|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2007
Lokacja: Green Town
Stan: Na Emeryturze
Imię: Lomil Thol
Profesja: Rookstayer
Świat: Aldora
Poziom: 13
Skille: 30/35xD
|
![]() Nawet może być
A w 1 części był syn Asa
|
![]() |
#22 |
Użytkownik forum
|
![]() Człowieku men... daj no więcej akcji. A to, że łucznik przebił szkieletat to lol.
+Coś się czai... +Poprawiłeś grafike i okna (tj. ich wielkość) -Nuuuuuuuuuda -Mało akcji -W kółko to samo 6+/10 Ten "+" za to, że jak na początkującego dobrze sobie radzisz ![]() Powodzenia i czekam na następną część!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2006
Lokacja: smiernik
Imię: zenek z odpustu
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 22
Skille: 60/55
Poziom mag.: 4
|
![]() troche malo ten taeles wystempowal
![]() ale fajnie ci wyszlo tylko te mieczyki ^^ 9/10
\,,/ d^.^b \,,/ to jest ziomal pomagam mu naklonic ludzi zeby sluchali Hip-Hopu i Rapu skopiuj go do sF(xD)ojego podpisu zeby pomuc mu zapanowac nad swiatem MUAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAH |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]() ee
niezle to samo co zawsze plusy i minusy te same. a wez mnie zrob 2 glownym bohaterem ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 03 2006
Lokacja: Białystok
|
![]() Jak ja mam robic next part jak tu komentów niema
![]() Prosze o komenty.
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2007
Lokacja: Sląsk
Stan: Niegrający
Imię: Aquin Elver Of Nightmare
Gildia: ---
Świat: Astera
Poziom: 11
Skille: 55-53
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() Hmm, powiedzialbym jeden z lepszych fake jezeli to jest twoj pierwszy ale oczywiscie nie biore tego pod uwaga
![]() ![]() PozDro, AqUin
15:30 Achid Xinn [23]: ile arma ma p arm ? 15:30 Scuzzi [30]: 10arm 15:30 Achid Xinn [23]: a ile nooble ? 15:30 Scuzzi [30]: co ja jestem wikipedia ? na www.tibia.pl masz all 15:30 Achid Xinn [23]: ja juz tam nie wchodze, boje sie tej strony ;| 15:30 Scuzzi [30]: jak sie mozesz jej bac ^^ ? 15:30 Achid Xinn [23]: wez..ostatnio wszedlem to w calym domu zwarcie bylo ^^ - co byśmy poczęli bez nich ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
|
![]() ee jakim cudem ostatni post jest napisany o 12:03 a jest 11:58?
Wasz zegar nie jest chyba aktualizowany ;/ A fake nie jest taki zły fabuła tez nie najgorsza ogolnie 7/10
ZARABIAJ W INTERNECIE! Wypłaty już od 0.25$ (wyklikasz w 2 tygodnie) Wystarczy mieć konto Paypal i zarejestrować się na tej stronie : http://www.clixncash.com/index.php?ref=Patryk567 Ostatnio edytowany przez Patryk :P - 26-07-2007 o 13:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2005
Lokacja: Przemyśl
Imię: Tomaros Stonefist
Gildia: Royal Black Feathers
Świat: Celesta
Poziom: 22
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Najpierw to był syf, a teraz prawie syf.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
|
![]() Next Part
![]() Życzę jak zwykle miłego oglądania. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Proszę o komenty.
![]() |
#30 |
Guest
|
![]() KICYBAS rób częściej next party bo jest fajnie(np 2 party dziennie)
Plusy+ +Fabuła ok(8/10) +szybko się czyta(8/10) +powróciłem,muahaha(10/10) ![]() Minusy- -stare itemsy(4/10) -troche krótkie(5/10) -za rzadko robisz next party(6/10) ![]() ![]() ![]() ogólnie :7/10 ![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2006
Lokacja: Lublin
Stan: Niegrający
Imię: Ostatni druidus
Profesja: Druid
Świat: Grimera
Poziom: 27
|
![]() na jednym obrazku jest Kapitan arur a obok Kapitan Artur say:
ogolnie 3./10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Acebb Podaj konkretne błędy, a nie z biednym "Arurem"(mój błąd) wychodzisz. Bo chyba za "Arura" byś takiego głosu nie postawił.
@matteq94 Troche trzeba namęczyc się robiąc party. A że ja nie siedze cały czas na komputerze robiąc fake'i to nie będzie ich po 2x dziennie, ale pociesze cię i powiem, że już są 3 obrazki ![]() Next Part będzie prawdopodobnie jutro.
![]() |
#33 |
Guest
|
![]() hehe
@2x up acebb powytyczaj bledy a nie komentuj(zle,zle dno...) @kicybas ok,ja wiem ale spróbuj poprawić te stare itemki(,np stoły,meaty) |
![]() |
![]() |
#34 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 06 2007
|
![]() No comment...
Geez...po wczasach jestem jeszcze w dobrym nastroju więc (cytuje Koper of Drewno xd) tyranie ludzi zacznę od jutra... @edit: Chociaż 1 part jest jeszcze jako taki. Ostatnio edytowany przez Em0 - 28-07-2007 o 22:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
|
![]() Co? Myśleliście, że zapomniałem o tym faku? Szczerze mówiąc, to
ja sam zapomniałem, ale co tam. Daje parta, którego wydać nigdy nie chciałem, a to, że mój 2 fake i super paintowa brama nie wypaliły, to powracam do mojego starego fake'a. I jeszcze jedno. Lepiej nie oceniajcie mojego prologu booo... ![]() 2 obrazek gdzieś się zawiruszył ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
|
![]() komenty mi tu dawać!!!! Ja tu już mam next parta prawie zrobionego, ale jak mam tu go wklejać jak komentów nie ma?
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 12 2007
Lokacja: Tarnów
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Rookstayer
|
![]() czemu nie robisz dalej mnie strasznie wciągneło spoko fake ;].Troche straszny bez rąk,głów blleee
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
|
![]() Szczerze mówiąc nie rozumiem fabuły tego fake'a. Był w szkole magii, zabili mu mistrza, poszedł to zgłosić, a teraz chodzi od domu (w którym jego matka ciągle śpi) do jakichś miejsc i natrafia na różne zdarzenia. Poza tym kolejna fabuła super hero (dziecka?) który rozwala wszystko i wszystkich kiedy się wkurzy.
Albo np. Moment, kiedy uszłyszał z domu <odgłosy bitwy> i od razu tam doszedł, bił się, i jeszcze wiedział, po której stronie stanąć? Przynajmniej sklejka ładna, ale niektóre grafiki są słabe (np. 5 ciał przebitych włócznią w tym samym miejscu i pod tym samym kątem). Wszyscy żołnierze wyglądający tak samo? Jestem w stanie to zrozumieć w armii regularnej, ale w małym chłopskim powstaniu (gdzie poniekąd wszyscyci chłopi mają miecze)? Ale nei jest aż tak źle. Pracuj i szlifuj się, a coś z ciebie będzie.
Lubię placki. Ostatnio edytowany przez EvilPwned - 16-12-2007 o 19:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Galana
![]() |
![]() faaajne to rob dalej (jakby bylo jakas rola do obstawienia to jestem wolny
(out szamana))