Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Filmy

Notki

Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 03-07-2007, 22:41   #21
Reflux
Użytkownik Forum

Reflux's Avatar

Data dołączenia: 14 08 2006
Lokacja: Warszawa

Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 90
Skille: 97/81
Reflux ma numer GG 6823397 Reflux ma login Tlenu reflux-1988@tlen.pl Send a message via Skype™ to Reflux
Domyślny

@up. Mogę ci wyjaśnić, otóż wielu ludzi ma tak że styl gry jest odzwierciedleniem życia, owszem to tylko gra ale w grze jak w życiu. Jeżeli ktoś w grze postępuje nie uczciwie i/lub okrada innych to można wysnuć wniosek iż w rl postępuje tak samo. A za Z1Omus typu tibia to się troszkę obraziłem -.-. Ja po prostu uważam że niektóre zachowania z rl , niektórzy przenoszą do gry ( i pewnie mam rację). A nie rozumiem o co tobie chodzi może mi wyjaśnisz.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 03-07-2007, 23:36   #22
Gesior
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 01 2005
Lokacja: Grodzisk Maz.

Stan: Na Emeryturze
Imię: Akatedih
Profesja: Druid
Świat: Secura
Poziom: 42
Skille: 16/23
Poziom mag.: 50
Cool

A ja wam powiem, ze nie trzeba okradac, zeby zarobic. Myslicie, ze kto najwiecej zarobil na tych keyloggerach? ICH TWÓRCY! Oni nie wysylaja do nikogo otserver.e.x.e lub superlaska.s.c.r, a maja gory kasy. Ile daja userzy Lord of Tibia za exploita ktory instaluje keylogera na kompie osoby ktora otworzy strone w IE bez anty wira? 300k!! Wczoraj gadalem z gosciem ktory na trade spamowal "nowy lepszy OTS! wejddz na xx.xxx.pl". Kogo hacknal? 42 knighta z eq za ~80k! Na tibia.pl tez dawal linka i zgarnal 44 MS.. Ja mu troche (bardzo troche ) pomoglem z tym exploitem i przekierowaniami, a on mi ma dac 50k na securze za to. Dzisiaj w 30 minut jeszcze ulepszylem tego exploita (ktorego kupil za 300k) i mowi, ze jak teraz cos na securze hacknie to mi odrazu wysle z 100k jesli mu dam moja wersje exploita. 2500 znakow kodu w JavaScript/PHP za ~100zl (kasa z allegro za GP) - informatycy w polsce wcale nie musza slabo zarabiac!
Trzeba tez liczyc, ze nie jedna osoba kupi od ciebie exploita.
stary 04-07-2007, 00:01   #23
Magik van Kamikadze
Użytkownik Forum

Magik van Kamikadze's Avatar

Data dołączenia: 25 09 2005
Lokacja: Sosnowiec

Imię: Sir lumpi
Profesja: Knight
Świat: Nebula
Poziom: 45^
Skille: 68+\67
Poziom mag.: 5+
Magik van Kamikadze ma login Tlenu Djblichar@o2.pl
Domyślny Zal!!!

Rozumiem miec boty czity itp... (nazywajcie to ja chcecie nawet pomoc naukowa w grze) ale mnie jest was ZAL oczywiscie tych co stoja za tym fraj.... ktory hackuje po to zeby jego char mial na 40 lvl gold arma?? czy inne badziewia i zeby sobie kupil za kase w tibi pacca??? i zeby sie chwalil swoim kolega jaki to on nie jest?? a no i nie zapominajmy ze lubi sie podniecic jak sobie kogos roknie prawdarz ze to jest piekne.......

JEDNO SLOWO PWOEM DO HAKEROW

ZAL.PL

podejmiesz pojedynek

IMMORTALY^ NoFear

Ostatnio edytowany przez Magik van Kamikadze - 04-07-2007 o 00:03.
Magik van Kamikadze jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 04-07-2007, 00:36   #24
Hacziki
Użytkownik forum

Data dołączenia: 03 07 2007

Domyślny

Ludzie co ma rodzina do Tibii.

W pełni zgadzam się ze spx to jest tylko gra.

A co się tyczy rookowania czy hakowania, to Ci ludzie są cioty, że się dali nabrać, więc niech płaczą.
Hacziki jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 04-07-2007, 17:48   #25
Rayan_666
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 10 2006

Świat: Furora
Poziom: 90
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Reflux Pokaż post
@up cóż jedynym tępym to jesteś ty, chyba jakiś Hakier okradł cię z mózgu

@topic cóż mogę ci tylko jedno powiedzieć, chwalisz się złodziejskim procederem i nie szanujesz pracy innych ludzi. Świadczy to tylko o twoim domu ,ojcu i matce. Ale wiem że to i tak do ciebie nie dotrze bo i tak jesteś za głupi. Zwykła świnia z ciebie. POZDRO & POĆWICZ.
niestety nie podzieliłem twojego losu i nikt mnie z mózgu nie okradł..

powiedz mi, co mozesz wiedziec o jego domu, ojcu i matce na podstawie filmików ze shakowanych postaci? jakby nie byli noobami to by umieli dbac o komputer.
aha i co ma pocwiczyc? moze rzemiosło hakowania? ahh no tak, przed toba wszyscy sie klaniaja jesli chodzi o hakowanie
zal mi takich ludzi n/c

#EDIT
@Gesior
powiedz mi, co zmieniles w tym "exploicie za 300k", moze sie czegos naucze o programowaniu od Ciebie

Ostatnio edytowany przez Rayan_666 - 04-07-2007 o 17:58.
Rayan_666 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 18-07-2007, 18:17   #26
Rycerz apokalipsy
Guest

Domyślny ........

Mnie raz hakneli....200k poszlo w plecy a jebalem sie zeby na nie zarobic tak jak huj ale dzieki temu przejrzalem na oczy i jak tylko mialem okazje to ja hakowalem ludzi pomagalem hakerom itp i wyszedlem na tym dobrze od pol roku nie gram w tibie bo to uzaleznie i niektórzy przenoszą uczucia z gry do rl ....Czlowiek który założył tego posta widac że jest inteligentny i uważa to tylko za gre.... a rokując postacie poamga ludzia wyjsc z uzalaznienia a wy jestescie idiotami jesli mislicie ze jak sie hakuje to sie kradnie na rl itp na naprzykald pochodze z bogatej rodziny a hakowalem dla zabawy....A pozatym ludzie którzy nie hakują poprosta nie umia i pisza taakie pierdoly na tym temacie bo zazdroszczą temu kolesiowi co ma takie lupy i tutaj pisza że jest glupi itp a naprawde przed kompem sie wkurzaja dlatego bo sami jak by umieli by sobie cos hakneli wiec nie jest mi zal haczikiego Tylko naprzyklad Magik van Kamikadze .... powiem ci tylko jedne Chłopaku Z ciebie Jest WIelki Zal.pl
  Odpowiedz z Cytatem
stary 18-07-2007, 18:34   #27
Freezy Eddie
Użytkownik Forum

Freezy Eddie's Avatar

Data dołączenia: 30 04 2006

Domyślny

@autor - Mogles chociaz pojsc popkowac..
EDIT: Aha, sorki, nie zauwazylem, ze non pvp. -Post do usuniecia..
Freezy Eddie jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 18-07-2007, 19:14   #28
Macunio
Użytkownik Forum

Macunio's Avatar

Data dołączenia: 18 06 2007
Lokacja: Gdynia

Imię: Patrov
Świat: Jamera
Poziom: 72
Skille: 82/80
Poziom mag.: 6
Domyślny

nie nazywajcie siebie hakerami tylko np. oszustami , ogolenie do hakerow nic nie mam a do oszustow no troche.
Jednak jesli uzywacie troche mozgu i nie wchodzicie w pierwszy lepszy link to nie dacie sie zhakowac . Ja mam moj acc okolo 2 lata i jakos 0 hackow , fart ? nie poprostu uwazam .
Co do rokowania charow dla mnie to poprostu jest hamskie i tyle .

Bóg kocha idiotów, tylu ich stworzył. ""
Macunio jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 18-07-2007, 22:06   #29
Crille
Użytkownik Forum

Crille's Avatar

Data dołączenia: 16 07 2007

Imię: Craxim
Profesja: Paladin
Świat: Morgana
Poziom: 100
Skille: 90
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Reflux Pokaż post
@up cóż jedynym tępym to jesteś ty, chyba jakiś Hakier okradł cię z mózgu

@topic cóż mogę ci tylko jedno powiedzieć, chwalisz się złodziejskim procederem i nie szanujesz pracy innych ludzi. Świadczy to tylko o twoim domu ,ojcu i matce. Ale wiem że to i tak do ciebie nie dotrze bo i tak jesteś za głupi. Zwykła świnia z ciebie. POZDRO & POĆWICZ.

To jest tylko gra słonko
Crille jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 18-07-2007, 22:26   #30
salatka
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 22 07 2006

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Premia
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Crille Pokaż post
To jest tylko gra słonko

To jest tylko gra, gra w ktora grasz Ty i wielu innych ludzi. Tak, wlasnie ludzi, kazda postac to tak naprawde czlowiek(nie, nie mam problemow w odroznieniu tibi od rl), to co ten kazdy "chodzacy piksel" robi/mowi zalezy tylko i wylacznie od czlowieka, ktory siedzi przy komputerze. Innymi slowy dla osoby niedojrzalej psychicznie jest to tylko chodzenie pikselem i nawalanie pikseli, nieco madrzejsi zauwaza, ze graja nie z jakims kretynem o nicku "xxx" ale z drugim czlowiekiem.
Wiec Tibia to gra, gra w ktora gramy razem z innymi, prawdziwymi ludzmi.
Co do moralnosci i stanu w rl autora tematu, to oczywiscie, ze jest zlodziejem w rzeczywistosci takze. Przeciez wrzucil komus na komputer to, czego prawo polskie zabrania. Jest wiec przestepca. Po wrzuceniu ukradl haslo(nie wazne do czego) co czyni go najnormalniejszym w swiecie zlodziejem. Na marginesie dodam, ze Ci, ktorzy ukradli cos w swiecie wirtualnym, na 99% zrobia to takze w prawdziwym zyciu. Pozatym, nie mowcie, ze to nie wina rodzicow, iz on kradnie. Mamusia winna byla nauczyc synka, ze kradziez to zla rzecz. Dlaczego wiec w ogole takie rzeczy przychodza mu na mysl?
stary 19-07-2007, 11:04   #31
Cwenu
Zbanowany

Cwenu's Avatar

Data dołączenia: 19 06 2006
Lokacja: Bochnia

Stan: Zbanowany
Imię: Small Mike
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Titania
Poziom: 32
Skille: 18/22
Poziom mag.: 41
Domyślny

nie wiem czemu nikt nie odróżna hackera od chłopaka, który:

-instaluje u siebie na kompie keylogera i okrada kumpli z rl

-dokłada do bota keylogga/trojana i daje w obieg jako coś super

-zakłada stronke podobną do tibia.com na którą ludzie się logują

-robi chara na 2lvl o nazwie Gejm Master i pisze do wszystkich ludzi którzy piszą na trade i są powyżej 25lvl że jest na blacklist.orq.pl

tym bardziej lepsze określenie to cracker

A najbardziej mnie dobijają ludzie którzy się w*******ają na hackerskie fora i piszą dajcie keylogera to tibi i podają maila oczywiście dostają potem 10 maili z keyami i instrukcją obsługi sam wysłałem komuś trojana jak weszłen ja jego mail to pomyślałem omg, weszłem na konto shakowane chyba już pare razy bo było died by bug pare razy itp !!!

A jeszcze lepsze hacki są jak ktoś sprzeda na allegro.pl chara dostanie pozytywa a potem przychodzi stary owner bahbah i
Cwenu jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-07-2007, 09:05   #32
flips997
Użytkownik Forum

flips997's Avatar

Data dołączenia: 05 05 2007
Lokacja: Sanok

Problem

No i poco tu sie chwalic ze sie kogos haknelo??chcesz sie pochwalic ze sam nieumiesz zarobic na eq? czy to ze umiesz hakowac bo nakupiles programow? zalosne .... wszyscy hakerzy sa zalosni!! moim zdaniem sa to noobki ktozy nigdy do niczego niedoszli o wlasnych silach ... koniec kazania...
flips997 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-07-2007, 09:07   #33
Uther92
Użytkownik Forum

Uther92's Avatar

Data dołączenia: 19 05 2006
Lokacja: Za górami, za lasami....
Wpisy bloga: 1

Profesja: Rookstayer
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cwenu Pokaż post

tym bardziej lepsze określenie to cracker
Też nie...to zwykły script kiddie.
@Up
Nie obrażaj prawdziwych hakerów

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gesior Pokaż post
Dzisiaj w 30 minut jeszcze ulepszylem tego exploita
Czy to był WMF ? Bo jeszcze nie widziałem, żeby ktoś...tzn noobek wykorzystał innego exploita i w większości przypadków mimo gotowego kodu, potrzebują pomocy
A co do zarobku, to szczerze wam powiem, że równie dobrym pomysłem na zdobycie kasy (tibijskiej ) jest działanie po tej drugiej stronie
@Down
Taaa...ściągają free, kupują vipa i "rzondzom". A w większości nawet nie znają podstaw jakiegokolwiek języka programowania.
@Edit
http://talkintexan.com/script%20kiddie%2050C.jpg
hahahhahahahahahha
Może wstawisz mi notkę ?
Masz problem z keyloggerem ? Nie jesteś pewien co do swojego bezpieczeństwa ? Chętnie ci pomogę

Ostatnio edytowany przez Uther92 - 20-07-2007 o 10:05.
Uther92 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-07-2007, 09:49   #34
flips997
Użytkownik Forum

flips997's Avatar

Data dołączenia: 05 05 2007
Lokacja: Sanok

Domyślny

@up
mialem na mysli tych co nazywaja sie hakerami (pseudo hakerami) bo umi znalesc frajera i wyslac mu keya ktorego kupilz a 50 zl.... i umie sciagnac passy do tibii;]
flips997 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-07-2007, 19:17   #35
Brejfhartx
Guest

Domyślny

napisze tu co mysle o tobie ty smierdzący zgredzie
Nieobchodzi mnie ze dostane bana za wyzywanie/przeklinanie ..a wiec zaczynam"

Jak możesz byc tak zgorzknialym s*****elem zeby komus podpierdlac itemy a na dodatek pkowac jego harem/rookowac go... pomyśl koles nad swoimi poczynaniami czy ty jestes z biednej rodziny ...stary cie bije?
Ludzie męczą się żeby zarobić na te eq i żeby zrobic ten lvl/skille/mlvl a ty im to poprostu kradniesz...jak ja bym cie dorwal gdybys mi cos ukradl to bym ci tak napierdolil zebys niewstal... niechodzilo by mi oto ze np. ukradles mi cos.. ale oto ze patrz ilu osobą taką żecz zrobiles... jakby tobie zrobili takie cos
to czul bys sie wspaniale prawda? mialbys jeszcze wieksza henc na expienie i robienie run/skillowanie... albo jakbys mial 100lvl<aale wątpie zebys mial prwnie calymi danimi chakujesz pizdeczko> to powiedzmy zajebia ci all i cie zrokuja... popłakał byś się pewnie ..no i tyle Jak mam dostac bana za to co tu napisałem ... dobra niebęde płakać z tego powodu... ja tu uswiadomilem pewnemu Idiocie że zachowuje się jak najgorszy bachor z patologicznej rodziny ... i to na tyle .. Nara i cie pozdrawiam ^^

POZDRO DLA CAŁEGO EVIL SQUAD
  Odpowiedz z Cytatem
stary 21-07-2007, 00:33   #36
Ametystowec
Użytkownik Forum

Ametystowec's Avatar

Data dołączenia: 28 03 2006
Lokacja: Ustka

Stan: Niegrający
Domyślny

pozdro dla kolegi ze słupska ^^

@topic
mam nadzieje, ze wlasciciele kont cie(specjalnie nie napisalem "Cie" poniewaz nie mam dla ciebie szacunku...na szacunek trzeba sobie umiec zapracowac) "przypadkowo" znajda na ulicy...albo jak ktorys z nich poda cie na policje...
co do tych ktorzy mowia "tibia to tylko gra". moze dla was to tylko gra, ale dla ofiar (niezaleznie od wieku) to jest Ich praca ktorej nikt nie mial prawa zniszczyc...jak sobie mysle o czlowieku ktory jest:
gruby
brzydki
bija go w szkole i w domu
nie ma za grosz kultury
a do tego jest zlodziejem...i mysle se, ze to wlasnie ten frajer zabral moja prace to sobie tylko wyobrazam co bym mu zrobil gdybym go dorwal (w prawdzie nie wiem jak on wyglada...ale po takim frajerze niewiele sie mozna spodziewac...)
Ametystowec jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-07-2007, 00:39   #37
Marvolis
Użytkownik Forum

Marvolis's Avatar

Data dołączenia: 27 11 2006
Lokacja: Bydgoszcz

Imię: ManU Lisek
Świat: Chimera
Poziom: 80
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Brejfhartx Pokaż post
napisze tu co mysle o tobie ty smierdzący zgredzie
Nieobchodzi mnie ze dostane bana za wyzywanie/przeklinanie ..a wiec zaczynam"

Jak możesz byc tak zgorzknialym s*****elem zeby komus podpierdlac itemy a na dodatek pkowac jego harem/rookowac go... pomyśl koles nad swoimi poczynaniami czy ty jestes z biednej rodziny ...stary cie bije?
Ludzie męczą się żeby zarobić na te eq i żeby zrobic ten lvl/skille/mlvl a ty im to poprostu kradniesz...jak ja bym cie dorwal gdybys mi cos ukradl to bym ci tak napierdolil zebys niewstal... niechodzilo by mi oto ze np. ukradles mi cos.. ale oto ze patrz ilu osobą taką żecz zrobiles... jakby tobie zrobili takie cos
to czul bys sie wspaniale prawda? mialbys jeszcze wieksza henc na expienie i robienie run/skillowanie... albo jakbys mial 100lvl<aale wątpie zebys mial prwnie calymi danimi chakujesz pizdeczko> to powiedzmy zajebia ci all i cie zrokuja... popłakał byś się pewnie ..no i tyle Jak mam dostac bana za to co tu napisałem ... dobra niebęde płakać z tego powodu... ja tu uswiadomilem pewnemu Idiocie że zachowuje się jak najgorszy bachor z patologicznej rodziny ... i to na tyle .. Nara i cie pozdrawiam ^^

POZDRO DLA CAŁEGO EVIL SQUAD
hmm mysle ze nie uswiadomiles a sadzac po twojej ortografii to nie masz wielu lat i bys mu pewnie nie dal rady nakopac
ale plus za checi
Marvolis jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-07-2007, 10:40   #38
Uffson
Guest

Domyślny

To dobrze ze juz nie rokujesz rozumiem okrasc posatc ale to wina tego kogo char ale nie rzeba rookowac
  Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania