|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 03 2007
Lokacja: Pżet slofńikiem ~ Post: 224
Stan: Na Emeryturze
|
![]() @up
Hail Noob -.- @topic Mintwallin, DC, ELf fortress
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2007
Lokacja: Gdańsk
![]() |
![]() Przyjdź tuż po rescie servera (lub nawet trochę przed) do Mintwallin i zacznij lootbagować. Dobry exp i duża kasa.
Jeżeli lubujesz się w klimatach Fantasy, chciałbyś uczestniczyć w sesjach RPG, pragniesz wcielić się w: kochającego przyrodę Elfa, mieszkającego w górach Krasnoluda, lub silnego Człowieka? Nie czekaj dłużej, dołącz do naszej "Tawerny RPG"! Stwórz swoją oryginalną postać i dołącz do świata Fantasy - podróżuj ze swoją drużyną, zabijaj orków, ratuj miasta przed smokami, lub stań po stronie zła...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]() Najlepsze sa minioski to proste, a jak idziesz do mint~ to wez obsiadan knife
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 08 2007
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Kyra
Poziom: 63+
Skille: 77/72
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Dzieki za all odpowiedzi ^^ byłem na guardach, mintw i DC.
I okazało się ze jak wiekszosc mowila na mintw wyciaga sie najwiecej loota/h i exp tez zly niejest ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2006
Lokacja: Szczecin
|
![]() Wszyscy co pisze ,,Allegro'' to jakis ku**a de*ile -.- koles prosi was o rade a nie o wypisanie co 2 post allegro.Moze expil caly czas na rotach
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |