|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Gladiatrus
Profesja: Elite Knight
Gildia: Boom Boom
Świat: Julera
Poziom: 83
Skille: 84/84
Poziom mag.: 7
|
![]() Hiho, no mialem juz nie wrzucac no ale specjalnie dla Pikso
60lvl !!!! ![]() Jak kogos w pozdrowieniahc nie wymienilem to przykro mi.
|
![]() |
#22 |
Guest
|
![]() GZ I pnij sie dalej Gladi
![]() Daj ss'ka jak na anni będziesz POwodzenia |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dawno nie wklejalem ss'ow. Zalegle 2 lvle + jakis hunt na piratach (loot). Aktualnie 25% do 63 wiec jutro postaram sie wrzucic ss'a pod warunkiem ze beda komenty ;<
![]() ![]() Koementujcie a jesli gracie na Julerze to wrzucajcie ss'y, sam tego tematu nie bede ciagnal :/ Pozdrawiam.
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dzieki za commenty ;<
![]() ;< @Edit Nie wiem za co ale gratis... Chyba za te komentarze >.> ![]() 2bp mf poszly, jakies 2h expienia :/// No i wreszcie 1k hp ![]()
Bo Braci Sie Nie Traci - Respect To My Friends ![]() Zapraszam do tematu z Julery ![]() http://www.forum.tibia.pl/showthread...ghlight=julera Ostatnio edytowany przez Gladiatrus - 02-02-2008 o 01:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]() Woowo może też coś powrzucam
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2007
Lokacja: Koszalin
Imię: Pikso the third
Gildia: Undead Shadows
Świat: Secura
Poziom: 128
Skille: 91+2/88
Poziom mag.: 8
|
![]() ładnie ładnie
![]() tez lubie piraty jak kupie aol to zobacze jak z softami bezie waste ;p Pozdrawiam Pikso
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2007
Imię: Cyron Elastiel
Profesja: Knight
Gildia: poszukuje gildii !!!
Świat: Honera
Poziom: 33
Skille: +75/+75
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() siemka fajne ssy. Wrzucajcie więcej.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
|
![]() No komentarze niby byly, chociaz niewiele... Mam pytanie. Wolicie zebym fotki wycinal? Mam pare swiezych tylko sie zastanawiam wlasnie czy je wyciac czy nie ^^ Piszcie to jak ktos cos odpowie to wrzuce foty zeby double nie robic :s
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
|
![]() Double >.>
No wiec powycinalem, beda sie szybciej ladowaly. Pewnego dnia, postanowilem wybrac sie z Juleryjczykiem na PoH... Gsy byly wybite, wiec postanowilismy wybic Dragi. Po ubiciu Draga na wejsciu, poszedlem elegancko po dla. Latwo poszlo, tu juz ss z bicia drugiego ![]() ![]() Postanowilismy poszukac Gs'ow. Spotkalismy kilka ale nie mam ss'ow niestety, ale lapcie cos takiego :d ![]() Az tam doszlismy ![]() Nastepnego dnia Julek dobil rano 35lvl wiec... Taki sobie hit ![]() ![]() Juz prawie :> ![]() I nagroda :d Dla mnie specjalna, za pomoc uheuhe xD ![]() Bez loota ofc _/ Trzeba bylo troche odklepac za mfy na Piratach ![]() ![]() Tutaj moj pierwszy xD A potem byl drugi ![]() ![]() I loot, wszystko opisane elegancko ![]() ![]() No i hunt sprzed 1h ![]() Dl ![]() ![]() I ponownie ![]() ![]() Potem chcialem domęczyc 3% wiec skoczylem na male lair, juz bez Jula ![]() ![]() ![]() Niby nic ale 2,5bp manasow poszlo i wynioslem 2k kasy i zabaffke, takze profit :d W tak zwanym "międzyczasie" ![]() W wolnej chwili skocze na Fibule bo mam juz 100 Ape Furow, a potem na laski... yyy znaczy po laske ^^ Teraz mi powiedzcie, co wam sie w moich ss'ach nie podoba, ze ich nie komentujecie? Staram sie jak moge, wydaje mi sie ze wklejam w miare ciekawe screeny, nie same advy, ale hunty etc. Staram sie ladnie je obrabiac, sa chyba roznorodne, nie tylko z 1 miejsca. 20% do 64 wiec niebawem wrzuce lvl. Co zrobic zebyscie komentowali? :/ Pozdrawiam Gladiatrus
![]() |
#30 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 07 2006
|
![]() Widze ze topic zaczyna się rozwijać i wpada coraz wiecej zdjęc
![]() Niektóre są naprawde niezle ![]() W najblizszym czasie, jak wskoczy jakis advance czy cus wrzuce tutaj swoje foty... Pozdrawiam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2007
Lokacja: Koszalin
Imię: Pikso the third
Gildia: Undead Shadows
Świat: Secura
Poziom: 128
Skille: 91+2/88
Poziom mag.: 8
|
![]() Wklejaj zdjiecia niepozwol aby ten temat upadl
ja chetnie zawsze tu zagladam ![]() Jestem z toba Pozdrawiam Pikso ![]() Dl hunt tak trzymaj ![]()
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 02 2006
Lokacja: W dupie
Stan: Na Emeryturze
Imię: Sapp~
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Jamera/Calmera
|
![]() Fajny temat... Powodzenia...
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
|
![]() FAjneeeee Screeny
![]() ![]() Tak Dalej.... ![]() ![]() ![]()
15:30 Achid Xinn [23]: ile arma ma p arm ? 15:30 Scuzzi [30]: 10arm 15:30 Achid Xinn [23]: a ile nooble ? 15:30 Scuzzi [30]: co ja jestem wikipedia ? na www.tibia.pl masz all 15:30 Achid Xinn [23]: ja juz tam nie wchodze, boje sie tej strony ;| 15:30 Scuzzi [30]: jak sie mozesz jej bac ^^ ? 15:30 Achid Xinn [23]: wez..ostatnio wszedlem to w calym domu zwarcie bylo 15:30 Scuzzi [30]: lol xD 15:30 Achid Xinn [23]: hahaha....=/ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Guest
|
![]() |
![]() |