Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > O wszystkim i o niczym

Notki

O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;)

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 28-06-2007, 23:12   #21
Rybzor
CS Tibia.pl Team

Rybzor's Avatar

Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1

Stan: Początkujący
Adres Jabbera do Rybzor
Domyślny

Cytuj:
Hehe Patrząc na wasze posty, nic dziwnego, że w świecie Tibjczyków tyle debili, co dają się hackować. Co jeden, to mądrzejszy, wywala teksty o spalonych domach.
Sam wywaliłeś podobny tekst pierwszy.
Cytuj:
Dziwicie się, że ludzie się śmieją z tych, którzy grają w Tibię?
Nie, nie dziwimy, połowa z nim wraca do domu i wali 5 nocek w Tibii.
Cytuj:
To przestańcie, bo poziom IQ tego grona pewnie nie przekracza średniej wynoszącej 30-40. Co jeden, to na forum mądry w gębie, a ci, którzy potrafią robić z takich wałków i dobrze na nich zarabiają po prostu się śmieją.
Z takich wałów? napewno nie z takiego bzdurnego czegoś, co Ty tu zaprezentowałeś, takie wały to owntibia, tibia logger itp, na które już się mniej ludzi nabiera.
Cytuj:
Człowiek przychodzi do was z pytaniem, czy to nie dziwne, że antywir pokazuje zagrożenie, to przywalacie się prawie sugerując, że jestem skończonym idiotą,
Bo jesteś, po co piszesz aby sie poradzić, skoro masz to w dupie co inni piszą i nic do Ciebie nie dociera.
Cytuj:
że zwracam uwagę na jakiegoś tam Kaspersky'ego (przecież to w końcu tylko jeden z najlepszych antywirusów dostępnych na rynku).
I co z tego, nikt nie jest idealny. Pozatym opierałeś się także na jakimś syfnym antywirku.
Cytuj:
Nie spędzam czasu ani na tym forum, ani na tibia.org.pl, ale nie trzeba spędzać, żeby wiedzieć, co jedni myślą o tych drugich.
Uff, thanks God.
Cytuj:
Nie chce was obrażać, ale po raz pierwszy od momentu, kiedy mam założone konto na tym forum, poniekąd zrozumiałem frustrację tych z tibia.org.pl, którzy twierdzą, że na tym forum zbyt dużo jest ludzi bezmózgowców, aby w miarę normalny człowiek mógł tu wytrzymać.
To idz z tym problemem na tibia.org, napewno Cie wysluchają, zeskanują kompa satelitarnie, wywalą wirusy i dadzą fajne zabezpieczenia, skoro tu tyle bezmuskuw.
Cytuj:
Bez urazy... Więcej się nie wypowiem, bo szkoda. Mieliście okazje trochę pojechać sobie po człowieku, który okazał się zbyt głupi, bo chciał zaufać antywirusowi (ba! głupota, nie?)...
No, mam nadzieje, że nie rzucasz słow na wiatr.
Rybzor jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania