|
|
#21 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 10 2004
Lokacja: Opole
|
@re: Dr. Unknown
postaram sie, tylko najpierw dokoncze to co mi zaproponowal limenu zamierzam za jakis poj godzinki (jak skoncze cieniowac i wybierac barwy) dodac tarcze pieciokatna hmm..bp...![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Użytkownik Forum
|
dobra mam ta tarcze... tak srednio mi wyszla ale to dlatego ze pieciokatna
![]() oto ona: ![]() biore sie za mieczyk pionowo ![]() |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Użytkownik Forum
|
oki mam mieczyk
troche mi tsube (jakos tak to gdzies okreslil Dr. Unknown ) nie wyszlo mialo byc zlote przy okazji wyszedl nieco broken i stad ta rysa jakby ktos nie zczail to ziom jak mu sie miecz zlamal rozbalil ognisko wyjal mlotek i naprawil oto on: ![]() |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Imię: Dsquared
Profesja: Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 13
|
A wiec tak, na twoja prosbe
Fire axe mi sie podoba, chociaz wolalbym zeby ogien zaczynal sie bardziej od dolu, sztućce to tak niebardzo( chociaz nie sa najgorsze ), a szklanka wydaje mi sie , ze powinna byc koloru takiego bialo niebieskiego, tak zeby wydawalo sie ze jest przezroczysta... Narysuj jaka fajna zbroje albo bron , ale taka dosyc duza, najlepiej jakiegos krysztalowego sworda ![]()
|
|
|
|
#25 |
|
Użytkownik Forum
|
@re Nosfe
hmm... znaczy szklanka - zeby byla przezroczysta, to zrobilem, ze widac przez nia tlo na krysztalowego sworda na razie sie nie porywam a skoro o broni mowa to zalaczam:mieczyk orkow (podobny byl we wladku pierscieni ): ![]() ... biore sie za PRAWIE najtrudniejsze - jakis armor (ide wg zalecen limenu ) hmm.... mam problem bo nie chce od nikogo zrzynac a nie mam na armor pomyslu...dajcie mi pomysl na armora!! ja chce pomysl na armora!! a przy okazji comment plx ![]() Ostatnio edytowany przez łasooshekh - 17-10-2004 o 15:56. Powód: pomylilem arty:D |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Użytkownik Forum
|
Zobacz sobie moj temat, tam narysowalem krysztalowego sworda( nie wyszedl co prawda jak trzeba, ale tytul mam " moje smieszne rysunki" takze powinno sie zgadzac
). Moglbys troche popracowac nad nim, bo teraz sporo osob prosilem o jego wykonanie( jak khan walczy o swa katane, tak ja walcze o swego crystala ).A pomysl na zbroje: -szeroka na dole, nie w barach -kolor jasno zielony, z lusek smoka -bez rekawow, same ramiona tylko(ewent. ramienniki) - mozesz zrobic domieszke krwi gdzieniegdzie lub jakas dziure ![]()
|
|
|
|
#27 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
|
Cytuj:
|
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Użytkownik Forum
|
chodzi ci o Orkrista?? raczej nie jego mialem na mysli
mi chodzilo o szabelki ktorych uzywali orkowie, zreszta nie chodzilo mi tez o plagiat tylko troche chcialem upodobnic ... robie wlasnie pancerzyk malo troche szczegolow... coz moj pierwszy pancerz i mam nadzieje ze nie okaze sie kopia jakiegos pancerza - sam go rysuje nie sugerujac sie niczym... oki ide rysowac![]() |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Użytkownik Forum
|
jeest!! mam ta zbroje
hmm... taka raczej sredniawa ale nie mam pomyslu na lepsza ok daje ja tu ![]() postaram sie dorobic spodenki butki moze jakis helmet ![]() ale cos malo komentow!! komentowac!! i oceniac w skali 1-10 albo opisowo ![]() |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
|
@up
Hmmm... Hmm... Mnie to najabrdziej przypomina koszule w kratę z kolcami na rękawach... ![]() |
|
|
|
|
|
#31 |
|
Użytkownik Forum
|
nom... ale nie mialem pomyslu
zaraz dojdzie helm ktory wyglada jak korona tez ma kolce wlasnie, dobrze ze chociaz wdac ze to kolce... |
|
|
|
|
|
#33 |
|
Użytkownik Forum
|
ok Nosfe, postaram sie o ta zbroje
ale to jutro (wroce ze szkoly okolo 17:00 kurde nienawidze budy ) tylko se musze na kartke przepisac jaka ma byc zeby sobie zaplanowac![]() a odnosnie helmiku... taki ctroche "futurystyczniejszy" niz te w tibi i troche przypomina korone ale oto on: ![]() kurde ide lejby odrabiac ok bede jutro comment plx nie koniecznie pozytywne chociaz takie preferuje![]() |
|
|
|
|
|
#34 |
|
Użytkownik Forum
|
On wyglada troche jak jakis owoc egzotyczny, a nie chelm, ale to sa moje poglady
Ja juz zbroje mam na swoim temacie,+ dodalem jeszcze kilka innych rysunkow. Bedziesz musial zobaczyc.... A tak wogole to ty w Tibie grasz??
|
|
|
|
#35 |
|
Użytkownik Forum
|
gralem na aurerze popadlem w klopoty i przestalem
teraz gram sporadycznie lvl 6 mam nie powiem gdzie nie powiem nicka![]() |
|
|
|
|
|
#36 |
|
Użytkownik Forum
|
ej no KOMENTUJCIE!! bo tak cos malo tych komentow dzis przybylo
oki wrzucam zbroje o ktora mnie Nosfe prosil... ale komentujcie blagam![]() ![]() kto nie skomentuje ten ciota ![]() |
|
|
|
|
|
#37 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2004
Lokacja: Tychy
|
Zbroja... to zielone... mi to raczej sukienke przypomina..., ale nie bedę kłócił ;P. No i kolorystyka, ja wiem czy ta zieleń pasuje... Mógłbyś dać zielony, ale ciemniejszy, znacznie ciemniejszy. To takie drobne sugestie, bo chyba oto chodzi w komentarzach aby podsuwać sobie na wzajem pomysły
i ewentualnie dopracowywać grafiki . Zbroja jeszcze do poprawki, ale jest dobrze. |
|
|
|
|
|
#38 |
|
Użytkownik Forum
|
nom... teraz tez to zauwazylem
troche za jasna a ze jak sukienka to juz wiedzialem ale tak chcial Nosfe: szeroka u dolu a nie w barach jasnozielona z lusek smoka a luski mi chociaz wyszly?? w drodze swordek![]() |
|
|
|
|
|
#39 |
|
Użytkownik Forum
|
oto ten swordek (poczatkowo mial byc energetyczny [takie promienie mialy odchodzic bzzz jakby prad kopal... takie blsykawice O DOBRE SLOWO
blyskawice ] ale nie chcial mi wyjsc to jest taki: ) : ![]() |
|
|
|
|
|
#40 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze