|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2005
Lokacja: w domu
Stan: Niegrający
Imię: NI MA
Świat: KIEDYŚ BYŁ...
Poziom: 999
Skille: 0,1/000
Poziom mag.: 1
![]() |
![]() Up
Jesteś boski ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 09 2006
Lokacja: Gdynia
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Glev Hammerfall
Profesja: Druid
Gildia: Mystical Creatures
Świat: Celesta
Poziom: 20
Skille: ._.
Poziom mag.: 14
|
![]() Nie skilluj.
Idź expić. Skille same będą rosły. Mam dwóch kumpli 50+, którym dobrze idzie a NIGDY nie skillowali. Jeśli jesteś na PVP, to możesz na kumplu, albo jakoś tam ![]() ~Ugrin |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 07 2007
Lokacja: Tibia ? ^^
Imię: Axer Infernal
Profesja: Knight
Świat: Guardia
|
![]() Cytuj:
Pozdro. @Edit Postanowiłem napisać temat dotyczącego właśnie tego tematu ![]() http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=146239 Ostatnio edytowany przez Street07 - 01-09-2007 o 12:35. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 09 2007
|
![]() IDZ na KOPALNIE !!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2007
Lokacja: Bełchatów
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Revenge of Blood
Świat: Hiberna
Poziom: 62
Poziom mag.: 50
|
![]() Na 10-13 Levelu najlepiej poskilowac w kopalni w Kazzo
![]() Na początek rotwormy. Przy skillach po 50/50 mozna juz skilowac na dwarfach. Trenuj to podstawa. A Level wbije się przy skilowaniu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]() Ja natomiast nie polecał bym kopalni w kazo na świecie non-pvp. Aktualnie skilluje tam całe mnóstwo knightów/paladynów do tego zapewne expi kilku sorców/druidów. Jeśli mieszkasz w Thais to najlepszym rozwiązaniem było by przejść się na Troll mountains które znajdują się na wschód od miasta. Oczywisicie na wszelki wypadek nie zapomnij kupic czaru Antidote. Weź lopate i line. Rozpocznij skillowanie na trollach/orkach az osiągniesz skille 40/40. Zacznij powoli coraz bardziej odkrywać ta jaskinie. Aż dojedziesz do rotów na ktorych skilluj do przynajmniej 50/50. Dopiero wtedy możesz rozpoczać skillować na slimie znajdującym się równierz w tej jaskini.
|
![]() |
![]() |
#28 |
Guest
|
![]() Siema
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 01 2006
Lokacja: Sosnowiec
Imię: Icearahor
Profesja: Druid
Świat: Galana
|
![]() Jak Ci się miśki nudzą to idź na roty, mino lub dwarfy. Polecam dotrenić do 40/40 na miśkach i iść do Kazo na dwarfy.
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 07 2008
Lokacja: Brzostówka
Stan: Początkujący
Imię: Maxi De Pawciu
Świat: Honera
Poziom: 9
Skille: 25
![]() |
![]() najlepiej skilowac
8lvl rotwormy dwarfy 15lvl slime 20lvl cyce |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2005
Lokacja: Wrocław
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 85+
Skille: 82+
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Dokładnie. Trenowanie "skilli" jest stratą czasu. Żeby dobre zrobić, trzeba dobrych parę dni / tygodniu nad tym posiedzieć. A gra jest po to, żeby czerpać z niej przyjemność i rozrywkę a nie udrękę w postaci stania przy dwóch mobach i biciu ich na full def stance. Idiotyzm? Owszem. Z doświadczenia wiem, że trening nie ma najmniejszego sensu. Posiadam 48lvl Knight ze skillami 76/71 a trenowałem na początku tylko do 40/40. Odradzam ten syf.
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2005
Lokacja: Wrocław
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 85+
Skille: 82+
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() @up
Nie. Po prostu skille powinny szybciej lecieć, nie może to być kwestia dwustu godzin.
![]() |
#33 |
Guest
|
![]() Moim zdaniem skille powinny iść bardzo szybko (np w 20 h do 70 skila) i powinno być coś takiego jak MAXYMALNE skille na lvl np masz 8 lvl to możesz mieć 50 skille (max) masz 20 lvl możesz 65 (max) masz 30 lvl możesz 70 skille max - żeby nie było że na 8 lvlu masz 100/100 w 3 dni :/
|
![]() |
![]() |
#34 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2008
Imię: Sork Of Magic
Gildia: Elects Of Death
Świat: Silvera
Poziom: 40
Skille: 70/70
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() mam pytanko.
gdzie mógłbym skillować 24 pallkiem z p setem i drag shieldem ??? skille 57/40 chciałbym tak podskillować do 65/45 ![]() gdzie mógłbym ??? proszę o podanie miejscówek
13:10 Sork of magic [40]: yes 13:10 Black Warrior Knight [30]: bo mnie ost. lali 13:10 Black Warrior Knight [30]: -.- 13:10 Black Warrior Knight [30]: na supp 13:10 Black Warrior Knight [30]: bo czytalem poradniki i prawie padlem " Na Imię Było Mu Śmierć, a Za Nim Szło Całe Piekło... " Statistics ![]() Best Hit : 232 with skull staff Best Solo : Giant Spider Best Team : Banshee ![]() ![]() |
![]() |
![]() |