|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2007
Lokacja: Gdańsk
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Calmera
Poziom: 57
Poziom mag.: 62
![]() |
![]() Swietny pomysl
![]() mogli by jeszcze dokladnie napisac gdzie sie jaki potwor respi ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 07 2007
Lokacja: Warszawa
Imię: Gosiu Czarodziej Zanery
Świat: Zanera
|
![]() Stary byl Poprostu manifik
![]() dodajcie respy potworkow albo przynamniej 1 jako miniaturka np. jak jest w tym miejscu rat a 15 kroczkow demon to dwie miniatury :> |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 07 2007
Lokacja: Książkę piszesz!?
Imię: Niko Chaos
Profesja: Master Sorcerer
Świat: HONERA
Poziom: 41
Skille: 44fishi
Poziom mag.: 46
|
![]() Cytuj:
Mogę ci powiedzieć, jak się tam dostać. Musisz mieć Helmet of the Deep oczywiście xD Żeby się tam dostać trzeba udać się do npc w Svargrond (nie pamietam jak się nazywa, wiem tylko, że jest pijany i kradnie dwarven ringi [THIEF -.-]), który znajduje się na poŁudniu miasta przy maŁej Łódeczce. Jest upity, więc nie licz na to, że zabierze cię na tą wyspę, którą sobie wymarzysz tak od razu(chociaż masz 33,(3)% szans na to, bowiem są 3 wyspy, na które nas zabiera). Wyspa nazywa się Tyrsung, a do miejsca nurkowania idziesz na poŁudnie od przystanii. Po drodze do zabicia to ![]() IT's ALL. A co do mapy to mnie się podoba, bo ze starej wogóle nie korzystaŁem, bo za dŁugo się wczytywaŁa. PrzydaŁby się jeszcze resp potworków. Ostatnio edytowany przez Nikosix - 30-07-2007 o 02:37. |
|
![]() |