|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 07 2007
|
![]() Krótkie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2006
Lokacja: Śląsk
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Xantera
Poziom: 50+
Poziom mag.: 10
![]() |
![]() TO JEGO 1 FAKE
mi sie podoba ;] fajne demony dajesz ![]()
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2007
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Mam pomysl w next parcie zrob czar "Exevo Gran Mega Super Extra Gigant Bolt" i niech on bedzie na caly ekran... 0,1/10
Ostatnio edytowany przez Matixek007 - 20-07-2007 o 21:44. Powód: literowka |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() Dla Szanownego Pana Meryby Zedytowne.
Ostatnio edytowany przez Oerciak - 21-07-2007 o 00:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() To idź się powieś... kogo to obchodzi.
Ogólnie? Nie będe się wypowiadał o poziomie fake'a. O nim później. Chce tylko powiedzieć iż poziom działu fake jest po prostu ŻAŁOSNY! Na prawdę. Najgorszy dział forum. Ludzie, którzy nie dają rozwinąć skrzydeł nowym. Wszyscy od początku robili zajebiste fake'i i ogólnie byli sóper trv elo ziomalami z super fake'ami. Może 2 osoby powiedziały co jest źle. Może on też chce się nauczyć robić fake'i? Może powinniście mu pomóc. Wyobraźcie sobie sytuacje: Matematyka, szkoła. Zostajesz wywołany do tablicy do zadania, którego nigdy wcześniej nie liczyłeś. Zaczynasz robić. A nauczyciel zamiast wytłumaczyć, pomóc uczniowi, zaczyna się na niego wydzierać, wyzywać od kretynów, idiotów, imbecyli, mówi, że przez takiego się pociąć... a klasa podejmuje wątek i zaczyna najeżdżać na Ciebie... Fajnie nie? Niektórzy sobie nie zdają sprawy, że po drugiej stronie kabla też siedzi człowiek. Pomyślcie zanim coś napiszecie i kogoś zranicie, popatrzcie na swoje pierwsze fake'i, naucz się odmieniać słowo fake (nie fakey, faki, fejki, Fake'i- to nie jest polski wyraz) i potem napiszcie. Czy ten post coś zmieni? Nie, ale przynajmniej napisałem wasze zachowanie. Może chwile się zastanowicie zanim w kolejnym poście napiszecie wyrafiną krytyke per "DNO" A co do fake. Cóż, za duży format obrazków- ogólna pustka, brak drzew czy czegokolwiek takiego. Rób mniejsze obrazki. Widziałem pojedyncze błędy ortograficzne. Poza tym krzywa ulica i mury. Fabuła taka troche nie teges. Pierdol "konstruktywne" komentarze w stylu "DNO". Trzymaj się.
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Guest
|
![]() Lol
zal ![]() -chodza po lawie? -zero fabuły(idzie se gienek rozwala 4 demony na hita wygrywa i koniec,dno) -jpg -niechcialo ci sie drzew robic,przyznaj -beznadzieja,nie wykonczony fake -dno dno dno ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 0,5/10 |
![]() |
![]() |
#28 |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 10 2006
|
![]() O kurwa,takie dno że nie widać końca.www.Zal.pl.Leśny demon?Dobra,ale... ...gdzie ty masz tutaj las?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 07 2007
|
![]() Najgorszy fake jaki widziałem. Patryk'Evil weź popraw to co robisz źle (albo nie) i rób dalej.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Guest
|
![]() zgadzam się DNO 1/10 słabe nie śmieszne nudne po prostu tak samo jak to określił matteq94
|
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2005
Lokacja: Przemyśl
Imię: Tomaros Stonefist
Profesja: Knight
Gildia: Royal Black Feathers
Świat: Celesta