|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2007
|
![]() Cytuj:
@iles tam up. tak prawie w tym momecie padlem, poniewzasz sie zrobil poson spider;/ Ale wyszedłem z tego cało i to sie liczy.. Akurat na tym huncie maiłem waste ale na innych mam +. @iels tam up Tak czasami tak jest że zużywam 6 exury vity, a czasami 0. Skończyło sie juz to co na filmie jest, od niedawna mam frezzy i teraz własnie bede chodził na guardy. Kiedyś jak byłem nubem myślałem ze skil jest wazny, teraz to mnie to jebie...! Ostatnio edytowany przez KozkaOpole - 25-07-2007 o 16:11. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Xerena
Poziom: 40+
Skille: xx/22
Poziom mag.: 40
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#23 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 07 2007
Imię: Tyrael Helltiren
Profesja: Elder Druid
Gildia: Gentlemans
|
![]() Zal. dalbys sobie spokoj z gs'ami na 40 lvl FACC..
pozatym nei było tam d lair tak jak jest w temacie.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2007
|
![]() Cytuj:
Co mam isc expic tam gdzie jest napisane w poradniku dla palladynow? -.--.- I co z tego ze facc? Nie było dragow bo kolega usunal. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 12 2006
|
![]() Oni sie tak czepiaja bo zal im dupe sciska ze knightem na 60 lvl sorcem, albo drutem nie moga isc bic gs, bo maja wieksze waste niz Ty. Update zrobilo z palka wymiatacza, ale cuz.. Co do skili, wiekszosc osob gra 4fun i nie chce im sie sieidzec godzinami i skilowac. Zdarzaja sie rzeznicy co siedza nocami i skiluja. Dla nich Tibia jest calym zyciem.
Ale co do filmiku.. bo tu dyskusja na calkiem inny temat jest ;] Nom to jak to z huntow... troche nudny, ale ciekawy ;p. Bylo kilka hardoce'owych sytuacji, ktore zawsze wnosza cos do filmiku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2006
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Furora
|
![]() A potem się dziwicie że takie osoby like [CHAR]Seromontis[/CHAR]
maja w comment pzdr dla tbrcom. Tak dalej ludzie ![]() @Topic Super filmik i napewno mi się przyda ![]() Nie przejmuj sie nimi.
Oryginalnie napisane przez MortaroDelToro666 Pokaż post Muj ziomek mateusz dargon wielki wyslal mi super filmy i na nih som jego kolegi i on sam i oni tam grajom rozne scenki zresztom co wam bende gadal sami se luknijcie ![]() Kod:
Ten koleś miał chyba 4 cc czyli około 400k a zresztą można przesłać innym charem kase do banku sam mam 21 lvl na roku i taki film moge nagrać bo już nim nie gram nic nadzwyczajnego. Ostatnio edytowany przez Drakonir - 26-07-2007 o 22:10. |
![]() |
![]() |