|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
![]() |
![]() Cytuj:
Mi już wystarczyło "Sieg Heil" by narobić sobie nowych wrogów ![]() @ topic A ja powiem że nie narzekam, chociaż uważam że to, czego nas uczą to 90% bzdur. Nic na to nie poradzimy, więc.. ee... "na tym kończę swą wypowiedź" ![]()
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
|
![]() No u mnie jest tak:
+++++++++++Informa (gosc nas olewa a my jego ![]() +++++WF (up) +++Chemia (fajna nawet) --- WOS (po co to jest ![]() --------------Matma (gorzej nie moglem trafic) |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Ja nie lubie tych przedmiotow na ktore mi kaza chodzic a wiem ze mi sie nie przydadza w zyciu, albo informacje ktore mnie ucza na tych lekcjach moge znalesc w 15minut uzywajac google...
Czyli jako ze mam klase mat-inf to na cholere mi chemia, WOS, przedsiebiorczosc(wos i przed. sa strasznie powalone i totalnie nie przydatne w praktycznym zyciu), biola, geografia (te 2 juz mi w maturalnej odapdly to chociaz tyle dobrego), dodalbym tu jeszcze historie bo nie jest mi ona potrzebna na tym profilu ale ogolnie lubie historie, a jeszcze baba z histy jest zayebista. Co do tych przedmiotow ktore lubie to(w losowej kolejnosci): hista - lubie historie, a babka jest naprawde super... w-f - nie ma to jak przyrznac kumplowi po lapach/nogach/glowie/co_tam_sie_trafi kijem do uni-hocka :> infa - jak milo jest obijac sie cala lekcje a potem wykonac zadane zadanie na 2h w 15minut ![]() angielski - z racji banalnego poziomu lubie ten przedmiot za to ze moge sobie nauczyciela pozartowac i podreczyc ![]() Nie wymienilem matmy i fizy bo sa cholernie nudne ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() No tak biologie lubie, w ogóle się uczyć nie musze tego(mam talent
![]() "Taka przyszłość naroda polskiego, jakie jej młodzierzy wychowanie!" P.S: Z anglika jestem bardzo dobry, bardzo dobrze mówie, a klepiemy ten sam materiał od 6 lat...ale przy naszej nauczycielce takie jaja...qmple szlugi na lekcji jarali ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() Nie mam w szkole przedmiotow ktorych NIENAWIDZE-na razie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gegra to pani jest nawet fajna ![]() A z historii to b.b.b.b.b. fajne lekcje sa... Wiec tych 3 przedmiotow NIE UMIEM po prostu a mimo to nawet je lubie(zwlaszcza histe)... Jak sie zmienia nauczycielki to bedzie gorzej ![]() A co do tych ktorych po prostu nie lubie...Hmmmm... Mam jedze-wychowawczynie-polonistke i ona potrafi tak WQRWIC, ze... Moj bracik jak slyszy o jej aktach terroru to sa dla niego tak surrealistyczne ze sie z nich smieje-a dla nas to jest STRASZNE... Nie przepadam za biologia... Ale szkole ocenilbym na 7/10... +7 za to ze fajnie jest ogolnie ![]() ![]() -1 za w cholere nikomu nie potrzebnych muzycznych przedmiotow ![]() ![]() -1 za full-olevke infy... W tym roku wogole jej nie mamy a jak mielismy to lekcja polegala na tym ze wszyscy wchodzili na IE i olewali goscia... Wiem, pomyslicie 'jaki debil ja bym tak chcial' ale ja chcialbym sie czegos z tej infy nauczyc a tu akurat ten przedmiot olewany jak fqrwyfyn... -1 za... No, jak slysze co wyprawiaja mojej siorce w innej szkole to mi sie wydaje ze u nas jest jakis niski poziom czy cos ![]() ![]() Lubie moja szkole ale nie lubie do niej chodzic ![]()
![]() |
#26 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 07 2004
Lokacja: A czy to ważne ?
![]() |
![]() Lubię:
Matma ![]() Niemiecki ![]() ![]() ![]() W-F taaa fajnie jest nawet ![]() Informatyka heheh raz to nawet na gołe wlazłem xD przy pani na ogólnym teście fiu fiu fiu ![]() J. Angielski Hmm nawet lubie: Historia Zabić suke [tzn. nie nauczycielke tylko przedmiot ![]() J.Polski Przyroda Muzyka/Plastyka |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Mata i tylko mata... Uwielbiam mate... Nie lubię:
Informatyka (niczego się stamtąd nie dowiaduję) W-F (masarnia) Religia (wkurzająca katechetka) |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2004
Lokacja: Jastrzębie Zdrój Kolor skóry: Biały!
Stan: Niegrający
Imię: Gieksa Jastrzebie
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 8
Skille: 23/25
Poziom mag.: 1
|
![]() ja tam (na razie) lubię wszystkie przedmioty oprócz platyki i techniki (marsz pogrzebowy), pomimo że nauczycielka jest fajna ja po prostu nie mam do tych goowien zdolności. Reszta jest fajna
![]() ![]() ![]()
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: L-Przestrzeń
Stan: Niegrający
|
![]() Geografie- to taki niepotrzebny przedmiot.
Wos- do czego to? Histori- Mój ulubiony przedmiot ale pani jest do kitu( dupa Wielka że z 50 km ją ustrzelisz i szpara między zębami i ten wzrok Br?) Ale uwielbiam Matme- Wymagajaca ale nawet mi idzi. Polski- Nie przyda sie ale ta nauczycialka te jej nogi mniam a ma 26 lat =) |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 12 2004
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() Nienawidze Fizy I Chemii !
|
![]() |
![]() |