|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Temat??, opjojoj, mam pare ale wlaśnie postanowiłem zachować je dla siebie, powiem tylko: Spodziewajcie się serri Fakeów pt: "Tibiawood"
![]()
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2004
|
![]() ażmi gały wyskoczyly co to za program moze mi powiesz tak po kolezensku po cichu szeptem
![]()
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Ide sobie ulicą i mnie wyprzedza jakas dziewczynka a zanią 3 misie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE up:Noe Paint(<szept>) P.S Mam problem siostra na kompa sciagała muzyke i ściągnoła cos zle i na pulpicie mam pilk ze znaczkiem windowsa gdy chce go usunąć wyskakuje: ________________________________________________ |Błąd przy usuwaniu piliku | ------------------------------------------------------ |Nie można usunąć pliku: Błąd systemu plików (1026)| | | | [ OK ] | ------------------------------------------------------ CO mam zrobić?????????????!!!!!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
|
![]() Już tego programu niema zniknoł
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2004
|
![]() Buaahaahaha dobre to ten mały misio buhahaha fajne
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2004
Lokacja: Płock
![]() |
![]() moze cos o malyszu albo o piłce noznej
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
|
![]() Podajcie wiecej pomyslow prosze!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Guest
|
![]() Moze byc cos z pilom mechanicznom
Poza tym fajne co robisz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pawolo po c***a wygrzebujesz stare tematy?????????????no ****a sie zalamac mozna... sry za przeklenstwa no ale nie moglem wytrzymac..
![]()
"Nie każde złoto jasno błyszczy, nie każdy błądzi, kto wędruje, nie każdą siłę starość zniszczy, korzeni w głębi lód nie skuje, z popiołów strzelą znów ogniska, i mrok rozświetlą błyskawice. Złamany miecz swą moc odzyska, król tułacz wróci na stolicę..." J.R.R Tolkien
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 12 2004
Lokacja: Heh a co was to?
![]() |
![]() Nic tu ciekawego nie ma... Krzesła se stoją, a ty wklejiłes jak mówisz spell...
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Carlin, a dokladniej jezeli chodzi o miasto to zminiam je jak skarpetki
![]() |
![]() Może by tak o władcy pierścieni PLX PLX PLX
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2005
|
![]() moze cos o kefirze
![]() A tutaj widac profesjonalizm! oby tak dalej!!!! ![]() ![]()
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2005
Lokacja: Exiva "NCrash" :P
Stan: Aktywny gracz
Imię: Freezhen
Profesja: Paladin
Świat: Trimera
Poziom: 68
Skille: 87/79
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() chyba neistety bede pierwsym ktory powie NIE! przykro mi ale neo lub pikachu sa zle wklejeni. popraw to troszke