|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() @TheNatoorat:
Dziecko - osobnik obu płci w wieku 0 - 18 lat. Ja tak to widze. Cytuj:
NIe twierdze od razu, ze wiek jest wyznacznikiem dojrzalosci, ale jak widze ludzi z przedzialu 10-16 lat zakladajacych tematy "czy lubicie sie masturbowac" to spadam automatycznie z krzesla i wcale nie mam ochoty sie podniesc. Jeszcze na koniec: za ludzi dojrzalych uwazam takich, ktorzy na forum nie uzywaja wulgaryzmow, nie wyzywaja innych itp. Nie piszesz posta w 30 sek. masz czas na zastanowienie, ubranie w slowa. Cytuj:
Zreszta... gadanie i tak nic nie zmieni... trzeba dzialac ![]() ![]()
![]() |
|
![]() |
#22 |
Nieobecny.
|
![]() MatKus, lenistwo i jeszcze raz lenistwo.
Co z tego, że Google potęgą jest i basta? Co z tego, że jest napisane FAQ i Manual? Po co pytać się na Help-channel albo wrzeszczeć o pomoc na Game-chat? Przecież można niapisać temat i czekać na odpowiedź, bo przyjdzie ktoś i pomoże n00bkowi.. No i nie zapominajmy o bandzie idiotów którzy dodatkowo nabiją sobie posta, mimo że licznikiem już nikt się nie interesuje.. kij z tym. Oczywiście powtórzą to samo co pierwsza osoba, ale co z tego? Mamy takich użyszkodników jakich sobie wychowaliśmy - zamiast objeżdżać ich za lenistwo, nieznajomość ortografii, już o interpunkcji nie wspominając, to ładnie odpowiadaliśmy na ich pytania.. Czemu? bo internet przestał być czymś, że tak powiem, "undergroundowym", stał się komercyjny. Skoro internet jest komercyjny, to strony też. Ergo: wszyscy chcą ZYSKÓW, a nie podniesienia poziomu myślenia ludzi. Dlatego teraz na grupach i listach dyskusyjnych jest tak malo ludzi: bo albo nie chce im się szukać, albo też po prostu nie wiedzą jak tam wejść. Społeczeństwo głupieje - idziemy w stronę USA. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
@topic Kiedyś nie było korków, bo było mało samochodów prawda? Błędy, których nigdy nie uda się poprawić pojawiają się dopiero, kiedy dany wynalazek jest już powszechnie dostępny i używany.
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() eehh....
![]() ![]() wszyscy kogo znam mieli już styczność z internetem... EDIT: z tym numerem dostępowym to ciekawa sprawa ![]() Ostatnio edytowany przez joey - 13-03-2005 o 19:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
Lokacja: Dunno :!
|
![]() Ej, ale wiecie, że Matkus pisał ten temat 1,5 roku temu prawda? Just curious :S
@up Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Fallen Angel
|
![]() Demokracja i "wolnosc slowa".
Zauwaz jak Polska zmienila sie w 15 lat zaledwie. Z narau potakiwaczy dla ZSRR stalismy czym diametralnie innym, chodz nie wiem czy to dobrze...
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2004
Lokacja: Jastrzębie Zdrój Kolor skóry: Biały!
Imię: Gieksa Jastrzebie
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 8
Skille: 23/25
Poziom mag.: 1
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() A zauwazyliscie ze teraz wszyscy zaczeli refleksje snuc jak to kiedys bylo, a sami maja 10-14 lat i neta sobie kupili nie dalej niz... No moze rok temu
![]() ![]() ![]() ![]() @topic-mialem modem. Ale nie bede wciskal kitu, ze pameitam jak to trzeba bylo wyludzac nr dostepowy, costam, bo tego NIE PAMIETAM. Neta mam odkad mam chyba 6 czy 7 lat(albo i mniej) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 06 2004
|
![]() Dzieci to osoby niedojrzałe psychicznie i fizycznie.np. ja
![]() |
![]() |
![]() |