :/ Kiedys bylo takie cos juz ale wycofali moze znowu wycofaja??????? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]()
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2004
|
![]() On się nie zdziwi, gadaliśmy ze 2 razy na Xerenie a poza tym to nigdy go nie spotkałem
![]() @Gremlin Pamiętam (zresztą to wcale nie było tak na początku), i ta próba przerobienia klienta to było właśnie wspomniane przeze mnie kodowanie pakietów. Jak wyszło, doskonale wiemy, ale na pewno byłoby skuteczniejsze gdyby o całej zmianie NIKT nie wiedział. No chyba że chodzi ci o jakąś inną zmianę o której już zapomniałem ![]()