Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Filmy

Notki

Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 18-10-2004, 15:31   #21
Tasiorstrasz
Użytkownik Forum

Tasiorstrasz's Avatar

Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Poland (Gdańsk)

Profesja: Elite Knight
Świat: Nova
Poziom: 150
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nest_O
BUAHHAHAHAHAHAHA!! co za polew z typa, który to nagrywal, lololol, niby 66 elite a noob jakich mało... Człowieku, trzeba bylo do niego podejsc i go z meele nadoopcac (gs+sword ring) i ten drugi tez ( tak samo) byscie go zabili co najmniej 10x szybciej (hity min. 150) + explo to by wam max pare uh na glowe zeszlo a nie 1,5bp explo a blokerowi 2 bp uh <rofl>
Musze ci to wyznac stary ze głupszego postu na tym forum nie widziałem ...

Pzdro Dabeek i Dreamland (nohope )

a Noobem to jestes ty i twoj char matole...
Tasiorstrasz jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 19-10-2004, 11:30   #22
jendrek1234
Guest

Domyślny Krytyka

Res nie nadajesz sie do tej gry wez usun postac a najlepiej usun konto!!!!!
a co do filmu jest zaj*****sty
  Odpowiedz z Cytatem
stary 19-10-2004, 16:42   #23
kemotk2000
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 10 2004
Lokacja: Kolacja?

Domyślny

1) Filmik gut; gratuluje wyprawy
2) Zawsze chciałem zobaczyć jakiś film z 3 potworkami: Warlock'iem, Stone Golem'em i Behemoth'em. Więc dzięki wielkie, i jeszcze tylko na Behemotha czekam
Pozdrawiam.
kemotk2000 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 19-10-2004, 16:51   #24
@Kamilek@
Użytkownik Forum

@Kamilek@'s Avatar

Data dołączenia: 24 07 2004

Stan: Tutor
Profesja: Druid
Świat: Saphira
Problem Problem

mi ten filmik laduje sie ciagle i mie moge go obejrzewc POMOCY!!
@Kamilek@ jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 22-10-2004, 08:56   #25
Nest_O
Użytkownik forum

Data dołączenia: 06 10 2004

Domyślny

z meele zadnego wrl nie ubiłem, ale znam ludzi ktorzy w 2 knightow expia na warlockach.... moze pod wzgledem expa nie jest to oplacalne tak jak guardy ale na pewno pod wzgledem loota..... a co do mojego filmu, nie moge nagrac jak zabijam wrl moim glownym charem... z przyczyn ktore chcialbym tu zataic obiecnie gram na lucerze, i musze sie pochwalic ze jestem tam najlepszym magiem

"wacki sa gorsze nawet od demonow bo sie szybko lecza... filmiku jeszcze nie ogladalem, ale sorc/drut z sd by mogl wam pomoc ( nie wiem czy byl z wami czy nie...)"

Nie okłamuj tu ludzi, warlocki za***istym expem dla lvla wyzszego troche od sredniego kazdego polaka! Ja osobiscie magiem mam bardzo mile wspomnienia z nich. Bo zważając na ich mala ilosc hp, zabijam je z sd.... to idzie kilka, lub kilkanascie mniej sd niz na demona ! a wiadomo ze roznica w expie jest 2k expa ! Zabijajac 3 warlocki trace tyle sd co na jednego demona ! Wiec, 2krotna roznica w expie!

Ostatnio edytowany przez Nest_O - 22-10-2004 o 09:00.
Nest_O jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-11-2004, 12:19   #26
Nest_O
Użytkownik forum

Domyślny

http://home.no/tibiamoviez/Demona%20Escape%20lv78.rec

i tu byl jeden knight... i to nie z najlepszymi skillami, więc nie wypowiadajcie na temat ktory jest wam zupelnie obcy bo 90% polakow wrl widziala na tibia cam.. a najlepszy potwor jaki zabil to smok i to w grupie..
stary 03-11-2004, 14:04   #27
Dabek
eX Moderator

Dabek's Avatar

Data dołączenia: 31 01 2004

Imię: Dabeek
Świat: Calmera
Poziom: 100
Domyślny

No i fajnie, ale jak sam mówisz do tej pory warlocki widzieliśmy jedynie na filmach, szliśmy je tylko ZOBACZYĆ, a pomysł zabijania narodził się spontanicznie. Nie wiedzieliśmy jak to zrobić, można było lepiej i inaczej - ok, nasz błąd, ale tam nie chodziło przecież o to żeby je ekonomicznie huntować:/.
A ton twójej pierwszej wypowiedzi jakoś nie skłaniał do dyskusji... wyzywać od noobów każdy potrafi, szkoda że powiedzieć tego samego w "normalny" (nie: chamski) sposób, potrafi już niewielu...
EDIT:
@down
Możliwe, ale jakoś nawet nam nie przyszło do głowy bić je z meele :P. Trudno, nie wiedzieliśmy, mamy nauczkę na przyszłość.
AMEN, skończcie się nad nami pastwić:P

Ostatnio edytowany przez Dabek - 03-11-2004 o 17:32.
Dabek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-11-2004, 17:24   #28
Bebilon
Użytkownik Forum

Bebilon's Avatar

Data dołączenia: 25 02 2004
Lokacja: Gdynia

Stan: Na Emeryturze
Imię: Bebilon
Świat: Secura
Poziom: 312
Domyślny

Cytuj:
BUAHHAHAHAHAHAHA!! co za polew z typa, który to nagrywal, lololol, niby 66 elite a noob jakich mało... Człowieku, trzeba bylo do niego podejsc i go z meele nadoopcac (gs+sword ring) i ten drugi tez ( tak samo) byscie go zabili co najmniej 10x szybciej (hity min. 150) + explo to by wam max pare uh na glowe zeszlo a nie 1,5bp explo a blokerowi 2 bp uh <rofl>
POPIERAM! Popieram w 100% bijąc go z GS poszło by wiele taniej i szybciej.

Bebilon jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-11-2004, 22:12   #29
Dopesi
Użytkownik forum

Data dołączenia: 15 10 2004

Domyślny

gratulacje, świenty film, szkoda ze taki slaby loot :/ szczeże mowiąc myslalem ze warlocki i demony tylko dla PACC co prawda trzeba miec 60 lvl
Dopesi jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-11-2004, 23:34   #30
Nest_O
Użytkownik forum

Domyślny

Nie trzeba, spawn na banchee questa jest bez levelowy(facc)... i spawn na triple hero na edron mines(pacc)
stary 04-11-2004, 20:56   #31
Dopesi
Użytkownik forum

Data dołączenia: 15 10 2004

Domyślny

Cytuj:
Nie trzeba, spawn na banchee questa jest bez levelowy(facc)... i spawn na triple hero na edron mines(pacc)

a to spoko moze sie kiedys wybiore na banshee ;] jeszcze kilka skilli i moge isc
Dopesi jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 04-11-2004, 21:47   #32
Master Sorcerer
Użytkownik Forum

Master Sorcerer's Avatar

Data dołączenia: 18 03 2004
Lokacja: Piła

Master Sorcerer ma numer GG 4908103
Pergamin Res...

HIHO!

@Res

Pewnie nawet go nie obejrzal -,-
A tak pozatym to filmik jest za***isty
Nie wiem jak ktos moze solowac tą bestie warlocka przeciez on jest(o ile sie nie myle) silniejszy od demona
Hemm jest silniejszy bo hity czesto po 100 zadaje a demon jak na filmiku widzialem to raz na jakis czas 100 bo wali z łapy a nie jak wrlock z magii
Chyba nigdy go nie zsoluje

Gratz

@Res

To od niego zalezy jakie ma skille.
Jak mu odpowiadaja to takie niech ma.
Na 122 lvl moze miec skille 15\15 jak mu takie odpowiadaja
Ja mam na 19 48\46 takie mi odpowiadaja to nie trenie
Gra to ma byc przyjemnosc,nie trening na przymus i nuda

-------------------------------------------------------------------

Res mam jedno pytanko:

ILE TY GRASZ W TIBIE?

Warloki nie sa lepsze od demonow (nie uwzgledniles w czym) jezeli chodzi o eksp...

PS: skile 48/46 to ja mialem na 12 lvl pomysl jak bys mial na 10 lvl skile 70/70 wtedy bys mial ZABAWE jeszcze jakas dobra bron i nie ma pytan jak to sie mowi BEZ PRACY NIE MA KOLACZY no nie? hehe

EDIT: Zapomnialem dodac ze demony przyzywaja F Elementale (eksplozje i fire fildy o ile sie nie myle ) i te poteory (o demony tu chodzi) wala na dodatek ze ,, strumienia energi,, (pasek energi czesto zabiera okolo 300hp) a wiec raczej demony sa lepsze co prawda Warloki przyzywaja ston golemy ale one nie maja jakiejs nadzwyczajnej sily (cos jak CYKLOPY)

Pozdro dla autora : Dabrk'a
Lvl - 20
Mlvl - 4 (niedlugo 5 )

Ostatnio edytowany przez Master Sorcerer - 04-11-2004 o 21:54.
Master Sorcerer jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-11-2004, 11:05   #33
Dr.Unknown
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N

Stan: Na Emeryturze
Świat: Secura
Dr.Unknown ma numer GG 3815114 Send a message via Skype™ to Dr.Unknown
Domyślny

Ok obejżałem, za***ista rozkmina. I dwa pytania.
1. Dalej się trzęsiesz?
2. Odetkały mu się uszy?
Jeszcze raz powiem, świetna akcja z warockiem, będziecie to powtarzać?
Dr.Unknown jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-11-2004, 14:59   #34
Nest_O
Użytkownik forum

Domyślny

Cytuj:
Res mam jedno pytanko:

ILE TY GRASZ W TIBIE?

Warloki nie sa lepsze od demonow (nie uwzgledniles w czym) jezeli chodzi o eksp...

PS: skile 48/46 to ja mialem na 12 lvl pomysl jak bys mial na 10 lvl skile 70/70 wtedy bys mial ZABAWE jeszcze jakas dobra bron i nie ma pytan jak to sie mowi BEZ PRACY NIE MA KOLACZY no nie? hehe

EDIT: Zapomnialem dodac ze demony przyzywaja F Elementale (eksplozje i fire fildy o ile sie nie myle ) i te poteory (o demony tu chodzi) wala na dodatek ze ,, strumienia energi,, (pasek energi czesto zabiera okolo 300hp) a wiec raczej demony sa lepsze co prawda Warloki przyzywaja ston golemy ale one nie maja jakiejs nadzwyczajnej sily (cos jak CYKLOPY)

Pozdro dla autora : Dabrk'a
Znów musze sie nie zgodzic z tekstem na tym forum

Warlocki w przeliczeniu na hp\exp za o wiele ekonomiczniejsze od demonow... a co do loota... no lepsze sa demony, ale ring of the sky (zalezy od swiata 100-200k) piechata nie chodzi
Co do dmg jaki zadaja... zdecydowanie wrl wiekszy zadaje, poniewaz grajac swoim czasem knajtem na 98 lvl (1500hp) byla taka akcja : Wchodze na demone, wychodze po schodach patrze stoi stone golem schodze na dol 300 hp... bylby 2... wiec zadko ktory powtorek potrafi zadac 600 hp w 1 sek(dokładnie).... co do demona to trzeba przyznac ze ma silne meele... ale sie nie leczy tak jak wrl.. (a co do energi to zadaje ok. 380dmg, ale jak sie umie blokowac [rofl] to sie stoi na skos -,-)

Co do skilli.... jakbys nie wiedzial, dmg zadawany zalezy tez od lvlu... a roznica nawet do 7 skilli, na tym samym lvlu nie decyduje o wygranej jesli wiesz o co mi chodzi
stary 06-11-2004, 09:10   #35
Master Sorcerer
Użytkownik Forum

Master Sorcerer's Avatar

Data dołączenia: 18 03 2004
Lokacja: Piła

Master Sorcerer ma numer GG 4908103
Domyślny

Cytuj:
Znów musze sie nie zgodzic z tekstem na tym forum

Warlocki w przeliczeniu na hp\exp za o wiele ekonomiczniejsze od demonow... a co do loota... no lepsze sa demony, ale ring of the sky (zalezy od swiata 100-200k) piechata nie chodzi
Co do dmg jaki zadaja... zdecydowanie wrl wiekszy zadaje, poniewaz grajac swoim czasem knajtem na 98 lvl (1500hp) byla taka akcja : Wchodze na demone, wychodze po schodach patrze stoi stone golem schodze na dol 300 hp... bylby 2... wiec zadko ktory powtorek potrafi zadac 600 hp w 1 sek(dokładnie).... co do demona to trzeba przyznac ze ma silne meele... ale sie nie leczy tak jak wrl.. (a co do energi to zadaje ok. 380dmg, ale jak sie umie blokowac [rofl] to sie stoi na skos -,-)

Co do skilli.... jakbys nie wiedzial, dmg zadawany zalezy tez od lvlu... a roznica nawet do 7 skilli, na tym samym lvlu nie decyduje o wygranej jesli wiesz o co mi chodzi
w sumie zalezy to takze od potwora (raz ma zly dzien a raz dobry) dlatego zdania na te temat sa podzielone...
Lvl - 20
Mlvl - 4 (niedlugo 5 )
Master Sorcerer jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-11-2004, 15:26   #36
Nest_O
Użytkownik forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Master Sorcerer
w sumie zalezy to takze od potwora (raz ma zly dzien a raz dobry) dlatego zdania na te temat sa podzielone...
w algorytmach kodu tibi nie ma takiej wzmianki... potwory maja swoj sredni dmg (10+- zaleznie od potwora) ... jest on oczywiscie w przeliczeniu na jakosc shielda\rodzaj rzeczy\skille...
stary 06-11-2004, 19:21   #37
Bezlitosny
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 06 11 2004
Lokacja: Białystok

Domyślny

Fajny tylko dlugi ten filmik
stary 15-11-2004, 15:58   #38
Tomciu
Użytkownik Forum

Tomciu's Avatar

Data dołączenia: 19 10 2004
Lokacja: Częstochowa

Imię: ^^
Profesja: Paladin
Gildia: Ylyta
Poziom: 133
Skille: 0/0
Poziom mag.: Bu
Tomciu ma numer GG 4357271
Domyślny

jeszcze sie sciąga ocenie pozniej
Tomciu jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 15-11-2004, 18:40   #39
Res
Zbanowany

Res's Avatar

Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: gdansk

Res ma numer GG 4405964
Domyślny

Ja mowie to co myśle-Nie da się myslec jak inni i być ich klonem(coś jak skejci )
ja sądze ze wrlock jest silniejszy od demona i kropka.
Jak ktos tak nie myśli to poprostu ...nic niech mysli jak chce
a master sorcerer czy twoj avatar ma być śmieszny?-.-
Res jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania