|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2007
Lokacja: Śrem
Profesja: Elite Knight
![]() |
![]() Fajnie fajnie, czy ta strzala nalezy do mnie?
To o Assassinach to jest z pewnego zrudla. Ze strony o grze Assassin's Creed, ale czytalem troche o assassinach i roznych sektach do tego podobnych i oni mieli wiele takich "rytualow" np.: Słowo assassin wywodzi się z arabskiego hassassin (lub Hashshashin), nazwy sekty której bojownicy często odurzali się haszyszem. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Galana
![]() |
![]() fejk spox
2@up jakbym wiedzial zkad wzioles Yarpena ^.- Wiedzmin rox!!
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2005
|
![]() Nie wiem, kumpel mi go zrobil. Wygląda , jak miał wyglądać, ale jak chcesz moge zarzucić inną postać.
Postaci ci u nas dostatek. Imię: Senth Klasa: Zwiadowca/Łotrzyk Historia: Senth, jest dzieckiem dziwki portowej i pirata. Jego matka zmarła przy porodzie, a on musiał radzić sobie sam. Zanim skonczyl 12 lat, właściciel burdelu wychowywał go jak syna, lecz Senth dowiedział się o swoich rodzicach i zabił alfonsa. Żył na ulicach, z tego co ukradł. Na ulicy, zauważył go człowiek, mistrz gildii szpiegów, Krwawy Sztylet. Zrekrutował go do organizacji, jako zwiadowce i informatora w miescie. Posłusznie wykonywał swoje zadania, i stał się znany w pewnych kręgach. Wtedy to mistrz gildii powierzył mu pewne zadanie. Miał podsłuchać rozmowę pewnych ludzi. Niestety budynek okazał zbyt mocno strzeżony. Strażnicy miejscy złapali go, i umiescili w lochu. Lecz nie pozostał tam długo. W czasie przenoszenia go z miejskiego wiezienia do krolewskich lochow, zbiegł mordując kilku strażników. Teraz poszukiwany listem gonczym kryje sie, i radzi sobie z tym całkiem niezle... Outfit: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 06 2007
|
![]() Robię małe zmiany w fabule, więc wyjaśnie.
Głównymi bohaterami, oficjalnie biorącymi udział w fake'u będą ja,aress i koper. Dlaczego?Bo wszyscy są w pewien sposób powiązani: Aegnor jest byłym assasinem, Dementis ciągle nim nim jest, a Yachiro ma po prostu skłonność do mordowania ;p Takie powiązanie postaci nasunęło mi nowy,świeży wątek do fabuły ;] Ci co nie zostali głównymi bohaterami-nie martwcie się.Wasze outfity i nicki mogę wykorzystać później.Tak więc rekrutacja trwa dalej wybiorę sobie najładniejsze outfity i wykorzystam w fake'u. Ale rekrutacja się zmienia.Dawajcie tylko nick,out i profesje bo historia nie potrzebna.Tak czy siak : Epizode 3 - "Company" 1.) ![]() --- 2.) ![]() --- 3.) ![]() --- 4.) ![]() --- 5.) ![]() --- 6.) ![]() --- 7.) ![]() --- 8.) ![]() --- 9.) ![]() --- 10.) ![]() Enjoy! |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
|
![]() Joł superowe
![]() + Faaajne ![]() + Te literki sa zarypiste ![]() + Fabula boska + Mhroooczny klimat ![]() + Ja bede w fake ^^ + Fajnie zamordowal tego maga! ![]() - Nie ma minusow xD Rob dalej bo sie nie moge doczekac next czesci =]
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2006
Lokacja: Lublin
Stan: Niegrający
Imię: Ostatni druidus
Profesja: Druid
Świat: Grimera
Poziom: 27
|
![]() 9.5/10 fajny rob dalej =] zeby nie bylo zakrotkie next part plz i rob szybciej =]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2007
Lokacja: Śrem
Profesja: Elite Knight
![]() |
![]() Cool, fajnie, zajedwabiscie, wystrzalowo... mam dalej wymieniac? Alez on jest brutalny. Wielkie T.Y. za role w fake!
More!!!!!!!111!!!!!!1111!!!!@@@@ |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Fake się rozkręca - zobaczymy co z tego będzie.
Mnie tylko zastanawia ten wstęp/prolog. Jest on robiony stylem, którym nie umiesz się posługiwać - co widać na pierwszy rzut oka. Nie widzę w nim żadnego sensu - zaczynasz niby to filozoficznie, jednak to bezsensowne. Nie ma to wszystko żadnego celu. Przechodzisz bardzo szybko (i brudno) w styl, w którym czujesz się lepiej - prosty, potoczny. Zastanawia mnie to - mógłbyś mi to wytłumaczyć? Aha - i jeszcze jedno - człowiek nie zapamięta swoich narodzin, itd.
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zbanowany
|
![]() @Eerion:
Masz rację, zbyt prosto przechodzę z jednego stylu na drugi...ale prolog miał na celu przekazanie czytelnikowi, historii bohatera fake'u. A co do pamięci.Tu też prawda...przeciętny człowiek raczej nie spamięta tak dawnych czasów.Ale czy Yachiro jest przeciętną osobą? Hmm...jeśli historia mówi, że uczył się magii nie mógł spojrzeć w przeszłość? Ale zostawmy to już tak jak jest. Ostatnio edytowany przez Em0 - 24-06-2007 o 18:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |||
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
Ważne elementy (morderstwo, magia, porzucenie) można było zawrzeć w innym stylu. Bardziej sensownym Byłoby to dłuższe w slajdach - owszem. No, ale przynajmniej bardziej sensowne Cytuj:
Niezależnie jak potężny by nie był, kim by nie był.
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 04 2007
Lokacja: Wieś na zadupiu co się zowie Kraków
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Aneriano
Profesja: Paladin
Świat: Valoria
Poziom: 8
Skille: 47/47
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() Fajny fake, chociaż prolog troche dziwny. To z narodzinami dziecka troche przypomina filmy amerykańskie w których wszystko można. Ogólnie fajna grafa chociarz fabuła jakaś kopnięta. I krótkie odcinki.
Dam 9/10 down: Nie, ale mi sie nudzi piekielnie to postanowiłem zobaczyć spostrzegawczość forumowiczów. Fajny nowy odcinek ale znowu mało kapuje z tej fabuły. Ostatnio edytowany przez Anerian - 24-06-2007 o 21:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2006
Lokacja: Lublin
Stan: Niegrający
Imię: Ostatni druidus
Profesja: Druid
Świat: Grimera
Poziom: 27
|
![]() 9/10 znowu bo nie mam sie do czego przyczepic
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Obelisk?
Rotfl. Nie miałeś kompletnie czego dać? I strasznie mnie boli super hero - aż tym śmierdzi
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2007
Lokacja: Łódź City
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Już nie istnieje :(
Świat: Zanera
Poziom: 31