|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2004
Lokacja: Głuchołazy
Stan: Niegrający
Gildia: Dies Irae
Poziom: 314
![]() |
![]() Caloksztalt: 36:1
nowy frag Eterios Aug 07 2007, 16:55:07 CEST Killed at Level 89 by Pyros Xelith and by Tie Pogromca
Czy wierzysz w istnienie Boga? - zapytał fanatyczny wyznawca. Mistrz odparł: "Odpowiem na twoje pytanie, jeśli ty odpowiesz na moje: Czy twoje krzesło jest pierwsze po lewej?". - Po lewej stronie czego? - W istnienie czego? - odparł mistrz |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2005
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Oj nie wiem słabo widzę Aristocracy, ale mam nadzieje że to się zmieni
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Calmera
|
![]() Aristocracy ma nieźle przerąbane, nie dzadzą rady już się podnieść chyba, że w MS będą jakieś nie porozumienia. O co tak w ogóle ta wojna znowu?
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2007
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Skończy się tak że Wulf przeprosi za wypowiedzenie wojny.
180 RP biją go a on może z użyje 2 uhy i pada, żałosne. później stoi w depo i patrzy jak ziomki z gildii padają. Gz WULF~~ GL. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
PYROS Aug 10 2007, 12:46:19 CEST Killed at Level 175 by Jihranek and by Nilostan odszedł z gildi ;o
Ostatnio edytowany przez ragafewee - 10-08-2007 o 14:28. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() ...wroci...
Czy wierzysz w istnienie Boga? - zapytał fanatyczny wyznawca. Mistrz odparł: "Odpowiem na twoje pytanie, jeśli ty odpowiesz na moje: Czy twoje krzesło jest pierwsze po lewej?". - Po lewej stronie czego? - W istnienie czego? - odparł mistrz |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2006
Lokacja: Warszawa
Imię: Suppressor of Dragons
Świat: Pandoria
Poziom mag.: 51
|
![]() a on za co padł?
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Przez przypadek, nie zalozyl ssa...
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
|
![]() Popełnia się błędy w wojnie to się pada świetnym przykładem jest nasza gildia Aristocraty ![]()
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Początkujący
Profesja: Paladin
Gildia: Violence
Świat: Iridia
Poziom: 135
|
![]() Witam wszystkich. Wezcie sie Aristrocracy za robote bo to co widze to zal mi tyleczek sciska. Jak to mozna 36:1 dostawac? Przeciez to jest zalosne.
Ogladalem battle jak wylecieliscie z carlin w strone ab. Brak mi slow... Wulf to jest wogole smieszny czlowiek, 25 assassin star kisil w bp i ani 1 nie wystrzelil, 5 ssa mial... prawde mowiac zanim padl mogl wszystkie runy wykorzystac. 0 zgrania na battle bylo bo wulf biegal i walil ze spirek jakis sorcow, moze myslal ze solo da rady <wow> :-) Pamietacie jak kiedys bylo sd combo? Za niedlugo ludzie beda odliczac na ventrilo zeby zaznaczac atk i zeby combo z tych assassin star lecialo. wkoncu to jest teraz najlepszy speccial palladyna ![]() ![]() Pozdrawiam i zycze powodzenia naprawde... szkoda taka wojne zmarnowac.
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
Howght!
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Początkujący
Profesja: Paladin
Gildia: Violence
Świat: Iridia
Poziom: 135