|
Notki |
Updates Forum zawiera wszelkie informacje o najnowszym update oraz pod fora z informacjami o byłych update. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 05 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Świat: Silvera
|
![]() Po pierwsze to cena p boltów wzrośnie, po drugie będzie mozna ich używac od 55 levela. te percing bolty nie sa wcale lepsze od normalnych. Może dodali im z 3 pkt ataku, bo gdy oglądałem filmik to nie było prawie wcale różnicy między nimi a normalnymi boltami.
Siła magów na poziomach +100 spadła o około 1/3, bo tutaj juz mlvl nie rośnie zbyt szybko. Z tego, co widze to cipsoft zastosował świetną technikę ulepszania postaci. Dodał nowe czary knightowi i paladynowi, które będa dostępne dla pacc, osłabił runy, które można było uzywać na facc. Teraz paladyn na facc będzie mógł tylko dobrze poskilować, bo expić będzie trudno... Te stary będa się łamać po jedym uderzeniu, czyli jeden strzal 500gp i mozna będzie ich używać chyba tylko po wykonaniu assasin outfit. Czyli tylko wysokopoziomowi gracze porzucają sobie nimi. -.- |
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
![]() wiec tak, 'spiry' bedą wracały do ręki automatycznie dopoki sie nie zlamia, jak sie zlamie spear to nie wroci. proste nie? ![]()
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 06 2007
|
![]() Asz żal patrzeć co ludzie wyprawiają na serwerach! Co sie z wami dzieje podaje przykład "allegro.pl " --> Sprzedam sorcera, druida i tak w kółko co wy dajecie zamiast grać czym graliście to przenoszą sie magowie na rycerzy i palów to jest skandal! I tak rycerzyk albo palek nie ma szans z magią seria SD lub UE sorcera lub inne czary i nie mam rycerza! Przez wasze odwalanie wcale nie będzie gry bo wszędzie paladyna będzie się widziało lub knighta! NIE będzie wtedy zgrania miedzy graczami!Powtarzam ze tibia z tego co pamiętam zaczęła sie od MAGI
Nie psujcie tego drut jest potrzebny na hydry jak i do innych monsters "musi dać sio" a bez sorcera by nie można było wykonać questa np.Widziałem filmik jak 140 Master wyczyszczał demony na DEMON HEMLET QUESTi raz dwa mu poszło a jak oglądałem jak rycerz sie z tym męczył to chyba z 20minut mu sie z tym zeszło wiec magowie nie podawajcie sie i nie oddajcie postaci w inne ręce ![]() NIE NISZCIE TIBI!!!!! To moje zdanko o update letnim ![]() |
![]() |