|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak Polacy się nie podobają to trzymaj z innymi narodowościami
![]() ![]() Nienawidzę też jak ktoś zabija mi moby tylko za to, że jestem z Polski ![]()
22:14 GM Faerwynn on Candia [2]: you'll end up in a prison, picking up soap for some bald guy ![]() Ostatnio edytowany przez michalll - 19-09-2007 o 22:58. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2007
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 95+
Skille: 80/75
Poziom mag.: 7
|
![]() Jak mniemam wiekszosc z Was, (90%) odpowiadajacych na odzew zalozyciela tematu, jest "Noobami". Uzywacie na forum lub gdzie indziej języka normalnego człowieka, ale w grze, czy gdziekolwiek indziej jestescie (nie lubie tego okreslenia, bo jest takie banalne) "noobami". Wiekszosc z was nawet nie przeczytala Tibia Rules, bo... "po co to komu, ja umiem juz zalozyc chara to se bd gral"... Takie podejscie nie ma sensu, a Ja nie wstydze sie polskiego pochodzenia, wstydze sie tego ze z Polski pohodziecie Wy (te 90%). Wiekszosc z Was napewno okradla by "tibijskich kumpli" gdyby tylko dali wam na przechowanie jakies dobrze itemy. Tibia Rules jest po to zeby ich przestrzegac, jeżeli tego nie rozumiesz to piszac post na forum tylko sie osmieszasz.
Osobiscie nigdy sie nie kryje z polskim pochodzeniem, ale osobiscie wole dzieki translatorom gadac ze Szwedami czy Brazylijczykami niz z Polakami, którzy umieja mowic jakie to maja eq i ile ostatnio kasy na allegro kupili.
![]() |