|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2007
![]() |
![]() @ Triplonq
Caly fake jest robiony w Gimpie. A outow nie da sie zrobic w paincie. Sorki wszystkich, ze tak dlugo trzeba czekac na nastepna czesc, ale nie mam czasu, zeby to robic. Od razu uprzedzam, ze kazdy kolejny part bedzie wstawiany w dosc duzych odstepach. P.S. Dzieki za wasze wszystkie komentarze. ![]()
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2005
|
![]() - czyścimy.
Ostatnio edytowany przez Krizz - 27-04-2011 o 21:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Oto nastepna czesc przygod. Delektujcie sie i komentujcie.
CZESC III Kilka ulic dalej znalezli sie w dosc brudnej dzielnicy. Tam Adin zaprowadzil towarzysza do mocno podejrzanej i zaniedbanej gospody na umowione spotkanie z przewodnikiem. ![]() Niedlugo po zamowieniu piwa do knajpy weszla mloda dziewczyna i zaczela rozgladac sie do izbie. ![]() Okazalo sie, ze owa mlodka jest oczekiwanym przewodnikiem. Niestety Nadiro mial powazne watpliwosci co jej umiejetnosci. ![]() Ktore zostaly szybko przesuniete na dalszy plan... ![]() Chwile pozniej cala trojka wyszla z lokalu i ruszyla na poludniowy zachod, w prostej linii do przekletej puszczy. ![]() Droga do Sermanu nie byla zbyt dluga, ale nieustanne narzekania Nadiro sprawialy, ze byla niezwykle meczaca. ![]() Niecaly dzien drogi oddziela stolice Eter-Duin od skraju puszczy, dlatego podroznicy dotarli do lasu juz pod wieczor. ![]() Wszyscy poszli juz spac, oprocz jednego Nadiro, ktory dziwnym trafem zapadl na bezzsennosc. ![]() Isis obudzila obu mlodziencow i wczesnym rankiem zaglebili sie w gaszcz drzew. ![]() Zapewnienie przyjaciela, ze ten dba o jego cenne zycie chwilowo uspokoilo Nadiro. Ale jak powiedzialam, byl to tylko moment. ![]() Pare minut pozniej w lesie zrobilo sie niezwykle cicho. ![]() Nagle pojawienie sie wilkow bylo bardzo podejrzane. ![]() Potworki nie byly silne, ale walka trwala kilka chwil. ![]() Krotki pojedynek dobrze zrobil na nastoj Nadiro. ![]() Godzine pozniej weszli w gesta puszcze. Jednak nagle wszystko zaczelo ciemniec i zamywac sie w calkowitej ciemnosci... ![]() Milego komentowania i czytania. P.S. Ostatnie obrazki poprawie jak dobrze bedzie dzialal mi internet. @KalasantyX Jesli mi powiesz jak sprawic by w Tibii zapanowaly rowne prawa co do snu (zeby kobiety dalo sie rozpoznac) to bede ci wdzieczna.
Ostatnio edytowany przez Ekrolia - 24-09-2007 o 19:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
![]() |
![]() Och, dobrze napisane "stąd", kiedyś to był wyczyn.
Hmm... Isis zamienia się w faceta podczas snu/pełni księżyca. Niektóre wilki zasłaniają drzewa, których nie powinny. Komentować :<
![]() |
#30 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 09 2007
|
![]() Dobre efekty, wstęp i co najważniejsze to że ciekawy fake
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() Jakoś z braku czasu nie skomentowałem reszty part'ów.
Teraz zrobię to w tym poście ![]() @CZĘŚĆ I: -Animacje: Te ogólnie byłyby znakomite,ale gdyby cały fake był zrobiony w Animacji.Pomiędzy screen'ami można czasem się pogubić i raczej to zdezorientuje ![]() Ogólnie miły smaczek,ale raczej taki nie potrzebny bajer. -Ogólnie dobre,błędów nie wychwyciłem,ale jest trochę późno więc pewnie jakiś ominąłem ;p @CZĘŚĆ II: -Masz polskie nazwy miejsc,a zagraniczne potworów,radzę ci tak nie robić,nie mieszaj języków bo to źle wygląda.(Tzn. zdecyduj się albo polskie nazwy miejsc i potworów,albo angielskie ![]() @CZĘŚĆ III: -Wszystko jest ładne,na nic nie ponarzekam ;p Podobały mi się też te klimatyczne opisy nad zdjęciami,dodają ochoty do czytania fake'u ![]() P.S.: Krytykę pisałem tylko na podstawie własnych spostrzeżeń,innych postów nie czytałem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: Białystok
Wpisy bloga: 9
Stan: Na Emeryturze
Imię: (Rencista)
![]() ![]() |
![]() Fajne, naprawde miłe dla oka, orginalna fabuła, dobre efekty, ładnie sklejone.
Cud, miód, orzeszki, paluszki, MakDonald i KeJeFSi! 9/10, bo czegoś mi brakuje ;p
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Nie wiem czy po tym poscie ludzie nie pomysla, ze jestem len, ale postanowilam nie kontynuowac tego fake story. Robienie obrazkow zajmuje mi zbyt duzo czasu, zwlaszcza teraz, gdy wrocilam do szkoly. Moze w przyszlosci jeszcze dorobie pare partow, ale obecnie nie mam kiedy.
Na koniec dodam, ze cala fabula zostala juz dawno opracowana i byc moze ukarze sie w dziale Tworczosc w postaci opowiadania, wiec jak ktos chce dowiedziec sie jaki bedzie final tej przygody to zapraszam tam (w przyszlosci). Byc moze na ferie lub w dluzszy weekend zrobie pare obrazkow i dodam, ale tego nie jestem pewna. P.S. Dzieki za wasze wszystkie komenty. Bardzo mi pomogly, teraz wiem jakich bledow nie popelniac. Do zobaczenia byc moze w przyszlej czesci ![]() Oto link do opowiadania na podstawie tego fake story: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=149112 Naprawde polecam przeczytac, bo sa pewne dodatki.
Ostatnio edytowany przez Ekrolia - 29-09-2007 o 12:42. |
![]() |
![]() |