|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Poland (Gdańsk)
Profesja: Elite Knight
Świat: Nova
Poziom: 150
|
![]() Cytuj:
Pzdro Dabeek i Dreamland (nohope ![]() a Noobem to jestes ty i twoj char matole... |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Guest
|
![]() Res nie nadajesz sie do tej gry wez usun postac a najlepiej usun konto!!!!!
a co do filmu jest zaj*****sty ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2004
Lokacja: Kolacja?
|
![]() 1) Filmik gut; gratuluje wyprawy
![]() 2) Zawsze chciałem zobaczyć jakiś film z 3 potworkami: Warlock'iem, Stone Golem'em i Behemoth'em. Więc dzięki wielkie, i jeszcze tylko na Behemotha czekam ![]() Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2004
Stan: Tutor
Imię: --------------
Profesja: Druid
Gildia: -------------
Świat: Saphira
|
![]() mi ten filmik laduje sie ciagle i mie moge go obejrzewc POMOCY!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 10 2004
|
![]() z meele zadnego wrl nie ubiłem, ale znam ludzi ktorzy w 2 knightow expia na warlockach.... moze pod wzgledem expa nie jest to oplacalne tak jak guardy ale na pewno pod wzgledem loota..... a co do mojego filmu, nie moge nagrac jak zabijam wrl moim glownym charem... z przyczyn ktore chcialbym tu zataic obiecnie gram na lucerze, i musze sie pochwalic ze jestem tam najlepszym magiem
"wacki sa gorsze nawet od demonow bo sie szybko lecza... filmiku jeszcze nie ogladalem, ale sorc/drut z sd by mogl wam pomoc ( nie wiem czy byl z wami czy nie...)" Nie okłamuj tu ludzi, warlocki za***istym expem dla lvla wyzszego troche od sredniego kazdego polaka! Ja osobiscie magiem mam bardzo mile wspomnienia z nich. Bo zważając na ich mala ilosc hp, zabijam je z sd.... to idzie kilka, lub kilkanascie mniej sd niz na demona ! a wiadomo ze roznica w expie jest 2k expa ! Zabijajac 3 warlocki trace tyle sd co na jednego demona ! Wiec, 2krotna roznica w expie! Ostatnio edytowany przez Nest_O - 22-10-2004 o 09:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik forum
|
![]() http://home.no/tibiamoviez/Demona%20Escape%20lv78.rec
i tu byl jeden knight... i to nie z najlepszymi skillami, więc nie wypowiadajcie na temat ktory jest wam zupelnie obcy bo 90% polakow wrl widziala na tibia cam.. a najlepszy potwor jaki zabil to smok i to w grupie.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
eX Moderator
Data dołączenia: 31 01 2004
Imię: Dabeek
Świat: Calmera
Poziom: 100
|
![]() No i fajnie, ale jak sam mówisz do tej pory warlocki widzieliśmy jedynie na filmach, szliśmy je tylko ZOBACZYĆ, a pomysł zabijania narodził się spontanicznie. Nie wiedzieliśmy jak to zrobić, można było lepiej i inaczej - ok, nasz błąd, ale tam nie chodziło przecież o to żeby je ekonomicznie huntować:/.
A ton twójej pierwszej wypowiedzi jakoś nie skłaniał do dyskusji... wyzywać od noobów każdy potrafi, szkoda że powiedzieć tego samego w "normalny" (nie: chamski) sposób, potrafi już niewielu... EDIT: @down Możliwe, ale jakoś nawet nam nie przyszło do głowy bić je z meele :P. Trudno, nie wiedzieliśmy, mamy nauczkę na przyszłość. AMEN, skończcie się nad nami pastwić:P Ostatnio edytowany przez Dabek - 03-11-2004 o 17:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2004
Lokacja: Gdynia
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bebilon
Świat: Secura
Poziom: 312
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 10 2004
|
![]() gratulacje, świenty film, szkoda ze taki slaby loot :/ szczeże mowiąc myslalem ze warlocki i demony tylko dla PACC
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik forum
|
![]() Nie trzeba, spawn na banchee questa jest bez levelowy(facc)... i spawn na triple hero na edron mines(pacc)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 10 2004
|
![]() Cytuj:
a to spoko ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2004
Lokacja: Piła
![]() |
![]() HIHO!
@Res Pewnie nawet go nie obejrzal -,- A tak pozatym to filmik jest za***isty Nie wiem jak ktos moze solowac tą bestie warlocka przeciez on jest(o ile sie nie myle) silniejszy od demona Hemm jest silniejszy bo hity czesto po 100 zadaje a demon jak na filmiku widzialem to raz na jakis czas 100 bo wali z łapy a nie jak wrlock z magii Chyba nigdy go nie zsoluje Gratz @Res To od niego zalezy jakie ma skille. Jak mu odpowiadaja to takie niech ma. Na 122 lvl moze miec skille 15\15 jak mu takie odpowiadaja Ja mam na 19 48\46 takie mi odpowiadaja to nie trenie Gra to ma byc przyjemnosc,nie trening na przymus i nuda ------------------------------------------------------------------- Res mam jedno pytanko: ILE TY GRASZ W TIBIE? Warloki nie sa lepsze od demonow (nie uwzgledniles w czym) jezeli chodzi o eksp... ![]() PS: skile 48/46 to ja mialem na 12 lvl pomysl jak bys mial na 10 lvl skile 70/70 wtedy bys mial ZABAWE jeszcze jakas dobra bron i nie ma pytan jak to sie mowi BEZ PRACY NIE MA KOLACZY no nie? hehe EDIT: Zapomnialem dodac ze demony przyzywaja F Elementale (eksplozje i fire fildy o ile sie nie myle ![]() Pozdro dla autora : Dabrk'a
Profesja - Knight Swiat - Antica Skile - 61/61 (czy cos takiego ![]() Lvl - 20 Mlvl - 4 (niedlugo 5 ![]() Ostatnio edytowany przez Master Sorcerer - 04-11-2004 o 21:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Ok obejżałem, za***ista rozkmina. I dwa pytania.
1. Dalej się trzęsiesz? ![]() 2. Odetkały mu się uszy? ![]() Jeszcze raz powiem, świetna akcja z warockiem, będziecie to powtarzać ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() Warlocki w przeliczeniu na hp\exp za o wiele ekonomiczniejsze od demonow... a co do loota... no lepsze sa demony, ale ring of the sky (zalezy od swiata 100-200k) piechata nie chodzi ![]() Co do dmg jaki zadaja... zdecydowanie wrl wiekszy zadaje, poniewaz grajac swoim czasem knajtem na 98 lvl (1500hp) byla taka akcja : Wchodze na demone, wychodze po schodach patrze stoi stone golem schodze na dol 300 hp... bylby 2... wiec zadko ktory powtorek potrafi zadac 600 hp w 1 sek(dokładnie).... co do demona to trzeba przyznac ze ma silne meele... ale sie nie leczy tak jak wrl.. (a co do energi to zadaje ok. 380dmg, ale jak sie umie blokowac [rofl] to sie stoi na skos -,-) Co do skilli.... jakbys nie wiedzial, dmg zadawany zalezy tez od lvlu... a roznica nawet do 7 skilli, na tym samym lvlu nie decyduje o wygranej jesli wiesz o co mi chodzi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2004
Lokacja: Piła
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#36 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2004
Lokacja: Białystok
|
![]() Fajny tylko dlugi ten filmik
![]()
![]() |
#39 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: gdansk
![]() |
![]() Ja mowie to co myśle-Nie da się myslec jak inni i być ich klonem(coś jak skejci
![]() ja sądze ze wrlock jest silniejszy od demona i kropka. ![]() Jak ktos tak nie myśli to poprostu ...nic ![]() ![]() a master sorcerer czy twoj avatar ma być śmieszny?-.- |
![]() |
![]() |