Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 20-08-2007, 15:50   #21
Breejv
Zbanowany

Data dołączenia: 30 07 2007
Lokacja: PiŁa

Stan: Niegrający
Breejv ma numer GG 3618897
Domyślny

Cytuj:
Ja pije jablkowe soczki ;o A tak pozatym Tibia to nie soczek wisniowy, tutaj wybor jest naprawde wazny (przynajmniej dla mnie). xD
Dla mnie ważny wybór to wybór szkoły albo dziewczyny a nie na jakim świecie grać w Tibie czy jakąkolwiek inną grę :| Gram na non-pvp , nie podoba mi się ? Ide na pvp i tyle...Już ważniejszy jest wybór tego soczku jak dla mnie.

Ostatnio edytowany przez Breejv - 20-08-2007 o 15:51.
Breejv jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 20-08-2007, 16:31   #22
vonsuu
Użytkownik forum

Data dołączenia: 15 08 2007

Domyślny

Nie słuchaj tekstów typu "non-pvp jest dla słabych". To nie jest prawda! Non-pvp jest nie dla słabych tylko dla botterów! A osobę, która gra na non-pvp bez bota nazywamy kretynem.

Światy Non-Pvp powstały z myślą o osobach, które chcą sobie dorobić trochę pieniążków. Sprawa jest prosta jeśli twój komputer jest w stanie utrzymać na mc dajmy na to 3 klienty Tibi tworzysz sobie nowe 2 nowe konta* i po jednym knightcie na każdym koncie. Odpalasz blackd proxy i wbijasz lvleki.

Po pewnym czasie (w zależności od twoich umiejętności botowania) sprzedajesz postacie na allegro jakiemuś kretynowi (patrz wyżej). Pamiętaj żeby nie wyrobić rec-keya! (cena spada).

*3 klient na twojego main chara.

@Down
Na obu ? Dwa to są enforced.

Ostatnio edytowany przez vonsuu - 20-08-2007 o 16:40.
vonsuu jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-08-2007, 16:34   #23
Qras
Użytkownik Forum

Qras's Avatar

Data dołączenia: 19 08 2007
Lokacja: [I Ł] Soul Society & Konoha Willage.................... Ilość postów: 14517

Stan: Niegrający
Poziom: 100
Qras ma numer GG 638092
Domyślny

Ja tez sie zgodze ze Non-pvp nie jest zle , na obydwu duzo gralem i moge powiedzec ze jesli masz pomysl , jestes mily oraz przyjazny to i takie osoby spotkasz , a co do botow to czasem sie uzywalo ng na rotach ;p

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania