|
|||||||
| Notki |
| Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#22 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Śrem
|
Musze sie z wami zgodzic jednak tez w koncu jak bede konczyl grac w tibie bede pewnie pkowac wiem ze to jest dobre rozladowanie emocji a apropo wojny to na wojnie 2 razy zginolem Pol vs Swe hehe bo zabilem jednego Szweda ale mniejsza z tym szkoa ze pkujecie na Danubi bo przypadkiem mozecie mnie pknac wiecie po kolezensku z forum kumpla nie pkujcie
a teraz powaznie jednak zmienilem zdanie pkujcie ja moim starym charem na innym serwie tez zaczolem pkowac ![]() |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Bełchatów / Carlin
|
Taa :| Fifi master ahahah
Ostatnio edytowany przez Fifi Master - 23-06-2008 o 02:53. |
|
|
|
|
|
#24 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
|
Cytuj:
Ja, Haba Master, Mudzin, Tolben i jeszczepare kumpli (glownie z reala) zaczynalismy grac w Tibi wlasnie na DaNOOBi. bylismy kompletnymi noob (wtedy pamietam jeszcze niewiedzialem co to znaczy noob i sie pytalem kumpla ). Ledwo wyszedlem na maina (pierwsza postacia-niku nie zdradzam) i jak mnie przywital ten swiat? Padlem prawie od razu od pekowaca i biegalem z 7 lvl. Do czego zmierzam: otoz nie radze ci grac bez zadnej wprawy w pvp na DaNOOBi bo bedzie ci naprawde ciezko. Idz sobie moze na Eternia, Valorie czy Aldore. To sa w miare spokojne swiaty. A co do naszego pekowania to podaj nik Pawel to cie ominiemy . A jaka jest przyczyna mojego pekowania - jak mnie przywitali na tym swiecie tak ja go zegnam. ![]() ~~~~~~~~~POZDRO~~~~~~ |
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2004
Lokacja: Pradawne miasto 'Ssij'
|
Ja jestem chory, wiec moze sobie popkujemy
Tylko musicie zalatwic mi jakies runy... Bo ostatnio padlem.. 21lvl mam teraz -.- Ale nvm, pkin rulez ![]() Marcin, jak milo cie znow widziec (czytac) ![]() Ehhh, a odnosnie pkingu.. Xelede, tak sie wzburzasz, a gdybys mial wastechara pewnie bys mordowal.. A nasza gildia, wiele ucierpiala, bylo wiele hackow, tragedii (prywatnych rowniez... Niektorzy cos o tym wiedza, np ja -.- ) wiec nasza gildia teraz sklada sie z niewyzytych czerwonych dude'ow ktorzy maja widly i od nich yebie siarka (zainspirowal mnie post kaldricka ) a w ich oczach bucha nienawisc do swaita... Az sie milo na sercu robi jak ktos krzyczy "no, please! Please! Oh, no! I pay!", a po smierci sie dostaje "U MUTHER FACKER SISTER BRATHER KILL HAUNDED MY FIRND IS STAHATET!"... Naprawde to jest niesamowite Albo jak ktos sie pyta "why??" czujesz sie jak morderca prawdziwy..I czyz nie mial racji pewien madry czlowiek, mowiac ze w kazdym z nas jest morderca? |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Krzyżak
|
Niezły PK session na Foldzie
![]() |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Bełchatów / Carlin
|
11 08 2004 _/
Ostatnio edytowany przez Fifi Master - 23-06-2008 o 02:54. |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Lokacja: Gdansk/Jasien
|
to ze mam dyslekcje i z zdenerwowania zle pisze to nieznaczy ze musisz wysmiewac. a na PKowanie nie ma nic innego jak wybic ich wszystkich..
|
|
|
|
|
|
#29 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
Nie chodzilo mi tu ani troche o nasmiewanie sie z twych bledow... Po prostu kazdy noob polaczek cwaniaczy "A bo ja znam karwe!" i mysli ze jest chojrak.. Karwa fajny gosc, ale ***ie mnie ze mnie zabije, skoro to wastechar A nooby zawsze strasza, i nie rozumieja ze na tym swiecie moga mi co najwyzej ...Pospamowac ![]() Ostatnio edytowany przez tomo - 16-10-2004 o 20:15. Powód: troche zmienilem "ostrosc" |
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: Warszawa
|
Pk to Pk i uwazem zescie z som *****y... wy konczycie "zabawe" a ludziom odbieracie cala przyjemnosc z grania...***ane kabany jestescie ot -co!
![]()
|
|
|
|
#31 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
|
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Lokacja: Gdansk/Jasien
|
Eeeee Sorki czy ja w ktoryms z postow wspomnailem ze znam Karwe?
Nie wiem co mi tutaj z tym wyjezdzasz .. a pozatym to forum jest publiczne i kazdy mzoe miec swoje zdanie niepodoba Ci sie to ok ale poczekamy mzoe Ciebie zabije jakis typek bo mu sie znudzil aktualny swiat na jakim grasz i stracisz cos na co pracowales dlugi czas.. ciekawe czy bedziesz sie smial tak samo jak teraz.. A tak BTV chaki sie ma jak sie komus da chaslo albo sie uzywa cheatow wiec sam sobie winny jestes.. Ostatnio edytowany przez Xelede - 16-10-2004 o 21:09. |
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
Powiem tylko tyle: SHUT UP! I tak ci nic nie dam bo rzeczy wykorzystam do kolejnego pekowania. @Tomo z ktoregos tam wyzej posta : Z tego ostatniego loota moge ci dac wsumie bedziesz mial na jakies hmmki albo na mana fluidy i postawisz 2 archery i tez bedzie niezle ![]() @Xelede: A pomysl napewno zabiles kogos co mial missclicka i cos ci wypadlo. Czy to nieporownywalne -.-. Ostatnio edytowany przez Sillent Assasin - 16-10-2004 o 21:37. |
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 03 2004
|
PKowanie zarowno odbiera innym zabawe jak i drogim daje, ale pomyslcie jaki ten swiat byl by nudny bez takich jak my, chodzac w pewne miejsca ze potwor cie niezaje... mozesz pasc od takich jak my, to dodaje klimatu
wlasnie ide se zabic paru ludzi tak dla zabawy, moze padne a moze nieok, lece mordowac i penetrowac ![]() |
|
|
|
|
|
#35 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 10 2004
|
Super lubie zdjecia jak PKuja bo zawsze sie posmiac mozna z loli ktorzy krzycza "PLZ STOP" "HELP" i.t.p
Gratuluje "RED SKULL'A" |
|
|
|
|
|
#36 |
|
Użytkownik Forum
|
11. I pozdrowienia
![]() ![]() Hehe, a chwile później ja się zalogowałem na foldzie jak mi czache zdjeli, wchodze na góre pogadać a Ty żeś uciekł. Chyba żeś zapomnieł z kim pkowałeś miesiąc temu na tej samej wyspie, ja grałem tym druidkiem na lev 31. Albatros mówił mi wczoraj że bedzie jeszcze jakieś pkowanie wileki, jak coś to wpadnij .Aaaa, i robota całkiem niezła, pozdro. @Acid, ty to chyba troche wczoraj za dużo wipiłeś bo niektóre słowa żeś przekręcił, ale dzięki pkerom przynajmniej nie jest nudno, tani ekwip i wogóle. Btw, jak ktoś chce Blue Robe to msg do Awatar of Woe ![]()
Gimohev>>>Sorcerer>>>Aurea Ostatnio edytowany przez Trzciniak - 17-10-2004 o 09:39. |
|
|
|
|
|
#37 |
|
Użytkownik Forum
|
Ahh ja myslalem ze idziesz mnie ubic zobaczylem tylko ze 31 lvl druid idzie w moim kierunku to troche zwatpilem (wkoncu mam tylko plate seta i k axe
). Ale wsumie moglem troche poczekac ale trudno.~~~~~~~POZDRO DO ALL KOOMPLI Z DANOOBI~~~~~~~~ |
|
|
|
|
|
#38 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2004
Stan: Niegrający
|
ej ja też chce z wami pkować! Mam kumpli z kturymi pkuje ale oni cos sie pokłucili i jeden drugiego zabił-.-.Ale mam jeszcze innych i chcialbym sie z wami zakumplowac
. Pkuje dlatego że tak odchodze z dan00bi jak mnie przywitali . Mam nawet własno chatke do pokazywania lootów . To byscie mnie wzieli??? |
|
|
|
|
|
#39 |
|
Użytkownik Forum
|
@Silenet. Na początku to wsumie mialem zamiar bo zobaczyłem red skulla, więc pewnie bym Cię nawet i sdekiem przywitał zanim skojażyłem że skąś Ciebie znam. Ale jazda to dopoero będzie, podobno w ekipie jest nawet kilku kolesi na 40 + lev, jak nem wyskoczą znowu jacyś na 60 lev to już tak łatwo im nie pójdzie
.@Ponury, a podaj nick swoich postaci to może coś z tego będzie. Ja mam jeszcze dwa inne chary i bede w tygodni pkował .Bójcie sie 8 levelowcy
|
|
|
#40 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2003
|
Cytuj:
A tak na poważnie to cierpie ostatnio na brak charów do PKowania(tzn.na Infernie skończyły mi się runy,a na Isarze red skulle).Byłbym chętny się z wami wybrać,o ile dobrze zrozumiałem,że macie chary na zbyciu. |
|
|
|
|