|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Zbanowany
Data dołączenia: 19 08 2004
Lokacja: Pod Kiędzawym
![]() |
![]() U mnie na Titani tego questa wykonał Vateriel (największy lvl na Titani) - widziałem tego teddy beara dzisiaj w jego domku na Edron
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Buuuuu
|
![]() Lista ludzi ktozy dostali misia znajduje sie tutaj:
http://www.tibianews.net/t_quest.asp?Id=Winners Pozatym na starszych serverach (tych co istnialy w Grudniu 2002) moze byc killa wiecej Teddy Bear. Z jakies 3-4 tygodnie temu jeden z wlascicieli starego misia sprzedawal go, cena wywolawcza 600k albo demon helmet albo MPA, wiec nie (cenzura) ze Golden Boots i niewiadomo jakie rare ktos za niego da. Ps. Magic Sword z tego co widzialem (Secura, Calmera i zdaje sie Eternia) byly sprzedane za 4-5.5 M
![]() |
#24 |
Nikt ważny
|
![]() teddy, taka mała żecz a cieszy
![]() Oryginalnie dodany przez KSUH ten mis jest jedna z najdrozszych rzeczy w calej tibii... slyszalem ze ktos chcial za niego dac MPA, Demon Legi i Golden boots ale to bylo malo ![]() taa jasne. teddy jest w pewnym quescie ale nie owiem jakim, bo jestem tego pewen na 95% tylko a pozatym to byłby QS i zdradziłbym tym samym pewną tajemnicę, którj modkowie chcą dtrzymać aby podczas robienia tego questa coś sprawdzić.....
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Dodam tylko male sprostowanie ze to NIE ja wygralem misia, tylko moj dobry kumpel ktory pozwolil mi sie lognac na Affex Teddy (postac ktora trzyma misia z pewnych powodow...) abym go obejzal :>
Za misia byly juz oferty miedzy 4-6mln gp. Tak wiec widzicie ze jest on dosc duzo wart ![]() Jednak Affex nie ma zamiaru go sprzedawac ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() @hege:
Cytuj:
Jest jeszcze inny quest na misia o którym modkowie wiedzą ??
![]() |