![]() |
#21 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 06 2007
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
![]() |
![]() hah... Ludzie! Widzieliście czasem jak Zorlan pisał na trade "buy fire sword <6k> pricelist"? No to gadam do niego, że sellne dwa, kiedy on odpisał coś w stylu "przepraszam, nie mógłbyś sprzedać za 4k?", ja odpowiadam "chętnie ale ostatnio gdy próbowałem sprzedać blue robe za 15k omało nie załapałem hunta", gdy on na to "przecież cię nie wygadam... nie powiem nikomu jak sprzedasz taniej" etc. Skończyło się na tym, że sprzedałem za 4k. Nawet takiemu Zorlanowi szkoda jest zapłacić te 2k więcej. Słowo skauta, że tak było! Z resztą... Wolę sobie wejść na noob chara i sprzedać to blue robe nawet za 13k, to i tak dużo chętnych jest
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2006
Lokacja: Venore
Stan: Na Emeryturze
Imię: Tenchorius
Profesja: Royal Paladin
Świat: Selena
Poziom: 152
Skille: 100
|
![]() jesli ktos placi djin itemami za jakis item nalezy liczyc po cenie djinowej czy z price listy? bo to jest mniej wiecej tak jakby ktos sprzedawal d shielda za 4k a nie po cenie z price listy:S
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2006
Lokacja: Kraków
Imię: Koti Conqueror
Gildia: Silent Hill
Poziom: 180
Skille: 104
Poziom mag.: 24
|
![]() Cytuj:
![]() Ale napewno mi sie nie chce za kims latac i peczyc + tracic unjusty i czas. Zobacz na moj domek teraz moge lootowac rare seta na dzien SERIO ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
|
![]() Do Martina (glownie
![]() ![]() Ja huntowalem slash'zu ( rl healka) za sprzedawanie waraxe taniej i Zorlana tez mozna by bylo ukrucic jesli rzeczywiscie sprzedaje taniej. Problem w tym, ze ja nie mam za bardzo unjustow ( po updacie pal zadaje WIELKIE obrazenia dlatego bede zbieral pewnie duzo fragow na wypadek wojny niestety ;/ - cedz, jahew ), nie mam czasu ani checi juz. Bo jednak wole sobie pohuntowac a nie scigac kogos, nawet jesli mam na tym zarobic. Szczegolnie ( i tu sie niektorzy uciesza ![]() ![]() Przepraszam Martin jeszce raz. Trzymcie sie baj |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
No to seluj z noob charow, przeciez powiedzialem ze tego nie likwidujemy tlyko utrudniamy. Co do tych postaci to tez mozna miec wiele miejsc gdzie mozna pic wodke ![]() ![]() A jak nie chcesz zeby Ci nikt nic nie narzucal to idz na non pvp ![]() Huntowanie i zabijanie jest dozwolone na serwerach pvp jakbys jeszcze nie wiedzial ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czas zmienic swoje dane
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 08 2007
Lokacja: Gdansk
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Eternia
Poziom: 43
Skille: 73
Poziom mag.: 72
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: polack
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Pl brothers in caves of hunt
Świat: selena/xerena
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() Cytuj:
btw. nastepnym daj nam spokoj ![]()
20:24 Iyan Xoder [14]: lol btw, old pl Szarancz or new swe one? Ostatnio edytowany przez Marczio - 23-08-2007 o 11:34. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dojebajcie k arm za 20k i bedzie dobrze.