|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2004
|
![]() Panowie, jak zaczynałem grac zimnem nisko spadła, skille pojechane, lvl pojechany , ciezko pracowalem na tą postać. Zapłaciłem 200zł, nie stać mnie żeby kupować za rl cash kase w tibi , pozatym jest to głupota. Drakeez i Szczepan upuscili Amere bo mieli wszystkiego dość , po tym jak w carlin probowali mnie zdjąc... Pozdrowienia dla nich.
Duzo było pracy nad postacią dostałem jak ją kupiłem g armor , demon shield, k legsy , crus helmet i 0 kasy , bo on cale dp se wyslal na inna postac.... Tutaj widać co ten c*** teraz robi: Sprzedaje kase na allegro |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
|
![]() Cos nowego...
Polaczka przycisneliśmy... ![]() ![]() Tutaj blokuje shit na pohu ![]() Hero loot ![]() Orc fortress quest ![]() Tutaj moj eq... ![]() Cena za d helmeta... rozwijajac w dół to jest kasa.... ![]() Ostatnio edytowany przez Evul Zimn - 10-10-2004 o 11:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 09 2003
|
![]() Przykro mi jesli to wszystko prawda :/ tamci chyba przesadzili ale... coz w tibii wyraznie pisze ze postaci nie wolno dzielic kupowac i takie tam.
Odwazny gosc jestes skoro uwywasz publicznie podkreslam publicznie imion i NAZWISK osob ktore nazywasz zlodziejami poniewaz jesli nie masz na to koronnych dowodow mozesz miec klopoty!!! Nie zartuje moj znajomy zaplacil 5000 za takie cos. Jesli masz dowody ze to oni skieruj sprawe na policje na pewno poskutkuje! ![]() link na allegro mi cos nie dziala nie moge sprawdzic ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez inny - 10-10-2004 o 13:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Dowody mam. NIE JESTEM FRAJEREM ALE W TAKICH SPRAWACH CHYBA MOGE DO SĄDU SKIEROWAĆ I NIKT NIE BEDZIE MIAŁ NIC DO ZARZUCENIA, TAK MYŚLE... Dowody to : Nagrana rozmowa telefoniczna , Logi z gg , Świstek z przelewu bankowego... Powinno wystaczyć. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: Białystok
Stan: Na emeryturze
|
![]() tja to se popatrzcie na tibia.de real pics na 2 stronie jest zdjecie old ownera lobka a w rl jak lobe wygląda to ja wiem :> i zimn też ~a jak sie wam nudzi to wejdzicie se na amere i zobaczcie ze jeszcze lobe spi w swojej chacie której nikt już nie ownuje
![]() e plata widzialem w jego chacie ... dlugaaa historia pokazywał mi sski jak e plata ma na sobie xD ale o teddy bear to nie wiedziałem zimn back plx Ostatnio edytowany przez Wufei - 10-10-2004 o 19:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
|
![]() Siedze se teraz rolnixem na demonach , narazie 2 pary g legsow , 20 bp sd left... zamieszcze scry jak wroce
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Słubice
![]() |
![]() kamsz n00bie shut up bo milus sie zaloguje na (l)amere i dostaniesh po uszach ;p pzdr .... zimn
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 05 2004
![]() |
![]() Cześć... To ja Wenus...
Niestety najlepszy (prawie ![]() Najgorsze jest to, że ten koleś teraz sprzedaje to wszystko na allegro... Dobrze, że nie wiedział, że ma dostęp do chatki Exitus Rechterhand (Popov)... haha ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 09 2004
|
![]() co do tych skili, to pamietam jeszcze za swojej gry na amerze... ze Zimn mial kiedys 87 chyba czy 83 sworda jakos tak... a Wenus to byla Minevra
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Sprzedałem Minevrę za stówkę... lol
Zimn miał skile 88/84 chyba na początku Ale potem trocha jazdy zimn zrobił... I obudził się z 47 levelem lol (a może 43) I wszystko od początku zrobił do 67 levela, prawie 68 (chyba 20k mu brakowało), tylko go na smokach zaatakowali i się wojna zaczęła :-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Wrocław- West Coast
Imię: BURNIASTY
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: wstydze się podać
Świat: Selena
Poziom: 102
![]() |
![]() Boże... Drodzy forumowicze... Otóż ten evul zimn to najwiekszy skur...... jakiego świat widział....
"Kamsz synu , pamietasz moj 1 hak? Okłamłeś mnie żeby mi humor poprawic... pominmy to, pamietasz jeszcze Zimna i lobesepo starych ownerow? Co trenowali postaci dlugggo skille lvl skille lvl , chodzili w ***owym eq, ja jestem inny pracowałem cięzko na to co miałem . Żądziłem polakami , mogą się znaleźć osoby które temu zaprzeczą , Pamietasz kamsz jak walczyłem w Carlin jak mnie trem i elmera waliły? Pamietasz jak Ja , Scualo i Clene pogonilismy okolo 10 polakow na 60 lvlach? Mialem wtedy 64 lvl..." Boże... Karol( bo nie zaslugujesz na miano Zimn) wstydziłbyś się wogóle wstawiać screeny... Jesteś żałosny wyhakowałeś połowe Polaków z Amery którzy ci ślepo uwierzyli we wstawiane linki itp... Nigdy nie żądziłeś Polakami... W bitwie przeciwko polskiej gildi Nevendar byłeś tylko ty i Clene z polski, reszta wziąłeś hlvli... Szczepana zabiliście również podstępnie i na prawde pożal się boże nad tobą... Bezwzględnie wyhakował byś każdego, możesz tutaj ludziom wmawiać że nie ejsteś hackerem że nie mam dowodów... Na amera większosc polakow nie zmieni o tobie zdania już nigdy... Starzy ownerzy Zimna i Lobesepa pozostaną legendami, o tobie już wszyscy zapominają... Twoje s****...... nie zna granic, zrąbałeś te postać dokumentnie. Ciesze się ze stary owner zarąbał ci postać. Ok, jest to nie w porządku że teraz sprzedaje loot, powinien zrobic jak Lobesepo odrazu deleta ale zasłużyłeś sobie na taki los... Połowe swojego bogactwa zawdzięczasz hackowaniu... Ktoś tu jesze powiedział że stary owner zrąbał postac do 46lvlu... Otóż nie. Zjechał ją do 54 aty noobowsko padłeś w pare dni na dlach,bk itp... Drakeez i Szczepan głownie przez ciebie nie grają już na Amera, dla nich pozostaniesz na zawsze symbolem noobostwa i głupoty. Wcześniej nie chciałem się wypowiadać na polskim forum amery, siedziałem cicho, ale widząc co ty wyprawiasz tutaj szlag mnie trafił... Po prostu krew mnie zalewa jak widze, że inni współczują ci utraty postaci... Nie pisze tu bo zżera mnie zazdrość co do tego że laziłeś sobie na demony i miałeś 3 e-plate 20 dsm(wiadomo skąd). Pisze tutaj bo szczerze cie nienawidzę za to co robiłeś przez pół roku swojej gry... Pozdro Beholder Blade 56 elite Amera. p.s. Tych niby Polaków co przegoniłeś w Carlin było dokładnie 8 i 2 tylko na 60+ Byli nawet na 25, a ty wezwałeś podstępnie swoich hlvli koleszków w środku bitwy...
If you hated me before, NOW you will hate me with passion. Postaw się ludziom notorycznie puszczającym smuty i kwasy! Powiedz BURN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ostatnio edytowany przez behi - 10-10-2004 o 22:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Ja napisałem, że zjechana do 47 levela, ale napisałem, że zrobił to Zimn, nie chodziło mi o starego...
Wojna jest wojna =/ A co do haków to bym coś powiedział, ale nie wypada =) A każdy i tak był zazdrosny i stuff Zimna... Polacy mieli inne powody, niekoniecznie stuff... A z najporządniejszych zostali i tak ci, zo byli porządni: ~Sir Aryam ~Beholder Blade ~Jareknes ~Guheha Dark (pozdrowienia) Ostatnio edytowany przez prezes - 10-10-2004 o 22:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
|
![]() Polski team:
Beholder Blade Sir Aryam Jareknes Agata Paladyn Szczepan Drakeez Sir adio Tupov wiem ze biegal Agata Paladyn VS: Zimn Clene Scualo Diogo the archer Wyslalem sclene do ab.. no co chlopaki , 2 palkow z 1 knightem to za duzo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
|
![]() Behi zapomnialem wspomniec jak ladnie od nas s*******ales i gdyby nie masskick bys padl
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 10 2004
|
![]() Old Zimn i Lobe może jednak nie tacy porządni co wszyscy mówicie, hę?
Najpierw Lobesepo użył kopii swojego dowodu osobistego, żeby przejąć postać, potem ją usunął... Potem stary Zimn przejął postać, która teraz jest jego... razem ze wszystkimi itemkami. Karol to jest ewenement jeżeli chodzi o tibię. Zawsze się gdzieś wp*** w środek jakiegoś przypału, i zawsze z tego wylezie w profitem. A jeżeli nie dostrzegliście, że to był topic o screenach i zaczęliście go jechać, to ech... Zimn to zimn. Bez niego na amerze są nudy xD Nie dopuszczę, żeby quitnął. Rolnix~ dopiero konto tu zalożyłem lol. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
|
![]() Behi trzymaj sie blisko pz - ostrzezenie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Łódź
|
![]() Zimn ****a nie koncz z tibia jak ty trzesles brazukami ja cie podziwialem. ****a sproboj to odrobic jak bym gral na twojim siewcie pomogl bym ci nie koncz ****a o tobie na*******aja wszystkie swiaty. (*** mnie boli cenzura ale jak to usuniecie jestescie stare ****y)
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jeszcze o mnie usłyszysz....
/Karol |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Wrocław- West Coast
Imię: BURNIASTY
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: wstydze się podać
Świat: Selena
Poziom: 102
![]() |
![]() Cytuj:
Uzupełnie także liste walczących z ich lvlami: Polski team: Beholder Blade wtedy 49lvl Sir Aryam : nie walczył bo miał wtedy trening i o niczym nie wiedział Jareknes wtedy 54lvl Agata Paladyn 29lvl Szczepan61lvl Drakeez68lvl Royal Adio wtedy okolo 45lvl i sory ale srał pod siebie i nic nie zrobił prawie Tupov stal pod depo i był neutralny i nic nie robił Lessa Dragonhart 24lvl VS: Zimn 62 lvl wtedy Clene 48lvl Scualo 52lvl Diogo the archer68lvl Sir Xean 94lvl Nervine : miał dobiec i mnie dobić ale nie zdążył 82lvl I ktoś jeszcze napewno ale nie pamietam.
![]() |