|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2004
|
![]() Cytuj:
level 19 sorc (niedlugo 20 i master)... a tak wogole to chce jedna rzecz powiedziec... znam Wizava w realu!!! Osobiscie!!!
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: * Polska *
Stan: Na emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Kasacja mojego posta...
• Semi-Retired! ![]() ![]() ![]() • Best Noob! Dead Noob! ![]() • PS. Nieoceniaj mnie za ortografię... Szkoła Óczy. ![]() Ostatnio edytowany przez Seban PL - 08-10-2004 o 12:52. |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: Piła
![]() |
![]() Hahahaha jak chce to niech konczy zycie ;] Pozdro Togi i Kali palko ;P
#24 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 09 2004
|
![]() CO JEST k***a
po 1 to vilejuw skonczyl z tibia i sam sie przyznal ze blokuje ip po 2 gdzie napisalem ze chce go zabic jak nie gra juz Vilejuw pokaz dzie psialem ze jade cie z balamorem napisales to dlatego ze balamor ci stukl morde na rl ??(i po tym przestalo byc ip block a bylo od 7 rano do 22 wieczorem) chopie przesrales sobie tym tematem. Unikaj mnie na rl radze ci bo cie matka nie pozna Gnojku Ps. Togashi Yokuni za co masz mnie jechac ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: A poco to wam? Liczba postów: kto by liczył.
![]() |
![]() Vilejuw...ja też moge ci pomuc, może nie mam na tym serwerze postaci, ale kiedyś tam grałem, a kumpli to miałem od h**a. Jak chcesz to jestem z tobą.
Tylko powiedz powiem to kumplom z rl i masz spokuj. ![]() @kali ![]() Moja siostra z toboą chodziła ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Irux - 08-10-2004 o 14:41. |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2003
![]() ![]() |
![]() Niemowcie że chcecie roz***ac Oshino i Balamora ..... MUAHHAHAHAHAHA
Pewnie Oshinowi nie dacie rady a Balamor ma plecy wiec mozecie miec problem a o ile mi wiadomo to ten gnuj(czyt vilejuw) blokowal IP w miejskiej sieci a to troche poje**** jak sie nie mozna lognoc i to taki problem ma ze 30 osob. A przez kogo? Przez tego gnoja . Żałuje że wczesniej nie wiedziałem że to on blokuje IP to bym go z kumpem w thais zalatwil ![]() P.S. Togashi Yokuni za co niby podpadł hogowi oshino?? |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Imię: Bomaw Tyron
Profesja: Elite Knight
Gildia: Davemports
Świat: Celesta
Poziom: 111
Poziom mag.: 7
|
![]() Wy to macie qrwa problemy! Vilejuw wcale nie blokowal IP skad wiecie ze to on jak napewno u was w siecie jest duzo osob innych ktore moga to robic. Ja tez mam ten sam problem ze mam Ip ale nikogo o to nie obwiniam. I Vilejuw "chce" grac ale wy mu na to nie pozwalacie bo mowicie ze go shuntujecie. Teraz slyszaem ze mnie chcecie huntowac
![]() ![]() Edit: Zadko co ty wyzywasz go od gnoji? Po pierwsze gnojem to ty ejstes na pierwszym miejscu. Szkoda ze was na rl nie znam. Bo byscie mieli prze**bane macie szczescie~ Ostatnio edytowany przez Kali :D - 08-10-2004 o 15:03. |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() bo go znam? a jeśli chodzi o blokowanie IP to komus tam sam powiedział -.- a pozatym jak podobno go kumpel w szkole oklepal to sie IP block nie zdaza
![]() P.S. Szkoda ze cie nieznam bo za "zadko"bym ci za***al cfelu... Ostatnio edytowany przez zadki - 08-10-2004 o 15:14. |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jasne. przecierz jak jego brat wchodzi na tibie tez ma IP blocka, Jak on probowal wczoraj wejsc tesh ma IP blocka wiec nie pieprz glupot ze to on robi -.-
|
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2004
Lokacja: Piekło
Imię: Apocalipsa
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nova
Poziom: 63
Skille: 93+/75+
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() @Zadki
wiesz ja tez mam znajomosci ![]() Wizav, Miller, Raffio, Irux, Baltazar, Sir Baxter ![]() ![]() ![]() ![]() @Oshino Sprawa HoGów ![]()
#31 | |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
Co tak chciales ich zabic a teraz co z kolegami? hehe widze jaki jestes zaje***. I bądź pewien że oshi i balamor cie spokojnie zalatwią(ale watpie zeby to chcieli zrobic ale.... ![]() P.S. hmm jak jusz tak uwazasz ze niemozna huntowac za IP block to mamy mu w RL na***ac?? Zrobił błąd teraz za niego musi zapłacić... swoją drogą to szkoda ze w tibie niegram bym cie załatwił bo napewno byś gdzies był AFK ;] choc te 30 sec |
|
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2004
Lokacja: Tam gdzie trzeba!!! Status: Wolny ;P
![]() |
![]() Ja robie takie pozegnania. Idzie 40lvl z red lifem to ja go z hmm dobijam jak zegnam sie z jakims swiatem!!! Mowie ci to trwa czasami 1 dzien!
|
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zadki skoro jestes taki twardy to powiedz jakie masz name na tibi a nie sie ukrywasz... A jak masz cos na rl do Vilejuwa to wpadnij do Piły to ciezko z toba bedzie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2004
Lokacja: Lublin
|
![]() zadki z tego co piszesz wynika ze jakis dresiarz jetes tylko wszystkich bys niby lac chcial. jak anonimowo sie wypowiadasz to taki twardziel z ciebie co?? wogole nie wyobrazam sobie jak mozna kogos bic za to co robi w grze. poprostu ciota jestes ty, oshina i balamor.
|
![]() |
![]() |
#35 | |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL Sam jestes dresiarz . Jak zrozumiał nie oklepią go w tibi oklepią w rl gdzies musi dostac( ja nigdzie nie napisałem że ide go oklepac wiec sie nie dop*** ze chce w rl oklepac) |
|
![]() |
![]() |
#36 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
aha jeszcze cos w czym mu chcecie pomoc ??? no jesli dobrze zrozumialem chcecie mnie wszyscy jechac tylko za co???-.- Ostatnio edytowany przez Oshino - 08-10-2004 o 21:19. |
|
![]() |
![]() |
#37 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
nie no naprawde nie chcesz sie z nikim lac re down: tak to ze przez przypadek napisal ''zadko'' zamiast ''zadki'' to jest straszna obraza, poprostu gorsze niz bluzganie na cala twoja rodzine do 7 pokolenia.-.-' Ostatnio edytowany przez Rincewind - 08-10-2004 o 21:21. |
|
![]() |
![]() |
#38 | |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
dres zwykle sie bije zanic(ewentualnie za długie włosy) a tu jest razaca obraza -.- |
|
![]() |
![]() |
#39 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
jeśli niewiesz uznaję to jako bezprowokacyjna obraza publiczna Oshina przez Rincewind'a. Dobrze więc spotkamy sie w tibii. aha sorki ty juz nie grasz w tibie, no chyba ze inna postacia. Ostatnio edytowany przez Oshino - 08-10-2004 o 21:30. |
|
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
|
![]() chociazby dlatego ze przychodzisz tu i na wszystkich bluzgasz a ja nietoleruje takich ludzi.juz wiesz dlaczego.
edit: no juz nie gram w tibie ale nigdy nie gralem na novie. tamten rincewind to ktos inny Ostatnio edytowany przez Rincewind - 08-10-2004 o 21:31. |
![]() |