Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Dla początkujących > Profesje

Notki

Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 27-08-2007, 23:10   #21
Czarny ork
Zbanowany

Czarny ork's Avatar

Data dołączenia: 14 11 2004
Lokacja: Poland

Stan: Usunięty
Profesja: Elder Druid
Gildia: Szwax
Świat: sqn
Poziom: 666
Skille: 123/567
Poziom mag.: 99
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Arcymag Pokaż post
imo nie da się osiągnąć 20-25k/h 25 druidem z jakimkolwiek summonem na Penisula tomb... 20k moze, ale 25k nie. Ja swoim 25 paladynem na -2 mialem 23k/h majac bohy i hura, czyli biegalem ''troche szybciej'' nic druid z powolnym summonem.
Czy inteligencie nie wziołeś pod uwagę że jest wiele tombów a nie tylko penisula, ja osobiscie biłem 26 z kawałkiem tam gdzie jest jeden vampir, lecz tam już lepiej z 2 dsami ^^
Czarny ork jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 27-08-2007, 23:27   #22
Arcymag
Użytkownik Forum

Arcymag's Avatar

Data dołączenia: 18 04 2007

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Świat: Nerana
Poziom: 61
Skille: 85/71
Poziom mag.: 15
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Czarny ork Pokaż post
lvl 25-35 - 2 fire devile na -2 tombie najlepiej ten <<\/ od miasta [exp 20-25k/h]
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Czarny ork Pokaż post
Czy inteligencie nie wziołeś pod uwagę że jest wiele tombów a nie tylko penisula, ja osobiscie biłem 26 z kawałkiem tam gdzie jest jeden vampir, lecz tam już lepiej z 2 dsami ^^
Pytanie: ilu ownerów ma to konto?
I ain't polish the only language I know its spanish and english I have lots of polish friends on Zanera, so shut up you KURWA!
Arcymag jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 28-08-2007, 00:15   #23
Kuryca
Użytkownik Forum

Kuryca's Avatar

Data dołączenia: 20 06 2005
Lokacja: Pod stołem

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Pandoria
Kuryca ma numer GG 6659298
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Arathorn Pokaż post
wiem tylko że w tym drugim tombie druidem od 19lvl wzwyż (różdżka z ogniem) trzaskałem ponad 20k/h używając manafluidów i zarabiając około 3-4k na 1bp mfów (a to było już po updacie z magią, mfy za 1,1k/bp). 1bp mfów szedł mi na 1-2h expienia, pod warunkiem że pamiętasz wzięciu baga z jedzeniem, żeby many na exevo pan nie marnować.
Eh, no co ty nie powiesz? Chodzi ci o stone -2, ja tam 33 ed zrobilem 19k/h i w pol godziny 1 bp mf poszedl. Dobrze sie splaci z lootbagiem, ale on tylko zaniza expa. Nie gadaj ze 19 + druidem tak robiles bo to niemozilwe, jak walisz z vis po 60 a z volcanic po 30. Zrozumialbym gdybys gadal ze tak robiles z duzym waste, ale z takim zyskiem??

@topic
Ja gram druidem, chociaz mialem do wyboru pomiedzy rp, ek a ed. Dlaczego? Ed jest bardzo malo, czesto sa brani na hunty, poza tym fajnie tak czasem poleczyc ludzi ;].
Pall szybciej wbija i bardziej mu sie splaca za speary, ale dla mnie i tak ed jest fajny.
Jesli chcesz szybko expic i wbijac, to graj pallem, ale jesli na prawde podoba ci sie ed, to czemu nie?
stary 28-08-2007, 01:03   #24
ZenonRozbojnik
Użytkownik Forum

ZenonRozbojnik's Avatar

Data dołączenia: 26 08 2007

Świat: Galana
Domyślny

W tibie powinno sie grac dla przyjemnosci wiec najlepiej wybrac postac ktora najbardziej ci odpowiada a nie patrzec kto wiecej expa wbije
ZenonRozbojnik jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania