![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2004
Stan: Na Emeryturze
Świat: Berylia
|
![]() <Odswiezam, nie warto zakladac nowego tematu>
Wiec tak, gram od 5 dni i gra bardzo mi sie podoba. Na plus: Bezplatna, ale nie zupelnie. Dosyc ładna grafika, Fajne questy, niektóre naprawde ciekawe, Mili ludzie grajacy(nie spotkalem jeszcze zadnego kretyna co w innych grach jest czesto spotykane, a najbardziej to juz w tibii ![]() Skille dla poszczególnych profesji, System walki, wojny o castle siege, oraz bitwa o zdobycie Archlorda- naprawde imponujace, Gra niema duzych wymagan wiec niema problemu zeby grac czy na najnizszych czy najwyszych detalach. Na minus: Niedopracowane niektóre miejsca, ze idzie utknac i jak sie niema paszportu to moze byc lipa, Resetowanie skilli - troche za drogie, Rzadkie itemy rowniez sie kupuje za rl kase, chociarz placi sie nie wiele ale sie placi, Za malo muzyki, te 4 piosenki juz mnie dobijaja... ![]() Ogólnie gra naprawde fajna, niewiem dlaczego ludzia ja tak oceniaja.. Odemnie gra w skali 1-10 otrzymuje 7,5/10 Gre oceniam tak jak mi sie widzi, grałem w wiele takich gier np: WoW(no ale do tego niema co porównywac..wow own) Cabal, Kalonline, Knight Online...I z tych 3 to Archlord jest dla mnie najlepszy(nie liczac wowa ![]() ~Pozdrawiam oraz polecam, jakby ktos sie skusił na gre to mozna napisac do mnie. Zapewne jakies itemy sie znajda ![]() Sithrisis Gaiahon Ostatnio edytowany przez Tuhamiid - 24-03-2008 o 02:28. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 12 2006
Lokacja: Wioska Konoha Gakure
Stan: Niegrający
|
![]() Trochę opisałeś a można prosić o
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2004
Świat: Berylia
|
![]() Dodam kilka ssów zrobionych przez siebie, jeszcze mam niski wiec lvl wiec niema sie czegos zajebistego spodziewac
![]() Walka z bossem : ![]() Kolejny boss: ![]() Niewiem co to, ale fajne: ![]() Krajobraz: ![]() Walka: ![]() I ja na tle ksiezyca ![]() ![]() Ssy słabe wiem, ale co ja moge na26lvlu... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2008
|
![]() dla mnie gra jest Naprawdę Dobra..
Zapraszam na Serwer Brumhart.. eLo @eDit jeżeli nie graliście nie komentujcie.. niewiem co tam u góry wam się nie podoba.. Gra Dobra
![]() |
#25 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 01 2008
Lokacja: Siemianowice
|
![]() Gra jest super.Narazie mam 11 MoonElfa Elementalista....gram na Evengardzie.
Polecam grę bardzo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
|
![]() a nie mówiłem..
ja jak coś gram na Brumhart.. dla mnie najlepszy serwer Dużo polskich Dobrych Gildii.. i dobrych Graczy Zapraszamy!
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
|
![]() Myślę że można Odświeżyć..
Dlaczego? Dlatego że ArchLord się bardzo szybko rozwija, realizowany jest już Epiosde 3.. Jestem Bardzo Ciekaw.. dużo nowych Patch'y, Etc. Bardzo Zapraszam na Serwer Brumhart.. Pozdrawiam!
Tylko i wyłącznie Dział "RPG" Że tak mówiąc Sram na Tibie! Ostatnio edytowany przez DziubaS - 13-05-2008 o 20:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Guest
|
![]() witam,
Ja też mogę polecić tą grę. Fakt, gra komercyjna nie wypaliła, ale to nie oznacza , że gra jest zła... warto zagrać i przetestować. Duże mapy, mnóstwo potworów i przedmiotów. Screen mojego orca: ![]() jak ktoś gra na brumhart'cie to możemy pograć razem gg 9453360. W grupie zawsze raźniej 8-) gram od kilku dni i polecam. |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak jak kolega u góry..
Naprawdę fajna gra, dużo polskich Graczy/Gildii Ja tak samo gram na Brumhart'cie #nick: Dziubek #gildia: RebeliaII(Od 20LvL'a masz RebeliaII,wbijasz 35LvL i Potem Do głównego Rebelia #LvL: 20+ #Rasa/Klasa: Human/Knight |
![]() |
![]() |