|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Maka nie wroci... a jak wroci to sie mylisz ze bedzie czyscil poi... jakie doswiadczenie ma Ri a jakie ten 130 ms? jesli chodzi o poi? kto bedzie go sluchal?
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2006
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Furora
|
![]() Nie level czyni człowieka i jego wiedze drogi psycho tato.
Oryginalnie napisane przez MortaroDelToro666 Pokaż post Muj ziomek mateusz dargon wielki wyslal mi super filmy i na nih som jego kolegi i on sam i oni tam grajom rozne scenki zresztom co wam bende gadal sami se luknijcie ![]() Kod:
Ten koleś miał chyba 4 cc czyli około 400k a zresztą można przesłać innym charem kase do banku sam mam 21 lvl na roku i taki film moge nagrać bo już nim nie gram nic nadzwyczajnego. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 06 2007
|
![]() Spoko film ,ale mam lepszy jak Mateusz Dragon Wielki czyści PoI za kase dla ludzi.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik forum
|
![]() Spoko film hhie hie
![]() Ostatnio edytowany przez Zdyniu - 11-06-2007 o 17:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zbanowany
|
![]() @2xUP
Wypierd**laj, najlepiej na owntibia.com (link do pliku exe, ofc hack) @Psycho-Tata Maka pisał co innego na forum tibia.com. A jakież to doświadczenie potrzeba do czyszczenia PoI? Jak pierwszy team go zrobił? Spoilów nie brakuje, wystarczy się dobrze zaopatrzyć i zadbać o mocny blok (po update to ten blok będzie miał porównywalną siłę rażenia co shooterzy, ale nvm -.- ). Ostatnio edytowany przez Soulmann - 11-06-2007 o 17:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Sahet jeden z lepszych blokerów zlozyl sie na 135 lvlu nie wiem kto tam wam to bloknie ^- GL EDIT: No i tak dla waszej świadomości to 2~k hp knighta moze tam zniknac w 1 sec. (estroz) Ostatnio edytowany przez Hunab - 11-06-2007 o 17:50. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
A chętny do blokowania na pewno się znajdzie, tym bardziej, że ludzie skłonni są płacić za wyczyszczenie im (ewentualnie pomoc w czyszczeniu) takich questów. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() Sahetowi sie nie spieszy do poi... do tego tez mu nie bylo spieszno... tylko ri nie mial kiedy i ustalono wlasnie ten termin... takze watpie ze sahet pojdzie z nisko lvlowym teamem... a jak nie sahet to kto wam bloknie? sendi? co ciagnie 300k od lebka? i cala kasa dla niego?
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2007
Stan: Na Emeryturze
Świat: Candia
|
![]() Gratzy, tylko sporo ludzi padło, bo kumpel mówił
![]()
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() huja nie robota, chyba tam wszystkich 80lvl+ ściągnęliście? Ja to bym psychicznie nie wytrzymał(; A to jakiś nubas zrobi sobie zdjęcie, robiąc PoI a to jakiś zapomni, że powiedział HI i blokuje NPC, a to, że nikt sie tam nikogo nie słucha. Ile z ilu osób zrobiło ten quest? Bo mi się wydaje, że tam było z co najmniej 70osób, z czego 20 nie zrobiło. Ma ktoś jakies info dot. tego?
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Poziom: 152
Skille: 92/84
Poziom mag.: 8
|
![]() ayyy , a mi jak zawsze nie powiedzieli że robią
![]() pozdro huna... kłania się dera ![]()
![]() |
#35 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2005
Stan: Niegrający
Imię: Ninelanta
Profesja: Druid
Świat: Candia
Poziom: 1
Poziom mag.: 1
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: dębno->Boh Rox
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Unitera/Galana
Poziom: ---
![]() |
![]() oni placili po 200k dla ri?jesli tak to jak on byl przygotowany ze mfy bral od ludzi i sdki..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
BIG ZAL BIG BIG BIG !!!!!! hahahahaha szczam z takich ludzi @2up Sahet jest lepszy ;x ludzie to jest non-pvp i 300k za poi? przesada...
Konopia Alkohol Mikrofon Sex Ostatnio edytowany przez Psycho-Tata - 12-06-2007 o 16:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 05 2007
|
![]() hmmm,nie wiem jak jest na candii ale wydaje mi sie ze lepiej isc takiemu sorkowi na 80 lvlu na poi i zaplacic te 300 k i isc wiedzac ze na 99% sie nie padnie bo ma sie dobrego blokera niz isc z 100 ek ktory sie tam bardzo szybko moze zlozyc,sam bylem na takim nieudanym poi i all padli bo bloker 180~ek padl..a potem wszyscy sie bali blokowac i jakos im to nie wychodzilo...eh.
filmik fajny |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 02 2007
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xeremon
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Lost Riders