|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 10 2004
Lokacja: Gorzow Wlkp.
![]() ![]() |
![]() [quote=Gamge]PO niecałych 2 miesiacach postaniowiłem skonczyc ze Swiatem Amera a tu moje cale zycie z sskach
Szkoda mi was(Pyro i Gamge) znalismy sie z widzenia ja jeszcze pogrywam se czasem ![]() Ostatnio edytowany przez Spawer - 23-10-2004 o 21:40. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2004
Lokacja: Świnoujście
![]() |
![]() Zapewne te ss'y zapisales w paincie? ;p Slyszalem ze w Photobuckecie jest tak ze jak zapiszesz w paincie jest wlasnie male =\
Name: Archaninka Lvl: 23 i rosnie Profesja: Knight Skille: 53/52 i szybko rosna xd Magic lvl: 4 i rosnie xd Best hit by Fire Sword: 111 on Dwarf Soldier Best hit by Giant Sword: 137 on Valkyrie xd Best monster solo: Dragon ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2004
Lokacja: Węgorzewo
![]() |
![]() Spawer ja Ciebie znalem ale ja nie wruce juz (Gamge wrucil) ale nie ja.Gram na Galanie bez lagow,kickow tylko zal mi jest kumpli jakich zostawiam ale trudno.Czasem sie tam logne pogadam wiec moze jeszcze pogadamy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]() Mati braciszku mnie chodzilo ze to jego hackowali a nie ze on hackowal (czytaj ze zrozumieniem) a btw jak ktos konczy z tibia to nie jest caly dzien online
Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 08 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Szkoda Gamge bracie, że odchodzisz swoją drogąja też odszedłem i z pyro nam się gra dobrze na <cenzura) niewiem czy moge powiedzieć świat na jakim teraz gramy. 3m się Gamge!!
Scorpione |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Gabi to ja Ciebie przepraszam zle zrozumialem
![]() ![]() ![]() Pozdrawiam wszystkich ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2004
Stan: Początkujący
Imię: Wiatrak De'Omerta
Profesja: Elite Knight
Świat: Arcania
Poziom: 150
Skille: 94/91
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() Cytuj:
a myślałem że on jest mój kolega ale nie... nie rozumiem jak 46 elite może aż tak się wykręcać od zapłaty... oczywiście g arm, vampire shield(!!!) ma ale nie potrafi oddać 17k koledze który mu dał uhy... wziął hmmy... i z którym wylootował vsa... potwierdzić to może dofo chociaż nie wiem czy on widział rozmowę na temat podziału... jak można byc aż takim... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 10 2004
|
![]() [IMG]C:\Program Files\Tibia\trenin 0002.jpg[/IMG]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Lokacja: Myrtana
|
![]() Szkoda do zobaczenia na inny światach
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: Białystok
Stan: Na emeryturze
|
![]() lul... ja też sie na galane przeniosłem ^^
omlet~ |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Wiatrak wiesz on chcial wszystkim wmówic ze mial hacka a zaczelo sie to gdy ja zdobywalem nowych kumpli i mialem hlvls protektorów on tez tak chcial i byl zazdrosny.Zaczol podlizywac sie do Gugo po kilku dniach Nagle byla juz jego Siostra a dzien potem mial (NIBY) tego hacka...Wiesz znam go w rl ( niestety) i powiem ze nikt mu juz nie ufa tyle razy konotowal...hmm nie wiem ale jednak napisza cala historie jaka jest....
Wiec bylo to tak ktos tam w cafejce gral w Red Dragona z kumpli a on musial tez wiec gral z nimi....sciagneli tibie lecz nikt nie chcial w nia grac...Pierwsi Zaczeli Etten Neanan,Hunmar Garand,Byq,Maryslianka ale on jednak tez musial wiec stworzyl Postac Marcin Pasjak to byl chyba Paladyn....ale walil w clubach ![]() ![]() Ps: Pozdrawiam Ciebie Kochanie i Caluje:**** wszystkich kumpli z rl i z Tibia ALL Amere Ps2:Magdaa i Maua dacie rade jeszcze kiedys bedziecie najlepsze ![]() ![]() Ps3:Nie którzy maja uraz do Zimna i Jego kumpli ale ta ***ana wojna miedzy wami nie moze trawac w wiecznosc.......opanujcie sie....Draki chociaz Ciebie rozumiem miales ciagle porachunki z Zimnem......Nie chcem pisac nic o Zimnie bo ja osobiscie do niego nic nie mam ...Nie rozumiem tylko wojen miedzy Polakami...............Paranoja ![]() Ostatnio edytowany przez Pyro Mat - 09-11-2004 o 19:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 08 2003
|
![]() Poprawiam, Aryam wraca na Amere - na starych smieciach ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Draki Sorki szybko pisalem
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Wrocław- West Coast
Imię: BURNIASTY
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: wstydze się podać
Świat: Selena
Poziom: 102
![]() |
![]() Sir Aryam rulez...
![]() |
#36 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 05 2004
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() jaki mam numer stanika? %-)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Behu ****a za co Ty jestes na mnie zly
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2004
Stan: Początkujący
Imię: Wiatrak De'Omerta
Profesja: Elite Knight
Świat: Arcania
Poziom: 150
Skille: 94/91
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() @ Pyro
I tym sposobem grasz na Galanie wraz ze swoja hmm... Lady xD btw. tez mam blizsza hmm przyjacolke na galanie ![]() Ja gram sobie na Eternii i po czesci na galanie zeby utrzymac jakis kontakt z najlepsiejszymi kumplami z amery na eterni poznalem juz sporo osob (dzisiaj jakis maly dl huncik byl ![]() ![]() ![]() @Gamge 3 weeks ago "...jutro wysle ci te 17k bo dzisiaj uhy kupilem" minely 3 tygodnie a w dp ani gp sie nie pokazalo i jak ci tu ufac... btw. jezeli lubisz tak ludzi robic w h**a to przyjdz na eternie tutaj thiefow jest tyle ze ty nawet nie masz tylu wlosow na glowie idealne srodowisko dla ciebie zeby wmieszac sie w tlum... |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Wiatrak Heh to bylo dobre moze mu sie kiedys odechce kłamac i *******ic bo jego te gadanie to juz wkurza......Kamilek , Etten ,Mako czekam na wasze na posty na temat Spasionego Ryja
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2003
![]() |
![]() Heh... Jesli chodzi o ranking Węgorzewa to wcale Pasjak (gamge) nie jest najlepszy, jest jeszcze jedna osoba z 50 lvlem... (heh zeby nie problemy z netem to by mial okolo 55 lvla ale to nie wazne )
@ Pyro nie byles jedynym sorcem na Amerze z W-Wa ![]() ![]() heh co do Gamge... nie chce mi sie duzo pisac, a innym pewnie tego czytac, ale nie moge sie powstrzymac... ![]() A wiec co do scisloscito Pasjak nie gra 2 miesiecy ( 2 miesiace?? a moim zdaniem to gra juz nim wiecej ). Tak wogule to on gra juz ponad rok... Nic sie nie nauczyl... Lamus + nOOb +Thief jak zawsze... Odkad pamietam wciskal mi kity, o wszystkim... ale sa tez plusy... to on mi pomagal grac palladynem, od poczatku wskazowki ze palladynem najlepiej isc w cluby, to on dla zabawy zabil mnie kiedy byl silniejszy... teraz ma za swoje, wszyscy się od niego odwrocili I DOBRZE! bo taki pseudo "haj level" nie powinien miec kumpli... @y Gamge O K u R V A ale sie z ciebie lamus zrobil (jeszcze wiekszy niz kiedys) ... dawno juz nie gadalismy... moze to i dobrze, bo nie tesknie za rozmowami z toba. Widze ze kumple juz sie od ciebie odwracaja... a cala reszta co ci jeszcze ufa moze po tym temacie zmieni zdanie ![]() Pozdrowienia dla wszystkich z Amery od Under-Sorc'a ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Mako - 09-11-2004 o 19:58. |
![]() |
![]() |