![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2007
Imię: Sniiper
Profesja: Paladin
Świat: Berylia
Poziom: x
Skille: xx/xx
Poziom mag.: x
|
![]() Poradze Ci tak Jesli masz jakiegos kumpla co soluje spokojnie gsy. To kupuj Obsidian knifa i zdzierajcie Gs silki .Wydatek zwruci ci sie po okolo 3 silkach chodza one po 3-4k
![]()
![]() |
#23 |
Guest
|
![]() @up
Chyba nie da sie używać na gs'ie. @topic Zauważyłem, że gdy używamy knife'a na hotkeyu to jest wieksze prawdopodobieństwo wypadania skórki/kości itp. |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 09 2007
Stan: Początkujący
Imię: Nimfaley
Profesja: Sorcerer
Świat: Luminera
Poziom: 19
Skille: 18/21
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() Ja to myślałam że za każdym razem. Dobrze, że poszukałam tutaj. Już se myślałam że to jakiś śmieć i by było 7k w błotko
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2007
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
Wiesz co powiem ci że to nie taki smieć.Można sporo zarobić i to bez Pacc.A tak wogóle najlepiej kupić od kogoś ten Obsidian Knife bo: Na harmoni 1 bast skirt kosztuje 5k,czyli: 5*3=15k 1 dragon shield kosztuje 4k,czyli: 15k+3k=18k I jescze obsidian lance to 300 gp,czyli w sumie 18,3k A sam nozyk kosztuje byle 8k,czyli policz sobie ile manasków wypijesz za tą kase. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2007
Lokacja: Gorzów Wlkp.
|
![]() Cytuj:
Obisidian Knifem da się tylko wyciąć: Green Dragon Leather z Dragon Red Dragon Leather z Dragon Lord Minotaur Leather z Minotaur, Minotaur Archer, Minotaur Guard, Minotaur Mage Lizard Leather z Lizard Sentinel, Lizard Snakecharmer, Lizard Templar Behemoth Fang z Behemoth Hardened Bone z Bonebeast Tibiawiki czyni cuda ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik forum
|
![]() Ja na 24 lvl ed na piramidzie mino mialem 50+skurek a expilem tam okolo 3lvl dziennie czyli 3h okolo.
Do kogos up niepamietam juz ![]() Do obsidiana trzeba 3 bast skirty ale tylko za 1 razem, a poza tym u cyca mozna tez miec hell steel i royal steel ,draconian steel, mi byly potrzebne do hunter outfitu full a bast skirty niekupowalem po 4-5k tylko moim pk charem poszlem na dworci i w czasie od 11lvl do 18lvl czyli 8h w sumie w 3dni niezbyt intensywne gry:>. Wogule jestem zwolennikiem zbierania wszystkiego sam.I moge z czystym sercem powiedziec ze od graczy kupowalem tylko runy bo niemogelem zrobic i demon helmet bo swoj stracilem [Dzieki Hackerze :*] Sam uzbieralem:Full citizen,Assassin,Begger,Hunter,I pewnie mialbym full Druida ale 89 demon dustow i itemki poszly sie jeb%ac[Dzieki hackerze :*] Aktualnie zbieram na mage... Ale chyba sie przemoge i kupie od kogos soul stona bo juz 3 tygodnie prawie co dzien expie na necro quescie i huj xD Sry ze sie rozgadalem ale chcialem na zlosc bratu bo sie pruje a niechcial mi dac numeru do takiej Klaudi xDDDD |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2007
Lokacja: Polska
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Cham
Profesja: Druid
Gildia: Za niedlugo Arcanium
Świat: Iridia
Poziom: 1
Skille: 10/10
|
![]() Ej a co było jeszcze do skórek? Obsidian knife i? wiem że coś na wooding... tylko co plx help.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() blessed wooden stake, ale to nie do skórek tylko do prochów.
Emcess. |
![]() |
![]() |