|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Sam jestes ciota i nie pyskój , jesli bys pomyslal debilu to ja jestem ek i kurwa to co sie dało to walilem z burstów i hmm (moze wdl. Ciebie powinnienem walic z sd?) , to nie moja wina co oni tam robili br to br , skoro mówisz o desercie to znaczy ze posiadzasz hiper evul extra powah 20 "sorcjela" myslisz ze to łatwy quest , bo dla takich dzieci napewno nie , nagralem to zeby pokazac jak zachwója sie br a nie zebyście sie dopier** do mnie i do veldera my tylko doszliśmy jako dodatek , Ci co byli na poczatku byli głownymi , kazdy chce tu udac kozaka jak swoimi 20 lvlami wykonali deserta i mysla ze banuta to taki prosty quest , połowa z was by nie przeszla 1 poziomu , ciekawe co byscie zrobili jak byscie sie tam znalezli , głowny bloker by padl a wy byscie zostali tam ze stadem hydr naprawde powach. n/c Co do pisania po ang. pisalem szybko bo jak byscie nie wiedzili potrzeba bylo czasu i skupienia co robic , wy tlyko ogladaliscie a my musilsimy myslec co zrobic zeby nie padnac , kazdemu łatwo gadac a co innego jak byscie musili wykonac dla was trudny quest. Tak btw to zapszeproszeniem mnie to g*wno interesuje co wy se tam myslicie. @Down eheheheeheheheheh xD Teraz mnie wkoncu ktos dobil , czlowieku pozdro dla Ciebie jak bym mial uh bota to by mnie automatycznie uhalo na dnaym hp debilu a ja sie uhalem co hita nawet na grren i na red , więc twoje "cfaniakowanie " wymiata ;D pozdro 600 = ] Ostatnio edytowany przez KaMiLSpAwW - 12-06-2007 o 23:04. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: Kościan
Stan: Na Emeryturze
Imię: Topork
Profesja: Elite Knight
Świat: Nerana
Poziom: 87
Skille: 84/83
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Jedyne co jest w tym filmie godne uwagi to ucieczka gdzie miałeś dosyć duże szczęście - poza tym zgadzam się z thoro, jesteś ek, gówno robisz, a boisz się nawet blokować resp bo oczywiście ty się tam najbardziej przydajesz i karzesz msom zostawać na respie.. Własnie przez takich jak ty ten quest sie czesto nie udaje.
BTW. Kto ci robił tutora? Z twoim angielskim nie odpowiedziałbyś dobrze nawet na 1/3 pytań.. @post #21 KaMiLSpAwW'a Skoro mówi o desercie to ma 20lv? Nagrałeś to żeby pokazać jak zachowują się br? ROTFL, podziwiam twój tok myślenia :lol:
![]() Ostatnio edytowany przez slimaczek - 13-06-2007 o 22:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2006
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Mogłbym prosic o rehost bo przez przypadek wylaczylem stronke i mi sie to download nie pokazuje z boku.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
|
![]() On nie jest beznadziejny tylko w angielskim polski też mu nie wychodzi.
Cytuj:
Pozdro. Z filmikiem nie kozacz miałem podobnie w przed ostatniej misji tylko ,że z behemotami a od nich raczej ciężko uciec. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2006
Profesja: Royal Paladin
Świat: Askara
|
![]() @ucieczka: gratz, super
@reszta: co za ciota 13:16 Danna Blackheart [78]: LUCAS 13:16 Danna Blackheart [78]: STAY HERE 13:16 Thee Oracird [143]: lucas 13:16 Lucas Elvessan [70]: omg 13:16 Lucas Elvessan [70]: why me? 13:17 Lucas Elvessan [70]: no please 13:17 Lucas Elvessan [70]: no no
Kot Da Vinci Ostatnio edytowany przez dymka - 14-06-2007 o 13:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2006
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Furora
|
![]() Przykro mi przyznać kolego z poprzedniego serva ale lekko mówiąc nie popisałeś się.
Oryginalnie napisane przez MortaroDelToro666 Pokaż post Muj ziomek mateusz dargon wielki wyslal mi super filmy i na nih som jego kolegi i on sam i oni tam grajom rozne scenki zresztom co wam bende gadal sami se luknijcie ![]() Kod:
Ten koleś miał chyba 4 cc czyli około 400k a zresztą można przesłać innym charem kase do banku sam mam 21 lvl na roku i taki film moge nagrać bo już nim nie gram nic nadzwyczajnego. |
![]() |
![]() |