|
Notki |
Tajemnice Rookgaardu Wyspa początkujacych. Każdy tutaj zaczyna... |
Pokaż wyniki sondy: Jaki potwór jest najsilniejszy na rooku? | |||
rotworm |
![]() ![]() ![]() ![]() |
189 | 58.51% |
minotaur |
64 | 19.81% |
orc spearman |
70 | 21.67% |
Głosujących: 323. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2007
Lokacja: Twój ojciec zabawiał MEGO PANA
Wpisy bloga: 6
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Spearman jest najlepszy.Zawsze tracę dużo hp zanim go doganiam moim rookerem.
|
![]() |
#22 |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 07 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ranran Thor Knight
Profesja: Knight
Świat: Lunara
Poziom: 30
Skille: 62/62
Poziom mag.: 4
|
![]() Według mnie najlepszy jest Orc Spiderman, bo ostatnio uderzył we mnie spiralą 28
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Redaktor
|
![]() No nie da sie ukryc ze rotworm wdodatku rotworm wystepuje w "duzych" grupach wiec to tez dziala na jego niekozysc ...
![]() |
#25 |
Użytkownik forum
|
![]() Skeleton tymbardziej w grupie. Po updacie 8.0 AS stracil swoja "moc", to samo z rotami i mino. Natomiast dzieki life drain skeletony nadal maja wg. mnie pozycje najgrozniejszych potworow na rooku. Szczegolnie kolo Maze of Fury
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
|
![]() biorac pod uwage niesprecyzowane pytanie Jaki potwór jest tak naprawdę najsilniejszy na rooku? to mi sie wydaje ze jest to Mino mag widzialem go na MH hehe. Ale jesli juz mówimy o takim z ktorym mozemy stanać do walki to ciezko powiedziec "orko-dzida" potrafi machnac calkiem dobrego hita defa tez nie ma najgorszrgo natomiast Kosciotrupa łatwiej jest dopakowac. to jest moje zdanie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
|
![]() @R.R obrazków się nie cytuje
minos rulezz
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2007
Lokacja: postac "Perpetual Torment" zostala skasowana przez gmow za uzywanie tibia bota ng
Imię: Perpetual Torment
Profesja: Rookstayer
Świat: Askara
Poziom: 44
Skille: 22/26
|
![]() Oczywiscie ze najsilniejszy jest rotworm. Jako ze atak potworow jest losowy to sie moze nawet zdarzyc ze czasem troll zabierze wiecej hp niz rotworm ale normalnie przy probie powiedzmy 100 rotow (po kolei wybijajac 1 vs 1 ofc), 100 mino i 100 orków spermanow to najwiecej hp stracimy na 100 rotach.
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2007
Lokacja: Bielsko-Biała
Imię: Syn klocek
Świat: Titania
Poziom: 12
Skille: 18/20
![]() |
![]() Ja zagłosowałem na Minotaura. Dlaczego? Ma dużą odronę i parowanie ciosów, co jest naprawdę dużym utrudnieniem, hitami też da popalić, no i duża ilość życia. Sperman - hity ma zazwyczj niskie, postrachem jedynie są u niedo włucznie, którymi potrafi zadać hit ~20+ oraz spora ilość życia. Spermana nożna już solować na 6 lvl z best eq nawet bez lf'ów. Rotwormy zaś mają spore hity, ale ilość życia, obrony i shieldingu są niskie w porównaniu do minotaura.
Nawet sama ilość otrzymywanego expa powinna świadczyć o hierarchii tych potworków. - os - 38 - rot - 40 - mino - 50 |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
Lokacja: postac "Perpetual Torment" zostala skasowana przez gmow za uzywanie tibia bota ng
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2007
Lokacja: Płock
Imię: Elder Poskramiacz Katany
Gildia: a bo ja wiem ?! zapomnialem :/
Świat: Harmonia
Poziom: 43
Skille: 21/27
Poziom mag.: :<
![]() |
![]() @up on nie zabije bo ma 11 skill atk i predzej padnie a i tak najstraszniejsym potworem na rooku jest rotworm
![]() Ostatnio edytowany przez Elder-poskramiacz-katany - 30-12-2007 o 10:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2006
Lokacja: Myślenice
Stan: Niegrający
Imię: Morderff
Profesja: Sorcerer
Poziom: 69
|
![]() @up
... @Topic Największe hity ma Speraman we mnie na 25 shieldingu potrafi walnac do 33, ale w sumie chyba rotworm po obliczeniach.
![]() Mój film ![]() http://www.youtube.com/watch?v=HNKcb85_Tu0 Ojczyznę kochać trzeba i szanować Nie deptać flagi i nie pluć na godło Należy też w coś wierzyć i ufać Ojczyznę kochać i nie pluć na godło |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2007
Lokacja: Kraków
![]() |
![]() @piotrek26111
co? to ty z rotami sam walczysz? myślałem że bot ![]() @topic a ja głos na mino. myślałem jak 5lvl w walce 1 vs 1 (5lvl to tak jakoś wyszło, akurat na wszystkim wtedy byłem) [MONSTER]Orc Spearman[/MONSTER] ech... rozwalam na 5lvl spokojnie. na 5lvl to se na nich expie [MONSTER]Minotaur[/MONSTER] no po prostu brak szans. nie zada dużo obrażeń, ale zawsze, a na 5lvl to nic nie mogę mu zrobić, po za 1hp co 10 ataków. padłem na mino przez trapa [MONSTER]Rotworm[/MONSTER] duże problemy, ale wyszedłem cało na 5lvl i rozwaliłem. red hp, ale zawsze. co prawda jego hity 20-30, ale nie cały czas, więc się dało @2 down no to pójdź na raty, roty, mino i orci spearmany na 1lvl, wtedy się okaże czy najlepsze są raty ![]()
Raz jestem, raz mnie nie ma, różnie to bywa Masz o mnie zdanie? Nie lubisz mnie? Lubisz? Notka! KLIK!!! A może masz jakiś problem? Nie krępuj się! Pisz na PW! PW!!! Może przed wpisaniem notki chcesz przejrzeć "stopień inteligencji" moich postów? Przejżyj je! POSTY!!! Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Athelas - 30-12-2007 o 22:46. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2007
Lokacja: Bielsko-Biała
Imię: Syn klocek
Świat: Titania
Poziom: 12
Skille: 18/20
![]() |
![]() Cytuj:
Najlepszy jest Orszabal!!!11!!1! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Athelas i Rook_Guardian: Oceniacie sile potwora na podstawie walki 5 lvlowca? Ahahahahaha A ja uwazam ze najtrudniejsze sa raty bo mnie na 1 lvl zabil :>
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2006
Lokacja: Myślenice
Imię: Morderff
Profesja: Sorcerer
Poziom: 69
|
![]() Podsumowując:
Speraman ma największe hity, Mino długo się bije, a rota potrafi zadać mocne hity lecz szybko się go pokonuje.
![]() Mój film ![]() http://www.youtube.com/watch?v=HNKcb85_Tu0 Ojczyznę kochać trzeba i szanować Nie deptać flagi i nie pluć na godło Należy też w coś wierzyć i ufać Ojczyznę kochać i nie pluć na godło |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2007
Lokacja: Świnoujście
Imię: Mama i jaa
Profesja: Paladin
Gildia: Mama i tyy
Świat: Morgana
Poziom: 007
Skille: 65/39
Poziom mag.: 5
|
![]() Orc Spearman nim dalej jesteś od niego tym lepsze obrażenia on daje. Więc trzeba szybko podejść do niego. (Speary odpadają)
Jak i Mino i Rotworm z nimi możesz walczyć na dystans czyli Spearami. Orc Spearman najlepszy moim zdaniem. Duże hity, mała obrona, ale za to dosyć dużo HP.
![]() |
#38 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 09 2007
Świat: Candia
|
![]() Według mnie orc spearman zdarzają mu się niezły hity choć rotworm tez niezły.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |