![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2006
Lokacja: Lublin
Imię: Chaoswizzard
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Toxic Guild
Świat: Candia
|
![]() Dla wielu tibia to nalug wienc najlepszym sposobem na skonczenie z nim bylo to co wlasnie zrobil.
Gdyby wystawil na allegro?? moglby sie zastanawiac czy "wycofac,niewycofac aukcji a moze za zarobione pieniadze kupie cos na allegro" Oddal kolegom?? moglby poprosic o zwrot a tak to AMBA FATIMA ITEMS NIMA Graty dla tego gracza i powodzenia w RL |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() Cytuj:
Myślałem, że wyrzuci te itemy jakimś większym levelem, a to takim pyrtkiem wyrzucał, że nie miał spamu ani nikt się nim nie interesował. Szkoda troche, bo można było to lepiej zrobić. @down to był brazol, a pare postów wcześniej ktoś wyjaśnił, że dla niektórych osób sprzedanie itemów na auckji<cena jej wystawienia. To tak jak sprzedać pudełko zapałek za 10 groszy, a za same wystawienie ich zapłacić 1zł. NON SENS po 2.już lepiej było wyjść tym swoim h levelem, zapakować na siebie więcej stuffu i wyrzucać w środku depo, a nie na -1 dla jakiegoś freda.
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa Ostatnio edytowany przez Etoric - 31-07-2007 o 11:06. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
|
![]() Omg tera każdy będzie pisać, żeby sprzedał to na allegro...
@topic Przecież duużo brazoli gra w tibię, to chyba powinni mieć swoją stronkę typu allegro. @down Dziękuję za podpowiedź : )
Ostatnio edytowany przez qq2 - 31-07-2007 o 14:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 07 2007
Lokacja: PiŁa
Stan: Niegrający
![]() |
![]() @up
ebay.com ? |