|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hehe ale dużo zgłoszeń.... porównując czas, pierwsi byli Em0 i X-zero... ale że jest tak duzo zgłoszeń każdy pojawi się w fake xD (no ale zginą
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#24 |
Guest
|
![]() Zapowiada się ciekawie. Czekam aż ja wystąpie
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 06 2007
|
![]() - Cioterskie efekty świateł...
- Tak w ogóle to po chvja te efekty jak w tej jaskini wogóle nie jest ciemno... - Na arenie to samo - Na przedostatnim ss'ie (przy okazji ten ss ssie) zamiast suhayla pojawił sie dacharius? o.O Byłbym skłonny dać 7/10, ale za Sagera -5 do oceny...czy ty jesteś ślepy czy jak?Chyba wyraźnie napisałem Saher ?! o.O 2/10 -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Z Domu
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Turrock
Gildia: WolfPackWind
Świat: Trieste\2moons
Poziom: 50+
Skille: 00
Poziom mag.: 00
![]() ![]() |
![]() -Światło do dupy
-Head Shot ... będę ci za to zawsze obniżał -"Exura sio" za dużo tibii ... -Skąd Decharius ma miecz(Sulivan'a)? Podejrzewam ze złapali go co najmniej 5-10 minut prędzej bo już się poznał z współwięźniami. -Nikt nie poszedł oglądać walki? a może szefunio nie pozwolił lol. masz te 5/10 @Em0 Weź się tak nie gorączkuj ocenia się wykonanie a nie to że zmienił jedną literkę w nicku.Zauważ że "g" oraz "h" są blisko a więc raz popełnił błąd i na podstawie poprzedniego ss robił next.
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wszystko fajne oprocz tego swiatla
![]()
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Exura sio - za dużo do tibi
@Nikogo nie ma na walce - tak szefunio nie pozwolił, i to jest -? Dziwne... @Miał mój miecz? I przez to że go złapali 5-10 minut wczęśniej jest -? ![]() @Turok - Twoje oceny są zazwyczaj... uhmm... debilne......uhmm? @Hmm... przedostatni ss... mój błąd taa ![]() @Ojj sory Emo ![]() ![]() @Efekty... No jakoś tak przypadkowo dałem... więc złe x| Na next party się poprawi... Ojjj sie poprawi @Down Rekrutacja OFF Ostatnio edytowany przez Colak - 04-07-2007 o 14:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 05 2007
Lokacja: Bolesławiec
Stan: Na Emeryturze
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() Nie wiem co o tym sądzić...
-Takie światło nie ma racji bytu. -0 klimatu(ta walka jakaś taka....sztuczna?) -Exuro Sio-bardziej odwalić nie mogłeś? -Ta rozmowa na początku,wyjaśnienie itp. jest co najmniej dziwna.(siedzi w dziurze parę minut,a już przyjaciela znalazł?Niezły jest...) -Kolejny "HeadShot" pierwszy jeszcze mógł być,ale ten to przesada. Poprostu słabe.Popraw to co wyliczyłem,a będziesz trzymał niezły poziom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2007
Stan: Na Emeryturze
Imię: Kelion Wihaottho
Profesja: Druid
Świat: Candia
|
![]() Cytuj:
Nie życzę sobie aby ktoś mnie obrazal!!! Niezlego hita dałam pośmiertnie temu Suhaylowi ![]() A tak poza tym to dlaczego mam męski outfit? Wiem że mój był beznadziejny, ale mógłby być jakiś damski. Ostatnio edytowany przez Bedytka - 04-07-2007 o 15:29. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 04 2006
Wpisy bloga: 1
Stan: Na emeryturze
Imię: Dechariius
Profesja: Sorcerer
Świat: Titania
Poziom: 10
Skille: 30/27
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Hmm bierzmy się do oceny
te światła omg... ;d Zginąłem (a może nie ?) jako 1 wogóle nie używając magii ![]() ![]() Exura Sio - nie mogłeś własnej inktacji wymyślić ;o ? ![]() 8/10 ; - ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
|
![]() ...dodam tu mojego fake'owego Charka. Można go wykorzystać jeśli się komuś spodoba.
![]() To coś jakby lodowy summoner. ![]() Również liczę na to, że pojawie się w twoim opowiadaniu, jeśli są jeszcze wolne miejsca ![]() ![]() ![]() ![]() cYa
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2007
|
![]() Oczywiście, twórca fake zawsze jest nieśmiertelnym koksem...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Imię: Restleck Thao
Profesja: Elite Knight
Gildia: Shaman Masters
Świat: Refugia
Poziom: 35
Skille: ;p/;D
Poziom mag.: 5
|
![]() Ej... jaki jest program do robienia fake'ów, bo nie umiem znaleźć :/
Z góry dzięki ! ![]() Pozdro |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 06 2007
|
![]() @up
Lol?A myślałem, że paint jest domyślnym programem we wszystkich wersjach Windowsa =O @topic Heh twórca chyba już dawno zapomniał o tym fake'u. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Imię: Restleck Thao
Profesja: Elite Knight
Gildia: Shaman Masters
Świat: Refugia
Poziom: 35
Skille: ;p/;D
Poziom mag.: 5
|
![]() @up
No nie jestem pewien... U kumpla widziałem specjalny program do tego więc się nie wymądrzaj... może nie każdy wie ... omg |
![]() |
![]() |