|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 04 2006
Stan: Na emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Secura
Poziom: 74
Skille: 98/50
Poziom mag.: 16
|
![]() Nie no fake paskowy to fake paskowy a ty tu masz jakie wielkie g.....
Fabula jest (nudna bo już było ale jest) ,wszystko jest ale mało estetyki ,lepiej jak by to był normalny fake no ale cóż widziałem już dużó gorszych więc narazie 5/10
De las glorias deportivas Que campean por Espana Va el Madrid con su bandera Limpia y blanca que no empana. Club castizo y generoso Todo nervio y corazon Veteranoz y noveles Veteranoz y noveles Miran siempre sus laureles Con respeto y emocion. Hala Madrid, hala Madrid Noble y belico adalid Caballero del honor. Hala Madrid, hala Madrid A triunfar en buena lid Defendiendo tu color Hala Madrid, hala Madrid, hala Madrid. <....> Viva MADRIT |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Zbanowany
|
![]() Ruszyl 3 odcinek, jak zawsze na 1stronie w 1 poscie. Sorry za literowke w ostatnim obrazku mialo byc mysli nie masli ;p. Jaksa tez inne literowki to za nei tez przepraszam. Zapraszam do ogladania i komentowania.
![]() @Down: Ucze sie od mistrza ^^ Staram sie juz zeby bylo smiesznie no i co raz lepiej. Bede tez sie staral robic troche dluzsze. Wszyscy mi mowia ze nieestetycznie, a to sie postaram estetycznie no i moze tez znaczne uzywac GIMPa ![]() Ostatnio edytowany przez Gargoin - 02-09-2007 o 14:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
![]() |
![]() A wiesz co? Ten trzeci już może być. Co prawda nadal nieestetycznie, ale jest coraz lepiej. Baa, nawet humor się pojawił.
@ramka Zrób ramkę z trzema identycznymi otworami, zrób obrazki o takiej wielkości i dopiero wtedy je tam wklejaj.
![]() Ostatnio edytowany przez KalasantyX - 02-09-2007 o 16:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zbanowany
|
![]() Postanowilem sie naprawde streszczyc i rusza 4 Odcinek!!1oneone xD Plx respect
![]() @Edit: Zapomnialem dodac ze wlasciwie ten odcinek powstal przedwszystkimi. Byl zwyklym fake'm ale zwiadomych mi powodow wcielilem go do mojego fake. Oczywiscie wygladal nieco i naczej i duzo gorzej bo wtedy nei umialem robic fake'ow, ale ulepszylem go na tyle ile zdolalem. Jeszcze raz milego ogladania. Ostatnio edytowany przez Gargoin - 02-09-2007 o 15:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2005
Lokacja: Przemyśl
Stan: Na Emeryturze
Imię: Tomaros Stonefist
Profesja: Knight
Gildia: Royal Black Feathers
Świat: Celesta
Poziom: 22
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Cytuj:
@Edit ;[ Ostatnio edytowany przez LolnY - 02-09-2007 o 18:53. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2007
|
![]() buhahahhah..
rób dalej, teraz jesteś lepszy niż nooobsonowie (ale do wiatru ci brakuje duuuużo duuużo). ZAczynam się uśmiechać przy lepszych scenach... noob Pk sam siebie zabił double combem xD! |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zbanowany
|
![]() Zapraszam do ogladania i komentowania 6 odcinka
![]() ![]() @Edit: Plx Comment? Naprawde prosze... Ostatnio edytowany przez Gargoin - 04-09-2007 o 18:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zbanowany
|
![]() Sorry za double posta, ale jak bym dal edita nikt by nie zauwazyl...
Rusza odcinek 7, ktory jak zawsze mozna znalesc w 1-szym poscie. Rozwiazuja sie nowe zagadki i... pojawia sie First Nub!!!1111oneone :-] |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
|
![]() muahhaha!
uśmiechnąłem się... rób dalej! muahahahahhahahahhahahahahahahahahahahhahaahahahah ahahahahahahaaaaahahah 666! love rogaty roz*******acz\czarna dama\demon zółciowy! roz*******acz CENZURA! dlaczego jej tak mało? ![]() Ostatnio edytowany przez Irwin546 - 04-09-2007 o 23:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
![]() |
![]() Przesadziłeś... już za bardzo zerżnięte od Nadrilla i trochę od mojego.
Graficznie, lepiej, ale ten kolo someone chodzi po drzewie. Tag [ url=(tutaj link do obrazka]Nazwa odcinka[/url] Tylko bez spacji ^. Róbta.
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Kraków
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ciosq Shanna
Profesja: Elder Druid
Świat: Nerana
Poziom: 68
Skille: 0/0
Poziom mag.: 53
![]() |
![]() Muhahahah xDD Dobre z tym Warcarftem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zbanowany
|
![]() Co jest? ni ma komentow, ni ma fake. Jak nei dostane przynajmniej jescze 3 komentow to nei bedzie next odcinka. Mam pomysl juz na 4 kolejne odcinki, ale nie zasluzyliscie na nie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
|
![]() fake jest śmieszny, ostatni od nadrila i zająca który mnie rozśmieszył.
Pozatym: nie sugeruj się ilością komentów. Rób sam dla siebie, dobry odcinek zobaczy kilkaset ludzi a zły: najwyżej trzy osoby... |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zbanowany
|
![]() Tylko mam problem bo nie moge robic narazie bo potrzebny mi jest pewny outfit ;] Moje zamowienie na outfit na samej gorze
@Edit: Juz mam outfit wiec postaram sie robic dalej fake ![]() Ostatnio edytowany przez Gargoin - 11-09-2007 o 16:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zbanowany
|
![]() sorry za double posta, ale rusza nowy odcinek! xD
Wiem ze dawno nie dawalem ale mi sie nie chcialo ;] Ale zato teraz jest dluuugi ;] zapraszam do ogladania ![]() http://img112.imageshack.us/my.php?i...torycz9pt8.png |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2007
|
![]() Laska przy tym białym mage'u to :
![]() Widoczne ? Reported za plagiat... Cytuj:
@down Dobra Avagera nie ma wezmę se jego helikopter...<sarkazm> Ostatnio edytowany przez iGeneration - 15-09-2007 o 22:19. |
|
![]() |
![]() |