|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
|
![]() Ja zaś nikomu nie radzę wchodzić na najwyższe piętra zamku na Isle of Kings (tam, gdzie respują sie monki).
Miejsce niby wymarzone do skillowania, ale wejście tam jest zakazane. Wydawałoby się, że tabliczka ostrzegająca o surowej karze za wejście to jak zwykle podpucha... Ale nie. Wszedłem tak i zaatakowałem monki. Zdziwiło mnie, że po wejściu po schodach nadepnąłem na jakiś guzik... Gdy zszedłem na dół, okazało się, że wszyscy obecni na wyspie NPC, nienawidzą mnie za naruszenie spokoju mnichów... W związku z powyższym, nie ogę opuścić wyspy, dopóki nie zapłacę 1k kary ;/ Możesz spróbować na dolnych piętrach zamku, tam można wchodzić. Pozdrawiam, Lamer
Jam jest nooga ![]() 13:21 Perl Haskell [30]: Isn't that a conversation for RL-Chat? xD 13:21 GM Exilya on Guardia [2]: lol 13:21 GM Exilya on Guardia [2]: how? 13:21 GM Exilya on Guardia [2]: it's tibia related 13:21 Perl Haskell [30]: I won't argue ;p xD Tak, to ja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2006
Lokacja: London
|
![]() |
![]() |
![]() |