Cytuj:
Hehe Patrząc na wasze posty, nic dziwnego, że w świecie Tibjczyków tyle debili, co dają się hackować. Co jeden, to mądrzejszy, wywala teksty o spalonych domach.
|
Sam wywaliłeś podobny tekst pierwszy.
Cytuj:
Dziwicie się, że ludzie się śmieją z tych, którzy grają w Tibię?
|
Nie, nie dziwimy, połowa z nim wraca do domu i wali 5 nocek w Tibii.
Cytuj:
To przestańcie, bo poziom IQ tego grona pewnie nie przekracza średniej wynoszącej 30-40. Co jeden, to na forum mądry w gębie, a ci, którzy potrafią robić z takich wałków i dobrze na nich zarabiają po prostu się śmieją.
|
Z takich wałów? napewno nie z takiego bzdurnego czegoś, co Ty tu zaprezentowałeś, takie wały to owntibia, tibia logger itp, na które już się mniej ludzi nabiera.
Cytuj:
Człowiek przychodzi do was z pytaniem, czy to nie dziwne, że antywir pokazuje zagrożenie, to przywalacie się prawie sugerując, że jestem skończonym idiotą,
|
Bo jesteś, po co piszesz aby sie poradzić, skoro masz to w dupie co inni piszą i nic do Ciebie nie dociera.
Cytuj:
że zwracam uwagę na jakiegoś tam Kaspersky'ego (przecież to w końcu tylko jeden z najlepszych antywirusów dostępnych na rynku).
|
I co z tego, nikt nie jest idealny. Pozatym opierałeś się także na jakimś syfnym antywirku.
Cytuj:
Nie spędzam czasu ani na tym forum, ani na tibia.org.pl, ale nie trzeba spędzać, żeby wiedzieć, co jedni myślą o tych drugich.
|
Uff, thanks God.
Cytuj:
Nie chce was obrażać, ale po raz pierwszy od momentu, kiedy mam założone konto na tym forum, poniekąd zrozumiałem frustrację tych z tibia.org.pl, którzy twierdzą, że na tym forum zbyt dużo jest ludzi bezmózgowców, aby w miarę normalny człowiek mógł tu wytrzymać.
|
To idz z tym problemem na tibia.org, napewno Cie wysluchają, zeskanują kompa satelitarnie, wywalą wirusy i dadzą fajne zabezpieczenia, skoro tu tyle bezmuskuw.
Cytuj:
Bez urazy... Więcej się nie wypowiem, bo szkoda. Mieliście okazje trochę pojechać sobie po człowieku, który okazał się zbyt głupi, bo chciał zaufać antywirusowi (ba! głupota, nie?)...
|
No, mam nadzieje, że nie rzucasz słow na wiatr.