|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 02 2007
|
![]() skopać ch**** ops eeee pibić bandziora a co do tamtego debila "AVO" to jest ciota bo lepiej nie umie sklejać pewnie a kopera dobrze znam bardzo ładnie skleja tylo po dachach wymiotować sie chce a tak ogólnie jest wszystko ok daje 8/10
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2007
Lokacja: StAlOwA WolA
Stan: Niegrający
Imię: A co cię to??
Profesja: Royal Paladin
Świat: LiBeRa
Poziom: 18
Skille: 68/52
Poziom mag.: 16
|
![]() Cytuj:
Eeeeee..... O jakim ty fake mówisz?? Ja żadniego nie dawałem........
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() Dobra Wiec tak : xD
ocena: Ukryty tekst:
reszta Ukryty tekst:
@Topic Niech Przepedzi Zbója a zabawke se wezmie xD Ddla siostry ![]()
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
![]() |
![]() Bleh.<10 znaków>
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Guest
|
![]() Za krótkie nie podaba mi sie
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Guest
|
![]() A ja bende sie czepial poniewarz do wczoraj 16 a dzis to juz 17 razy przeszlem Fable
fake fajny ![]() +fajne outfitki +niepokazywales wszystkiego co robi sie na pocznontku bo to bylo by nudne a teraz najgorsze minusy ;/;/ -ten chlopiec nie ma naimie fable do ****** to jest tylko inna nazwa swiata Albionu clhopiec podomnie jak w gothicu jest bez imienny - nieblyo tam slowa ok tlyko stare gadki ze sredniowiecza fakey 7/10 ale mam nadzeje ze bendzie lepiej wszystkich z gory przepraszam za blendy ortograficzne ale jestem dyslektykiem wienc prosze sie o to nie czepiac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hashauhaha!11
Avo nie dawał żadnego fejka i nie umie równo sklejać za pomocą OTS ME XD XD XD za to Koper skleja równo ![]() Fejk jest fajny i go kontynuuj.
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2006
Lokacja: Daleko od rzeczywistości...
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Druid
![]() |
![]() Jestem zuy na ciebje... Pshesyłash mi skriny z fajbla z coraz to innym wyglądem swoich postaci, a nie móffish, she faka srobiłeś. Beee...
@Fake Jakbym nie grał, chyba bym wszystkiego nie zaczaił... Dachy śmieszne. @Down Zaznacz jeszcze "zuy" i "skriny" :* Ostatnio edytowany przez Shuki - 18-06-2007 o 15:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2007
Lokacja: StAlOwA WolA
Stan: Niegrający
Imię: A co cię to??
Profesja: Royal Paladin
Świat: LiBeRa
Poziom: 18