|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2006
|
![]() #Hieyan:
Tylko ku*** nie chińska tandeta.
9% ludzkości ma gen głupoty, dobrze, że należę do pozostałych 71%. Bądź uroczy dla swoich wrogów - nic ich bardziej nie złości. - Carl Orff Dzień, w którym się nie śmiałeś, jest dniem straconym. - Phil Bosmans |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
|
![]() Niezła akcja ze szkoły:
Wychodzę z klasy,idąc po kurtkę jakiś koleś mnie wali z całej siły,w ścianę poleciałem i spadłem ze schodów....Wstaje,cały łeb we krwi i ręce myślę:Co za pierd***** h*j.Wezwałem kolegów,rąbnęliśmy mu wszyscy kopa w ryj,położył się i go dobiliśmy,ja nic nie dostałem,obrona własna rox,kolega dostał 1 rok poprawczaka i odszkodowanie w wysokości 2400
![]() |
#25 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Żory
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Andrealfus
Profesja: Elite Knight
Świat: Trimera
Poziom: 106
Skille: 87/84
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() najlepsze co widizalem w szkole :
Akcja Zelki : Na jednej z przerw banda przyglupow zwinela pudelko zelek ze sklepiku szkolego, gdy wyszlo najaw kto to zrobil oddali kase za zelki i przeprosili, wlascicielka sklepiku nie miala nic przeciwko i wszystko bylo w porzadku, a nasza cudowna pani pedagog co? policja, sąd, rozprawa xD jak z naszej szkoly pedagog dzwoni na policje to udaja ze na komisariacie nie ma nikogo ![]() @topic Chyba za obrone wlasna nic ci nie zrobia Ostatnio edytowany przez Andrealfus - 30-08-2007 o 10:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2006
Lokacja: Łódź
Stan: Niegrający
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Memento Mori
Świat: Aldora/Celesta
|
![]() Jestem ciekaw ile jest prawdy w tych Waszych bohaterskich opowieściach...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na emeryturze
|
![]() A ja szedłem sobie spokojnie ulicą, gdy napadła mnie cała dzielnia dresów i mówię wam, na serio, jednym pociągnięciem rozwaliłem nie tylko napastników ale i pół Gdańska!!!11oneone
Omg, jak widzę posty, w których ludzie się przechwalają, jacy to oni są hardzi, mężni i silni, to mi się rzygać chce. @topic Jeśli pobiłbyś kogoś w obronie własnej, to lepiej natychmiast po tym złożyć o tym zawiadomienie na policję i opowiedzieć prawdę. Czasem bywa tak, że jakieś kamery w okolicach obiektów chronionych mogą nawet przypadkiem podchwycić zdarzenie. Poza tym, jeśli to ty złożysz owe zawiadomienie jako pierwszy i nie machniesz ręką, to najprawdopodobniej ty będziesz uznawany za poszkodowanego - a słowa poszkodowanego są bardziej honorowane niż oskarżonego. Druga sprawa, za rozbój (czyli typowe krojenie na ulicach) grozi do 12 lat więzienia. Czyli można dostać i 6, i 12, zależy od szkodliwości czynu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2005
Lokacja: Dębica
|
![]() Aż tak bardzo szkoda, kasy na gaz pieprzowy?
![]() |
#30 |
Guest
|
![]() Jeśli to ten gaz który ma taki sam ksztalt jak dezodorant to chce to kupić(ale inne ma funkcje of course)
Własnie nie wiem, co zrobić z tym fantem :| gdy ktoś mnie już zaczepi bo może byc kozak że dostał po ryju i sie popłacze i pobiegnie do Mamy. Więc nie wiem co zrobić -.- gdy byłaby taka sytuacja ;O Albo w nogi albo w ryj ;/ tylko jak on mnie naparzy :S |
![]() |
![]() |
#31 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Jesli chodzi o sprawe tutaj jakąs: Nie raz dostawałem po ryju za nic. Ide sobie po Pietrynie a patrze jakies kolesie sie na*****aja za nic ![]() Aha i jeszcze jedno nie dygajcie po 1 strzału w ryj. Bo to tak zwani "jedno strzałowce" |
|
![]() |
![]() |
#32 |
Ojciec Dyrektor
Data dołączenia: 18 03 2006
Lokacja: Nowy Sącz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: interesująco
Profesja: Elite Knight
Gildia: Anima
|
![]() Trzecia sprawa, 90% wypowiadających sie tutaj jest nieletnia.
Ostatnio edytowany przez Ojciec Dyrektor - 30-08-2007 o 17:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hehe co do mojej sprawy to autentyk. Możecie sobie wierzyć lub nie ja i tak wiem swoje
![]() ![]() ![]()
![]() |
#34 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#35 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up no racja troszkę się zamotałem
![]() ![]() ![]() @2xup Hehe akurat ten przystanek był w takim miejscu że nie musiałem się obawiać że zza rogu wyskoczy 10 wyrostków i będę musiał spier****.
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Gdańsk
|
![]() Od 13 lat ponosisz odpowiedzialność karną (sąd rodzinny). Od 15 możesz zostać osądzony przez sąd dla nieletnich. W wieku 17 lat możesz być sądzony jak dorosły, z wyłączeniem kary dożywocia, jeśli zabiłeś kogoś przed pełnoletniością. Możliwe, że pomyliłem się sądem dla nieletnich, albo od 15, albo od 16. Tak więc jeśli skroisz kogoś albo pobijesz, to tylko poniżej 13 lat tobie ujdzie na sucho, bo twoi rodzice poniosą jakieś koszta (odszkodowanie itp.).
|
![]() |
![]() |