![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2007
|
![]() Kazał mu sie tym ktoś chwalić, był tylko podany świat, właściciel DSL sam je pokazal, "udowodnil", ze je ma i sie nimi chwalil, to był jego wybór.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny gracz
Imię: Moris Emperian
Profesja: Sorcerer
Świat: Empera
Poziom: 40
Skille: 19/25
Poziom mag.: 45
|
![]() up: Może dlatego, że sami je zdobyli. Oni musieli polować na jakies potwory/robić jakieś questy, a nie jak ten koleś tylko kupić pacca i mieć szczęście. Poza tym tamci mają wyższe lvle i pewnie kumpli.
topic: Dsl, jak dsl. ;p
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2007
Lokacja: Świecie
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Trevaris
Profesja: Elite Knight
Gildia: Last Battle Starts
Świat: Pythera
Poziom: 78
Skille: 88/86
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() W sumie niepotrzebnie sie tym chawalil ze ma DSLe, mogl pokazac z noobchara czy cos...
21kk nawet ladna oferta, za taka kase nowego chara raz dwa wyexpi ![]() Nie potrzebnie pisze do wszystkich ludzi ze mial oferte 500 euro. You are hunted by dragon scale legs. ![]()
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
|
![]() ****u zdechly nie z allegro tylko wynik sharingu z ziomem, na nebuli mialem 90 ms tez i sam go zrobilem pionku! pewnie ty kupiles swojego chara z lvlem
pozatym bylem na wakacjach i z nikim nie gadalem wiec nie wiedzialem skad mogl gosc miec dsl, dowiedzialem sie od kumpla o co to chodzilo wiec n/c ciekaw jestem czy ty tak wszystko wiesz i ja w przeciwienstwie do was (tych co sie smiejecie) mialem tutora 2x wiec napewno wiecej wiem o tibi niz ty, ty tez musiales z kads sie dowiedziec chyba ze jestes jasnowidz! |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2006
Świat: Furora
|
![]() @Up
Powiesz mi że tutora trudno sobie załatwić?
Oryginalnie napisane przez MortaroDelToro666 Pokaż post Muj ziomek mateusz dargon wielki wyslal mi super filmy i na nih som jego kolegi i on sam i oni tam grajom rozne scenki zresztom co wam bende gadal sami se luknijcie ![]() Kod:
Ten koleś miał chyba 4 cc czyli około 400k a zresztą można przesłać innym charem kase do banku sam mam 21 lvl na roku i taki film moge nagrać bo już nim nie gram nic nadzwyczajnego. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2007
Profesja: Elite Knight
Świat: Eternia
Poziom: 70+
Skille: 80+
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 11 2006
Lokacja: 3stewua
Imię: Tenshinkhan
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Flow
Świat: Morgana
Poziom: 150
Skille: 95
Poziom mag.: 23
|
![]() Watpisz ze ma 90 lvl , a moze koles nie na*******a na forum 24/7 jak wy, nie czyta obsranych newsow na tibia.com i nie masturbuje sie patrzac na itemy w tibii, wiec normalnie sie pyta, moze byl na wakacjach w tym czasie, gdzies wyjechal ( nie na wakacjach w carlin ) i nie wie, a tutaj kurwa pr0 evul znawcy z tibia.pl ( mowi samo za siebie ) sie odzywaja, poprostu zenada na tym forum...
@OT Nie mial oferty za 21kk, sciemnial, bo widzialem wypowiedz kolesia od ktorego niby dostal ta oferte. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Blondynka
|
![]() Moze nie oskarzaj bezpodstawnie?
A co do tematu... Zastanawia mnie jedno - po co komu takie dsl? By sie chwalic (hunt)? By nosic? Tez raczej nie... Chyba tylko by komus sprzedac, lecz szczerze mowiac nie wiedzialabym za ile cos takiego moze pojsc... Lepszy ten pacc na rok ![]() A tak wogole... To chyba nie temat do klotni, kto kupil postac na allegro, a kto nie...
![]() |
![]() |
#29 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 11 2004
Lokacja: Andrychów/Polska Posty: 69
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Solera
![]() |
![]() Tak, errory sa tez przez 2x trade ale akurat w tym filmie trzeba skrocic nazwe poniewaz jest za dluga...
![]() |
#31 |
Guest
|
![]() |
![]() |