|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2004
|
![]() To fakt, w końcu sporo osób od was zajebaliśmy, czy to nooby czy mainy, a niektórzy z was nawet chcieli zostać Siejnikami i potrafili gadać rzeczy w stylu "no no ja w ta gre gram i pkuje tylko dlatego ze chce byc taki jak wy!".
|
![]() |
#22 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 11 2006
Lokacja: 3stewua
Imię: Tenshinkhan
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Flow
Świat: Morgana
Poziom: 150
Skille: 95
Poziom mag.: 23
|
![]() Hail tibiabot NG. I nie pieprzcie ze Ventrilo jak na tibia.de , tam zostaliscie zgnojeni, na ventrilo nigdy nie zrobisz takiego comba jak na np. Hyung Lowe zrobiliscie i na kazdym innym tez widac bota, wiec nie uwazajcie sie za mastah, z botem kazdy potrafi, zwlaszcza w 30 osob.
Zaraz pewnie zalapie posta "RZ@@@@@@@@@@L zazdroscisz"...glupia wymowka jak na uzywanie ng. ^^ Ostatnio edytowany przez Tensz-in - 10-08-2007 o 13:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 08 2007
Lokacja: Szczecinek
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Wuntana
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: This Is How We Do
Świat: Elysia
Poziom: 72
Skille: 79/70
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Cytuj:
@ Mid~ Kiedys moze tak, Wy wtedy byliscie best pk team na Elysi, ale teraz jestesmy my, jezeli sie z tym nie zgadasz wracajcie na elysie ;] Nie mozecie byc wicaz ' legendą ' jezeli tu nie gracie simple ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2004
|
![]() Cytuj:
Uważacie się za najlepszy pk team, ale fragi to nie wszystko. Nawet jeśli nie macie combobota, to zabicie kogośtam z waszą siła ognia nie stanowi większego problemu, ale wasza gra ogranicza się do masslogów. My dla odmiany tak zrujnowaliśmy Kazordoon i okolice, że jeszcze w 1,5 roku od naszego odejścia ludzie bali się tam wchodzić, a w raptem zabiliście paru hlvlów i już rozgłaszacie jacy to jesteście zajebiści.
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2007
Profesja: Elder Druid
Świat: Kyra
|
![]() Kazdy zawsze jak widzi jakiekolwiek combo bardziej rowne to odrazu twierdzi ze bot, i nic sie na to nie poradzi.
Ja raz na OTku(na rl juz w sumie nie gram) bylem trapniety w pomieszczeniu i strzelalem mwallem w drzwi, i mimo ze widzieli ze spamuje hotkey (puffy) to twierdzili ze bot ![]() No coz, tak juz to bywa ze jak cos komus nie wyjdze to sobie znajdzie przyczyne, albo bot, albo kick, lag ![]()
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2005
Lokacja: Tarnów
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Co do waszej kłutni, kto jest lepszy, a kto był:
- nie można porównywać czasów, za których pkował siejnik team a w jakich pkujecie wy - nie można porównywać waszych akcji (siejniki zabijali wszystkich 30+ którzy weszli w bramy kazz, dlatego nikt tam nie chodził ![]() - poza wami było też kilka innych grup pekujących na elysii (no na przykład virtualiz, którzy może i nie zabili żadnego true h lvla, ale za to wyjebali wszystkich 20 - 70 lvle z Ab. I przestańcie opowiadać głupoty, że ten jest lepszy a ten nie. btw. Wuntana pamiętasz jakie combo na mnie raz robiłeś ze skarpetą? Ubiłem wam kumpla jakiegoś chyba i stałem pod dp na noobie (Inilta'Solaro - 33 ms) a tu mort hur + sd od was ![]() Ale na szczęście walnąłem utamke i wszystko skończyło się dobrze - chyba mogę się jako jeden z nielicznych pochwalić, że Wuntana nie dał rady mnie zabić ![]() Pozdro i ciśnijcie z nimi, bo WRI trzeba wytępić. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 01 2006
Lokacja: ♪ ♫ ♫ ♪♪♫ Mysłowice
Stan: Początkujący
Imię: Wojtas The Smieciarz
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
Poziom: 230
Skille: 118/118
Poziom mag.: 9
|
![]() Nie obejrzałem wszystkich filmów, ale wkrótce je obejrzę. Bynajmniej, te które obejrzałem są super i nie starczyło by mi miejsca żeby powiedzieć jakie one są zajebiste! Nagrywajcie więcej i więcej!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2005
Lokacja: Warszawa
Imię: Dark Saian
Świat: Celesta
Poziom: 202
Skille: 108
Poziom mag.: 26
|
![]() Jak obejrzalem 1 film z tym 190rp+ to odrazu widac golym okiem ze to bot na maxa..
W 1 sekundzie naraz wszyscy walneli jakies 1.5k hp. Szkoda gadac I niech nikt nie mowi ze tu zgranie jakies bylo bo napewno nie ;p to poprostu ludzka niemozliwosc xD A co do tego palka to mi sie zdawalo ze mogl uciec (chyba) |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2006
|
![]() Cytuj:
Niektórzy z TIHWD, byli kiedyś czlonkami Virtualiz (m.in. Ja, Wuntana i pare innych osób), potem pekowalismy bez gildii, ale na innych charach i stworzyliśym gildie "Dark Trinity", które specjalizowala sie w pekowaniu, gdy zapoznbalismy sie z kilkoma osobami jak np. Agyz powstala gildia "This is how we do" i zaczelismy zabijac wieksze lvle. ![]()
"Bodybuilding there is no other way..." Ostatnio edytowany przez Pindrales - 11-08-2007 o 03:27. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Użytkownik forum
Skille: 79/70
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Cytuj:
Co to Twojej opini na temat innych grup pekujących Virtualiz to jest nasz stary skład [ Ja = Vanuagi Interium ] + My rl + Firiux Tanaka Damek i Galfon Jeżeli nie wierzysz moge odkryć Vanuagiego na koncie Wuntany. @ Mówisz, że Siejniki opanowali Kazo, może i tak ale to tak czy siak najmniej przydatne miasto dla wyższych lvli [ co mają dwarvenki sprzedawać?] Bynajmnij my opanowaliśmy wszystko miasta na FACC, kazdy kupujący\sprzedający podrózując za handlem zawsze pisze ' Only Boat ' chyba coś w tym jest, ze wszystkie H lvle boją się podrózowac uliczkami Venore w wolnym tempie podziwiając zacne chatki, jeżeli idą, to na Haste i z utamo ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2007
|
![]() Cytuj:
i jesli grasz na tym swoim non-pvp nigdy zapewne nie waliles combo sd w teamie 30 osobowym to ZAMKNIJ twarz.btw jesli 30 osob wali combo sd to srednio 10 zamula a 20 wali w tej samej sec co i wyglada to jak bot i ostatnia mysl PO JAKIEGO CH*** MIELIBYSMY UZYWAC BOTA?????????????????? JAK MAMY TAKIE COMBO ZE BY PADL 220EK -.- |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Sporo osób też do was dołączyło w późniejszym czasie, ba - niektóre z osób z którymi pekujecie były na waszej black liście. Ot, na przykład Dahalih Bihalihahisah, którego na moich oczach ścigaliście półtora miesiąca temu w bramach carlin. Takie przykłady można by mnożyć. Ja już w tibie nie gram - bo stwierdziłem, że tracę na to zbyt wiele czasu, a wam życzę powodzenia, bo widać że gracie i zabijacie dla przyjemności, a przecież w tej grze o to chodzi - o satysfakcje. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2005
Lokacja: Warszawa
Imię: Dark Saian
Świat: Celesta
Poziom: 202
Skille: 108
Poziom mag.: 26
|
![]() @Elaro
mozna stwierdzic ze bota uzywacie jak tylko sie wczytujecie juz na tym 1 filmie w 1 sekundzie wklikujesz 4-5 postaci odrazu na look.Wiec nie mow mi ze nie uzywaliscie napewno zadnego bota na sd. I to ze nie mam pvp na swoim swiecie to nie uwazaj sie odrazu za lepszego, wiem co to zgranie i takiego zgrania nigdy nie osiagnalbys uzywajac nawet ventrilo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Po prostu odpowiedz na to pytanie dlaczego uważasz to za niewykonalne? Pomyśl, czy jakby ktoś odliczał to umiałbyś na "JEDEN" kliknąć np F8? Jak się udani ludzie zbiorą to się wszystko da. A jakbyś nie umiał, to nic już w tym temacie nie pisz. Ja nie wiem, czy oni mieli bota czy nie, ale na 100% nie można niczego zakładać, bo to naprawdę jest możliwe. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2006
Lokacja: Łódź
Stan: Niegrający
Gildia: Memento Mori
Świat: Aldora/Celesta
|
![]() Bardzo fajne filmiki, zgrani jesteście, chciałbym mieć taki team na aldorze, ale raczej tam promowani są mniejsi pk, którzy chodzą max w 5.
Pozdrawiam i życzę więcej takich fragów. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Guest
|
![]() Filmy zajebiste, mistrzostwo
tak mi sie podobają że robie już wmv XD wystawie go na fora jak zrobie i ocenicie Filmy ukazują potęge grupy sam byłem w podobnej guildi i wiem jakie to napiecej na ts'sie gdy lider mowi combo i all pizgają z sd ![]() więcej takich ekip ! ! ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2007
|
![]() na 197 rp jak popatrzysz na battle widac ze polowa hp spada normalnie i nagle z zoltych juz spi wiec gdyby nasza ekipa uzywala bota by poszedl zmiejsca bo by mialo go 99% team a nie 40%~
![]() hugo wlasnie wpadla do mnie wycieczka z tarnowa(shenron family)ty tez ktos od nich jak nie to kto? |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2006
Lokacja: Rawa Mazowiecka _/
Profesja: Knight
Świat: Aurea
Poziom: 48
Skille: slabe
Poziom mag.: 5
|
![]() Mam pytanie, mozna do Was dolaczyc 22 palkiem (PACC) gralem tutaj ale mi sie znudzilo, chetnie bym Wam pomogl, jak cos gg 5588652 albo PM
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik forum