![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
A co do mojej listy - zapomniałem o SpellForce 2, Freelancerze, KotORze i grach z serii Abe's Oddysey i Exodus (nie wiem czy tytuły są poprawne, daaaaawno nie grałem).
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Morrowind
Baldurs Gate 2 Dungeon Keeper 2 Knights and Merchants (ta, przynudzala czasem, ale duzo czasu nad nia spedzilem) NFS 2 Abe'y oba tez byly genialne. Szkoda, ze nigdzie nie potrafie tego znalesc. KKND 2 Heroes of might and magic 3 Transport Tycoon (xd) Jak sobie cos jeszcze przypomne to dopisze. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Legnica
Stan: Niegrający
|
![]() W Abe'y grałem na psx, dziś nie za bardzo wiem na czym te gry polegały, ale kiedyś się grało.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Bez numerkuf, ciężko ocenić. Albo, numerek 1 wyszczególnię:
Final Fantasy VIII. Dalej: Oddworld: Abe's Exoddus (Oddysee też... pamiętam, że połykałem obie pod rząd, Eksodus imho łatwiejszy i fajniejszy od Odysei, mimo że na koślawym sterowaniu na klawiaturze miejscami miałem problem, choć z Joypadem w łapce udałoby się n razy szybciej), Fallout 1 i 2, TES 3: Morrowind, Crash Bandicoot 2 i 3, Chrono Trigger, Chrono Cross (choć ta gorsza : p), Spellforce: The Order of Dawn, M:TW. I to wszystkie, które mi przychodzą atm do głowy. Ah, jeszcze zaj*biaszcza Hogs of War <3. AA!1 Call of Duty. Co ciekawe, większości z nich z takiej czy innej przyczyny nie ukończyłem :'( - kiedyś wrócę...
Ostatnio edytowany przez Lasooch - 16-08-2007 o 03:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
|
![]() G1, G2 +NK, Shivering Isles (dodatek do Obka), 'nowa' seria Prince'ów (szczególnie WW), Sacred: Underworld (bo w podstawce nie ma krasnala ani Doliny Łez ;////), Summoner... i trochę innego śmiecia.
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2005
Świat: Aurora
|
![]() Wszelkiej maści gry piłkarskie EA Sports, wszelkiej maści oficjalne managery firmy EIDOS etc, seria GTA, Unreal Tournament, atm to chyba wszystko.
Ostatnia wizyta: 21-01-2008 o 20:41 |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2007
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Guardia
Poziom: 14
Skille: 51/50
Poziom mag.: 2
|
![]() Pisze Bo Przypomniało mi sie kilka fajnych tytułów :
1.Dungeon Siege 2 << Bardzo Fajny Rpg 2.Hidden & Dangerous 2:Courage Under Fire <<< Polecam Boska Gra 3.The Longest Journey 4.Counter Strike 5.Dungeon Kepper 2 6.The Elder Scrolls 3: Morowind
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
|
![]() Naprawdę nie rozumiem co ludzie widzą w Morrowindzie. Gdy dodali go do CDA z ciekawości zainstalowałem i moim oczom ukazała się paskudna i cholernie nudna gra. Widać, że fatalna animacja postaci to znak firmowy Bethesdy. IMO Morrowind jest nie warty nawet splunięcia.
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2007
|
![]() Gothic I,II,III,NK
Counter Strike 1.6 NoN Steam GTA SA,VC |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2004
Wpisy bloga: 3
Imię: RC-1262
Gildia: Twoja Stara słucha metalkoru
![]() |
![]() Kolejność przypadkowa:
- Seria Silent Hill - THPS 2 i 3 - Gothic 2 - Fallout 1 & 2 - Seria Final Fantasy (jestem jednak z tych, którzy wolą VIII, IX, X i X-2 niż VII) - Seria Gobliiins - Seria Rayman (prócz M i Raving Rabbids) Ostatnio mi się przyjemnie grało w: Splinter Cell: Chaos Theory Microsoft Flight Simulator 2004 Marvel: Ultimate Alliance (tego dopiero zaczynam) |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 11 2004
|
![]() 1. Final Fantasy IV
2. Mafia 3. Świstakowy kłopot 4. Świstakowy kłopot 2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#34 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
A co do popularności - Tibia też jest dość popularna, ale czy to oznacza, że jest jednym z najlepszych MMO ?
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dobrze, to wymień teraz nazwy darmowych MMORPG, które mogą równać się z Tibią. Silkroad? Uwielbiam robić cały czas to samo w otoczce beznadziejnych chińskich klimatów, a także nic nie tracić przy dead'zie. MU Online? No taki hack'n'slash, który nudzi się po kilku dniach grania.
Poza tym to, że powiesz sobie o Morrowindzie parę złych słów, nie znaczy wcale, że tak jest w istocie. Wyśmiewasz silnik fizyczny użyty w Oblivionie? Pokaż mi grę z lepszymi efektami w tej dziedzinie. Jeśli chodzi o drętwe postaci, to w grze z twojej listy faworytów, The Sims 2, ludzie poruszają się jak kołki. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2007
Lokacja: w domu xD
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Co cie to? ^.-
Profesja: Elder Druid
|
![]() [quote=Żyłka;1606398]Dobrze, to wymień teraz nazwy darmowych MMORPG, które mogą równać się z Tibią.
Knight online |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
I jeszcze jedno - nie wyśmiewam całego silnika, tylko z Havoka zaimplementowanego w Oblivionie, bo fizyka jaką prezentuje TES IV to dno i metr mułu. Cytuj:
Cytuj:
Ooh to be a Gooner. Ostatnio edytowany przez Yoh Asakura - 16-08-2007 o 18:23. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | ||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj: