![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: South Park
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 70+
![]() |
![]() Jedyna rozrywka na noob pvp - wastowanie kaski ;p
Dont call me fat ass, Im big bones ! Screw you guys, Im going home. Suck my balls Kyle. Jak tu nie lubic Cartmana :> http://www.youtube.com/watch?v=1uVA7iEtPss Cartman- Screw you guys, Im going home. Stan- But cartman we try.. Cartman-no, no, no Screw you guys > Home Byhahahahahhahaaha |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 08 2007
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xeremon
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Ever Dream
Świat: Candia
Poziom: 112
Skille: 27
Poziom mag.: 68
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Dlatego, że na 74 lev, mając 66mlvl, miałem max vis 173. Natomiast kolega, na 90 lev, 65mlvl, miał max vis 172. 14 leveli więcej, 1 mlvl mniej i już słabsze hity? Żaaaałosne, ale prawdziwe. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2005
Lokacja: Gdynia
Imię: Avari Aldaron
Profesja: Elder Druid
Gildia: Eternal Friendship
Świat: Grimera
Poziom: 133
Skille: 23/28
Poziom mag.: 74
![]() |
![]() Cytuj:
Watpie bys byl wstanie bez kosmicznego waste wbic 30% mlv, zwlaszcza z 65 na 66. No chyba ze siedzisz caly dzien i expisz na mf - 30% na tym mlvl to ok 5.500 mf. Wiec przestan bredzic. Lol exura sio od wbijania mlvl - gratuluje inteligencji - mi na sio na POI dls kina na 3h hunta schodzi 10bp mf - zaj... duzo wbije mlvl. Mlvl zbija sie na expie, ewentualnie softy+lf ringi i robi UH i expi nabijajac soule. Tak wiec zanim zaczniesz pier... pomysl co piszesz. Ja praktycznie nie trenie mlv na runach to co mam wbilem na expie. Gram na pvp z sporym PA i nie da sie poprostu afkowac a gram po 3-4h dziennie wiec nawet nie mam czasu na robienie run ( wyjatki jak sa lagi na serwie uniemozliwiajace bezpieczny exp). Dziwie sie narzekaniom ze na npvp zawsze all respy zajete, na moim serwie w godzinach szczytu siedzi zawsze 900+ graczy i mimo to nie mam problemu ze znalezieniem dogodnego expowiska - kwestia umiejetnosci znalezienia - wielu ludziom sie poprostu nie chce szukac i pierdo... glupoty narzekajac ze zawsze all zajete.
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 04 2005
Lokacja: Dzierzgoń
Imię: Tomuszom
Świat: Xantera
Poziom: 83
Poziom mag.: 66
|
![]() @Sir Dark Archeon
no wiesz na dlach to nic ;s ja siedzialem na wrl z kina to szlo bardzoooo duzo mf i dlatego uwazam Sio za najlepszy czar do 'darmowego' wbijania % ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Ewentualnie byles z kina nobem ktory grac nie umie i ciagle musiales go sio...
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Sir Dark Archeon - 16-08-2007 o 19:48. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
|
![]() no wiesz panie 'madry' na mniejszym lvlu idzie wiecej mf poniewaz mniej leczysz.. ot cala tajemnica.. uzywanie rozumu nie boli
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Ah no tak racja - zapomnialem ze ty chodziles sio na wrl i demcach jak miales 30 lvl i 20 mlvl ![]() Uha uha - skoncz juz bo zalosny jestes. Eot.
![]() |
![]() |
#29 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Wczoraj natomiast wpadł mi 68mlvl + 4% do następnego w czasie 2-godzinnego leczenia na ancient scarabach, widać innym jakoś to wystarcza żeby mieć dobry mlvl, tylko nie Tobie. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() niestety leczyc zaczalem od 60lvla i 63 mlvl ;]... Soulmann z Toba sie w 100% zgadzam
![]() @Sir Dark Archeon a moze Ty chodziles na demce/wrl i tak leczyles ze kina musial sie uhac dlatego tak malo mlvl Ci lecialo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2007
Lokacja: Bielsk Podlaski
Stan: Na Emeryturze
Imię: Vetiax
Profesja: Elite Knight
Gildia: Silence Army <33
Świat: Secura
Poziom: 124
Skille: 88+/85+
Poziom mag.: 8
|
![]() Cóż to za tomb?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Oj to cos ci slabo to twoj super sio szlo skoro tylko 3 mlvl zrobiles ta metoda. @Soulmann Oh - wiem wspanialy jestes - tylko ja praktycznie nie trenie mlvl i gram 3-4h dziennie a ty 13-14h i masz o 1 mlvl wiecej... wiec faktycznie mozesz byc dumny ze swojej "skutecznej metody" ... .
![]() |
![]() |
#34 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
2. Po co magowie przed up datem mieli bic takie syfiaste potworki i robic 30-40k/h jak mogli bic 70~ na dragach? @Filmik Exp faktycznie ładny, pokazuje co cip mial na mysli robiac ten up date i te tabelki, magowie moga dalej expic szybciej niz ek/pal tylko ze im sie to nie opłaca. ~~ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: u ciebie
Stan: Zbanowany
Profesja: Elite Knight
|
![]() fast exp-waste czyli easy mode off
normal exp - placz !! jak mozna tyle zdobywac exp ! Co z tego ze knight bil 2x mniej expa na 2x wyzszym lvlu! Ja tu jestem pan sorc sypne kasa na pacc i mam byc kozak !!!
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
PS Już masz o 2 niższy, niż ja. Pozdro i postaraj się zrozumieć, że nie o sam exp w tej grze chodzi. EDIT: Knight nie ma PACC'a za darmo. Jakbyś trochę takowym pograł to zrozumiałbyś, dlaczego pewne udoskonalenia im się należały. Niemniej, aż takiego zjechania postaci magicznych i tak nie jestem w stanie zrozumieć. Ostatnio edytowany przez Soulmann - 17-08-2007 o 19:14. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Kto wie moze i bedziesz mial o 10 wiekszy przy 100 lvl niz ja - jak masz taki must to chwala tobie. Mnie sie poprostu nie chce z uporem maniaka klepac mvl bo guwno mi to daje - 100/66 best vis 178, 100/76 best vis ~210. Jak dla mnie to nieduza roznica przynajmniej nie na tyle by warto bylo tyle czasu na nia tracic. Wole poswiecic ten czas na zdobycie kilku rarow do kolekcji.
![]() |