|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 04 2006
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Na Emeryturze
Imię: Quelis
Profesja: Sorcerer
Świat: Obsidia
Poziom: 27
Poziom mag.: 25
|
![]() @Oerciak
Taki ładny, 6-cyfrowy ![]() @Pedziej Nie podam jego numeru, bom mam jeszcze litości cal w sobie ... Ostatnio edytowany przez Nortonus - 04-07-2007 o 23:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2006
Stan: Niegrający
|
![]() @up
Może nam go zdradzisz
![]() Ostatnio edytowany przez Pedziej - 04-07-2007 o 22:43. Powód: ort |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]() no cóż według mnie masz dziwnego kolegę...
a jesli chodzi o policje nie bój się nic nie mogą ci zrobić... a jak on cie "poturbuje" to ty idź na policje i sprawa załatwiona. po prostu twój kolega myli świat realny od virtualnego ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2007
Lokacja: SkO
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Mike Infernus
Profesja: Elder Druid
Świat: Guardia
Poziom: 85
Poziom mag.: 56
|
![]() Mały poradnik :
1. Nic ci nie zrobi. 2. Niema dowodów 3. Mała szkoda społeczna ![]() 4. Jak sie bedzie chcial bic to mu obij ryj! 5.Jak ci będzie chciał coś zrobić to ty pujdz na 'komende' ![]() A co do policji tak jak ktoś tu wspomniał "Policja nic nierobi nawet winnym" |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2005
![]() |
![]() Kto przestaje byc przyjacielem, nigdy nim nie byl. (mowa o Twoim qumplu >.>)
Nie ma dowodów, że to Ty. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2005
Lokacja: Sosnowiec
Imię: Sir lumpi
Profesja: Knight
Świat: Nebula
Poziom: 45^
Skille: 68+\67
Poziom mag.: 5+
![]() |
![]() a moze poprostu on cie roobi w wala?? moze nie shakowal mu nikt konta tylko chce zarobic
Pozdrow go odemnie i zapytaj sie czy sie dobrze czuje?? ![]() a i ci moze g.... zrobic ma dowody?? nie umie zmienic passow na poczcie?? jaki leszcz z niego
![]() |
#29 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 06 2005
|
![]() Witam
Jeśli ta osoba kiedykolwiek będzie Ci grozić w sposób "dawaj kase albo ci dopierdole" lub podobne teksty możesz iść na policje ponieważ są to groźby karalne i to jest przestępstwo ścigane z urzędu. Musiałbyś iść z rodzicami i powiedzieć że boisz sie spełnienie jego gróźb. Jeśli chodzi o postać, nie powinieneś się martwić ponieważ niema żadnych dowodów że to Ty. up - w przypadku kiedy np. shakowałbyś jakąś postać używając keylogera ciężko Ci będzi udowodnić że twoim celem była tylko postać do jakiejś gry o nazwie tibia tylko dostaniesz zarzut kradzieży informacji. Art. 267. § 1. Kto bez uprawnienia uzyskuje informację dla niego nie przeznaczoną, otwierając zamknięte pismo, podłączając się do przewodu służącego do przekazywania informacji lub przełamując elektroniczne, magnetyczne albo inne szczególne jej zabezpieczenie, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2. § 2. Tej samej karze podlega, kto w celu uzyskania informacji, do której nie jest uprawniony, zakłada lub posługuje się urządzeniem podsłuchowym, wizualnym albo innym urządzeniem specjalnym. § 3. Tej samej karze podlega, kto informację uzyskaną w sposób określony w § 1 lub 2 ujawnia innej osobie. § 4. Ściganie przestępstwa określonego w § 1-3 następuje na wniosek pokrzywdzonego. Pzdr |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Guest
|
![]() heh, nie wdawaj się z nim w rozmowy
![]() ja na twoim miejscu bym ogolił na łyso i skórzanym paskiem bo głowie nawalał;p pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#31 | |
Mytho(L)ogy Hero
|
![]() Taka mała dygresja:
Cytuj:
Art. 42. pkt. 3 "Każdego uważa się za niewinnego, dopóki jego wina nie zostanie stwierdzona prawomocnym wyrokiem sądu."
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Lublin
Imię: Lethal Paladyn
Profesja: Paladin
Świat: Danera
![]() |
![]() olej typa powiedz mu żeby się zajął szkołą i ortografią - wkurzy się jeszcze bardziej , a Ty wyjdziesz na bardziej kompetentnego
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Ladne lol. ;]
Z takimi sprawami moze on isc jedynie do swojej mamuski. ;p Nawet gdby mial 666 dowodow na to, ze ty go hackneles nie naruszajac prywatnosc osobista w jego kompie to rozwalisz sad jednym zdaniem: -Z chwila gdy Pan oskarzyciel tworzyl nowy acc podpisal umowe z Cipsoftem dzieki, ktorej tworzone konto nie bedzie jego wlasnoscia. koniec I to powinno mu starczyc. ;p Jednak nie wiadomo co uzna debilny sad to co najwyzej sprawe umoza za mala szkodliwosc spoleczna. Jezeli bedzie mial do ciebie jakies waty nic nie rob i pozwol mu pierwszemu zaatakowac. Zglosisz sprawe na policje za napad i wybulisz od niego nieco grosza. ;p (chyba) A tak przy okazji... niezlego kolege se znalazles. Ostatnio edytowany przez janek@ - 05-07-2007 o 19:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
I pomyśleć, że 10 lat temmu był fajny ;d @Parys Miałem jego Rec-Key'a(a raczej jego część bo brakowało chyba 2 ostatnich cząstek), ale telefon mi koleżanka "utopiła" ^^ A do maila nie pamiętam passów, muszę ich poszukać. Już nie grozi pobiciem, bo chyba zdał sobie sprawę z tego iż sam mogę go oskarżyć. Najśmieszniejsze jest to, że chce rozwiązać sprawę bez rodziców(gdy przyszli wieczorem i wyklinali moja matka wyszła zbeształa i poszła do jego matki, lecz wtedy go nie było, więc musiała go zawołać, po przyjściu okazało się, że on nic takiego nie mówił, że tylko wspomniał kolegom, że go hakneli i że oni wyciągneli pochopne wnioski.. Szkoda tylko, że później nadal groził, a na następny dzień wywiązała się taka to rozmowa jaką mogliście przeczytać kilka postów dalej ;]) BOŻE CHROŃ MNIE PRZED PRZYJACIÓŁMI, BO Z WROGAMI SAM SOBIE PORADZĘ! Ostatnio edytowany przez Nortonus - 05-07-2007 o 16:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Czyli temat do zamkniecia?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jeszcze nie, koleś dał mi warunek: passy do końca tygodnia albo idzie na policje
![]() Ostatnio edytowany przez Nortonus - 05-07-2007 o 19:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Więc jeśli konto jest moje, ponieważ ja go założyłem, ale dałem jemu to konto, to char znajdujący się na nim zasługuje na bana, ponieważ sprzedawanie/oddawanie oraz kupowanie/przyjmowanie postaci jest nielegalne ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() jak on odzyska chara zreportuj go GM'owi i powiedz ze go shakowal(jak gorzej z ang. popros polskiego tutora)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
|
![]() No to załatwiłem sprawę
![]() Tak, tak - temat do zamknięcia |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 12 2006
Lokacja: Różne expowiska ;p po update głównie dragi/dl'e
Imię: Sifersix
Profesja: Elite Knight
Gildia: Illumination
Świat: Trimera
Poziom: 81
|
![]() Nie wyzywaj go!!
nie rob tak jak ci radza koledzy. za przezwisko mozesz miiec sprawe karna. jak co to powiedz ze to nie ty i niech idzie na policje. Bez dowodow ci nic nie zrobia a jak cie bedzie zaczepail czy cos to powiedz to pedagogowi szkolnemu lub idz na policje |
![]() |
![]() |