|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 07 2006
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Ja się zgłaszam na napastnika w drużynie głównego bohatera.
Nick:Vorin Out:wybierz se jaki chcesz, ale chce mieć niebieskie włosy ![]() ![]() ![]() Ocena:8.5/10
Ostatnio edytowany przez Vorin - 24-06-2007 o 21:26. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 04 2006
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() Jesli jeszcze przyjmujesz bede mega Stoperem we wrogiej druzynie
Nick:Buksio Out ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
|
![]() fajnie sie zapowiada !!
Nick: Buffon ![]() Moge być bramkarzem ?? Prosze !! ( jestem bramkarzme w rl) A out ja nie umime robic ale powiem ci jaki Chlop ten outfit blond wlosy bluza zielona spodnie czarne buty czerwone moze taki byc?
Lol, tibia schodzi na psy. Ostatnio edytowany przez Bald Drah - 25-06-2007 o 09:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 05 2007
Imię: Luki'bek
Profesja: Knight
Świat: Eternia Rox!!!
![]() |
![]() No niezle fajna fabuła
![]() najbardziej za fabule ![]() Mozesz mnie dodać Name:LukiB Stanowisko : Pomoc/Obrona Qut : full citizen Wlosy czarne Koszula brąz Spodnie biale A buty czerwone ![]() Ostatnio edytowany przez Lukib - 25-06-2007 o 09:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
|
![]() Fajna fabuła, pownieważ jeszcze chyba nikt nie zrobił fake'a o piłce.
Wykonanie słabsze. Średnio jest co oceniać, ale 6/10 Są wolne miejsca? Imie: Raphael Out: ![]() <cheche! ivul! 1st outfit. ![]() Jeśli masz lepszy, lub ci sie nie podoba zmień, lub mam coś zmienić to powiedz. Cholera mnie strzeliła jak robiłem tył... ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez -Joe- - 25-06-2007 o 10:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 06 2007
Lokacja: France
Stan: Aktywny Gracz
Imię: CENZOR...
Profesja: Paladin
Świat: Thoria
|
![]() ![]() Nick: Sylvek Outfit: Jaki chcesz ( ![]() Chcialbym byc napastnikiem (jezeli mnie przyjmiesz no i beda wolne miejsca ![]() obojetnie w jakiej druzynie... A jezeli sie nie uda to postaw mnie na pozycji wybranej przez siebie ![]() @ - Joe - Fake to juz ktos wykonal :O ale DragO zrobil fake story ![]() Ostatnio edytowany przez Sylvek - 25-06-2007 o 12:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2007
Stan: Niegrający
Świat: Obsidia
|
![]() Ja want być Malko in Piłka nożna Mecz ja mieć niedługa outa piłkarskiego tylko say me jakie kolorki piłkarza ja want być obrońca
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2006
Lokacja: Lublin
Imię: Ostatni druidus
Profesja: Druid
Świat: Grimera
Poziom: 27
|
![]() Imie:Zbircz
Bramkarz Out: daj swoj byle nie pedalski ![]() jak nr na koszulce ma byc to poprosze 3 xD druzyna:nigdy nie wiedzial ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2007
Lokacja: Łódź City
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Już nie istnieje :(
Świat: Zanera
Poziom: 31
Poziom mag.: 35
|
![]() 2xUp
zależy czy w tej drużynie co ja jestem czy jakiejś innej przeciwnej
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
|
![]() Zapowiada sie ciekawie.
Daj mnie do tego fake. Nick - Oroku-Saki Rola - Członek zarządu ligi piłkarskiej (czy jak to tam nazwiesz) a jak nie to sędzia. Możesz zrobić że on ma w tym własny cel niezwiązany z prawdziwą piłką, albo chociaż tekst ,,koperty mile widziane''. out daj jaki uważasz. Ostatnio edytowany przez Re006 - 25-06-2007 o 13:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
|
![]() @2xup
Właśnie DragO ja ci dałem outa ale powiedz mi jakie kolory to zrobie znowu, innego ![]() Ps. Ta sama drużyna co ty.
![]() |
#33 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Mam outy z 4 stron to jak kopie piłkę i biega można zrobić samemu w gimpie czy w photoshopie. ![]() Wiem że beznadziejny ale chociaż daje 2st z outem ![]() 1st z outem z 4 stron ![]()
Na przeczytanie tego nijakiego podpisu potrzebujesz około 12(mi to zajmuje 8) sekund swego marnego i dennego życia. Ps:Nie marnuj życia na czytanie podpisów zrób coś innego(budyń na ten przykład) Budyń rox ![]() Klik w morderce. Ostatnio edytowany przez Malkowicz - 25-06-2007 o 18:35. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jeśli można się jeszcze zgłaszać to:
![]() Imię: Crystal Historia: Pociągała ją jej siostra, więc w wieku 12 lat została cheerlederką jak ona, a na boisku poznala chlopca imieniem Drago... Wiem, że trochę to głupie, ale myśle że MOŻE się przydać. @EDIT A gryf to może być maskotka drużyny ![]() ![]()
Ostatnio edytowany przez crystal12 - 25-06-2007 o 19:34. Powód: Dopisek |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2007
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rook Balanced
Świat: Azura
![]() |
![]() Szczerze? Za równo. W naturze nie występuje taka równość. I nie ma śmieci. Ani pijaczka pod murem, kto kiedykolwiek widział ?polskie? miasto bez pijaczków i śmieci? :>
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
|
![]() Sir jak to :
Moge byc tym bramkarzem czy nie? Out: Bluza Zielona nr 1-12-99 jaki chcesz , spodnie czarne to chyba citizen! Chce byc w byle jakiej druzynie!
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2007
Lokacja: Łódź City
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Już nie istnieje :(
Świat: Zanera
Poziom: 31
Poziom mag.: 35
|
![]() @Crystal
Gryf odpada ale jesteś przyjęta @Tripolonq Inny outfit tu nie będzie magii Jeśli chodzi o outfity to mają być outfity takie po za boiskiem. Chociaz jak ktoś byłby miły i zrobiłby outfit piłkarza (bez łba) bez kolorów i bym dodawał łby zależne od tego outfitu co za boiskiem (nie wiem na imprezie coś się wymyśli) ps. Tak wogóle nikt nie zauważył że są polskie znaki z fake'u i że coś orginalnego wkoncu a nie non stop wojny xD
![]() Ostatnio edytowany przez SiR_DragO - 26-06-2007 o 10:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
DragO odpowiedz mi wkońcu ;> Masz pare postów wyżej moje pytanie.
![]() Ostatnio edytowany przez -Joe- - 26-06-2007 o 11:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
A poza tym jestem przyjęty? I joe tez jest przyjęty? Daliśmy outy pierwsi i nic nie wiemy a oni później i są przyjęci. |
|
![]() |
![]() |