|
Notki |
Updates Forum zawiera wszelkie informacje o najnowszym update oraz pod fora z informacjami o byłych update. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2007
![]() |
![]() Cytuj:
![]() pzdr Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Szybki'lols - 09-07-2007 o 13:34. |
|||
![]() |
|
![]() |
#22 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Żory
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Andrealfus
Profesja: Elite Knight
Świat: Trimera
Poziom: 106
Skille: 87/84
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() @2up
jak sie nie umi to sie nie gra... co prawda jest mnostwo knightow i palkow ale cipsoft w tym updacie zapomnial o jednym, aby dolozyc expowisk dla srednich lvl bo d-lair i inne takie lepsze expy zajety od rana do nocy |
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2006
Lokacja: Thais
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Aldora
Poziom: 42
Poziom mag.: 43
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 06 2007
Lokacja: Warszawa
Imię: Maksimus Rodomus
Profesja: Knight
Świat: Libera
Poziom: 36
Skille: 71/71
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2006
Wpisy bloga: 2
Imię: Mogart/Mogash
Gildia: Guildless
Świat: Xerena
Poziom: 140
Skille: 96/70
Poziom mag.: 21
|
![]() @2 up
Umiem grac, nie martw sie, ale prawda jest taka ze gra knajtem w tej chwili jest najbardziej wygodna tzn duzo kaski dobre hity, latwy, szybki exp Z poczatku chcialem dalej grac sorkiem ale zrozumialem ze jest to bez sensu patrzac na hity kumpla z lunary (193 ms) ktory wali z vis tyle co ja na 100 lvl i tyle co ja teraz knajtem na 30 lvl (no moze z tym drugim przesadzilem ale max hit mam 264 a on vis w porywach za 220) |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2006
Wpisy bloga: 2
Imię: Mogart/Mogash
Gildia: Guildless
Poziom: 140
Skille: 96/70
|
![]() @2 up
Umiem grac, nie martw sie, ale prawda jest taka ze gra knajtem w tej chwili jest najbardziej wygodna tzn duzo kaski dobre hity, latwy, szybki exp Z poczatku chcialem dalej grac sorkiem ale zrozumialem ze jest to bez sensu patrzac na hity kumpla z lunary (193 ms) ktory wali z vis tyle co ja na 100 lvl i tyle co ja teraz knajtem na 30 lvl (no moze z tym drugim przesadzilem ale max hit mam 264 a on vis w porywach za 220) @up Gram od 2004 roku bodajze od czasu gdy powstala danubia. Jesli chodzi o to co powiedziales to sie generalnie zgadzam ale dotyczy to glownie starych swiatow, popatrz sobie zalozmy na kyre , xerene, nerane itp tam wiekszosc ludzi gralo sorkami nie mowie ze to bylo idealne ale teraz chyba jest gorzej niz bylo Osobiscie bylem zadowolony ze sork bedzie slabszy ale nie sadzilem ze knajt bedzie az tak silny a exp nim zdobywany tak prosty. Tibia stala sie zbyt prosta i to mnie bardziej wkurza niz to ze sorc zostal udupiony :S pamietam gdy bylem noobem i wbicie 30 lvla sorciem zajelo mi 4 miechy a teraz... gora 1.5 dnia na bocie |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Wieś
Imię: Meth Aldok
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Stability
Świat: Aldora
Poziom: 40
Skille: 66
Poziom mag.: 11
|
![]() Moim skromnym zdaniem update nie jest taki zly...ale przesadzili troche z tym ulepszeniem knightow i pali... pytanie A CO DLA SORKOW/DRUIDOW??
A co to expa dla srednich lvli: Probowaliscie na tej nowej wyspie?(nazwa jest jeszcze dla mnie za trudna ale jak zakupie pacca to sie jej naucze wkoncu ![]() Jak wiadomo wiekszosc osob zniechecil ten update... na forum na tibia.com bylo pisane ze koles(niepamietam nazwy teraz lvl 200+ knight) przestal grac ale go wkurzylo to że ~100lvl robi taki sam exp jak on..... Tak samo niewiem czy tylko u mnie tak jest? a może to przypadek: Po SS o 12:00 na uniterze trzeba czekać gdzieś tak do 12:15-12:20 żeby wejsc.... Ostatnio edytowany przez sOcherek - 09-07-2007 o 18:02. |
![]() |
![]() |
#28 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() A NIBY CZEMU?
Cytuj:
Cytuj:
PS: kogo obchodzi best hit?!?!? on wali non stop 220, i to 2 razy szybciej do ciebie... w tym samym czasie jak ty wyszyscisz venore D lair to ten sorek wyczysci Venore D lair, zady pobiec i wyszyscic Ank d lair, i bedzie wlasnie czyscil Edron D lair...
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
||
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Venore
Profesja: Royal Paladin
Świat: Danubia
Poziom: 104
Skille: 97/71
![]() |
![]() ludzie popatrzcie z innej strony jak gra powstala i hity byly by takie odpoczatku to nie nazekalibyscie tak
|
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 06 2007
Imię: Maksimus Rodomus
Profesja: Knight
Świat: Libera
Poziom: 36