|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gz Ca'bool zabicia banshee ,potem dam jakieś screeny bo wszedl mi 56axe i 56 sheld ale zapomniałem zrobić ssa. xD
![]()
Gdy matka cie wnerwia wypróbuj na niej krzesło. Efekt? Natychmiastowy. ![]() 14:12 You see Qurewka (Level 8). She is a sorcerer. 21:03 Catt Tirek [18]: kto sprzeda rozdzke dla sorka z pradu |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
|
![]() Znowu powrót na druida... no ,ale jakiś powód musiał być rodzice mi mają kupić PACC ,a że najt jeszcze nie jest na to przygotowany to będę grał druidem.
Tu takie 2 ssy z Mad Mage Room. Team: ![]() Shot at 2007-08-01 I po queście (time ring to loot z GSa) ssów w trakcie questu nie robiłem ,bo przypadkowo bloczyłem gsa XD ![]() ![]() Shot at 2007-08-01 Komentujcie ![]()
Gdy matka cie wnerwia wypróbuj na niej krzesło. Efekt? Natychmiastowy. ![]() 14:12 You see Qurewka (Level 8). She is a sorcerer. 21:03 Catt Tirek [18]: kto sprzeda rozdzke dla sorka z pradu Ostatnio edytowany przez Metos14 - 01-08-2007 o 22:14. Powód: ortografia |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2007
Lokacja: Wyspy Dziewicze
Stan: Na Emeryturze
Imię: Melco Validanix
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Beyner Academy
Świat: Guardia
|
![]() Congratz wykonania Quest'a, awansow Metos i powodzenia
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2007
Lokacja: Sosnowiec
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ca'bool
Profesja: Elite Knight
Gildia: Underground Fighters
Poziom: 100
Skille: 85+/80+
Poziom mag.: 7+
![]() |
![]()
19:27 You see yourself. You are an elite knight. You are Reaper of the Demented. Rl kumple << Topic Gildia Undead Fighters ~Guardia~ <<Topic |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2007
Lokacja: Bydgoszcz
Wpisy bloga: 8
Imię: Elder Yakoob
Profesja: Elder Druid
Gildia: Quanto
Poziom: 19x
Poziom mag.: 8x
|
![]() No już łapiecie bakcyla do dawanie fotek
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
|
![]() Niedługo PACC ,więc trzeba wbić mlvlik
![]() 56mlvl i eq . Eq może nie jest super extra ,ale mi takie starcza. ![]() Shot at 2007-08-02
Gdy matka cie wnerwia wypróbuj na niej krzesło. Efekt? Natychmiastowy. ![]() 14:12 You see Qurewka (Level 8). She is a sorcerer. 21:03 Catt Tirek [18]: kto sprzeda rozdzke dla sorka z pradu |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zdecydowaliśmy z Ca'boolem ,że będziemy dalej dawać ss
Tu takie 2 dawne ss z wyvern huntu loot sux xd ![]() ![]() tu już skille i stan postaci ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdro i komentujcie ![]()
Gdy matka cie wnerwia wypróbuj na niej krzesło. Efekt? Natychmiastowy. ![]() 14:12 You see Qurewka (Level 8). She is a sorcerer. 21:03 Catt Tirek [18]: kto sprzeda rozdzke dla sorka z pradu Ostatnio edytowany przez Metos14 - 14-09-2007 o 23:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Na tych wakacjach duuzo nie expilem wiec niemam duuzo ss ;p ale dam to co mam.
A wiec 58 lvl ;> ![]() I... Scrapper Arena!! ![]() Było ciężko ![]() ![]() ^^ narazie tyle za niedługo lvl ![]()
19:27 You see yourself. You are an elite knight. You are Reaper of the Demented. Rl kumple << Topic Gildia Undead Fighters ~Guardia~ <<Topic Ostatnio edytowany przez Ca'booll - 14-09-2007 o 23:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2007
Lokacja: Bydgoszcz
Wpisy bloga: 8
Imię: Elder Yakoob
Profesja: Elder Druid
Gildia: Quanto
Poziom: 19x
Poziom mag.: 8x
|
![]() Odrodziliście się jak feniks z popiołu, ale czy znów za szybko nie zgaśniecie?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]()
19:27 You see yourself. You are an elite knight. You are Reaper of the Demented. Rl kumple << Topic Gildia Undead Fighters ~Guardia~ <<Topic |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
|
![]() Siemka kolej na nową dostawę fotek
Quest ![]() potem chwilke posiedziałem na guardach i o to loot ![]() Coś mnie naszło żeby coś kupić (golden armor) ![]() I wreszcie lvlik ![]() Komentujcie ![]() Pozdro ![]()
Gdy matka cie wnerwia wypróbuj na niej krzesło. Efekt? Natychmiastowy. ![]() 14:12 You see Qurewka (Level 8). She is a sorcerer. 21:03 Catt Tirek [18]: kto sprzeda rozdzke dla sorka z pradu Ostatnio edytowany przez Metos14 - 15-09-2007 o 18:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
|
![]() Muszę dać 2 post pod rząd bo nikt nie daje komentów
![]() liczba expa moim zdaniem troszke smieszna xd ![]() i next lvl ![]() Komentujcie.. ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 07 2006
Lokacja: De.Gie
Stan: Niegrający
Imię: Zryty Ziom
Profesja: Knight
Poziom: 73
Skille: 79/77
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Fajne fotki. Na serio
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
|
![]()
Gdy matka cie wnerwia wypróbuj na niej krzesło. Efekt? Natychmiastowy. ![]() 14:12 You see Qurewka (Level 8). She is a sorcerer. 21:03 Catt Tirek [18]: kto sprzeda rozdzke dla sorka z pradu Ostatnio edytowany przez Metos14 - 16-09-2007 o 14:50. |
![]() |
![]() |