Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 19-09-2007, 22:53   #21
michalll
Użytkownik Forum

michalll's Avatar

Data dołączenia: 16 10 2005
Lokacja: Zgierz

Imię: Sold.
Profesja: Elite Knight
Gildia: allegro
Świat: Candia
Poziom: 137
Skille: 100/99
Poziom mag.: 8
Domyślny

Jak Polacy się nie podobają to trzymaj z innymi narodowościami Nie zapominaj, że wszyscy jesteśmy ludźmi. Większość polskich noobów nie jest bardzo groźna, gdyż nie są zbyt inteligentni, chodzi mi tutaj o osoby które mają 11 lat <nie twierdze, że każdy 11latek jest noobem>. Najgorsze osoby to te, które dobrze wiedzą co robią i robią to dla własnej korzyści/przyjemności, tacy naprawdę potrafią utrudniać grę

Nienawidzę też jak ktoś zabija mi moby tylko za to, że jestem z Polski
22:14 GM Faerwynn on Candia [2]: you'll end up in a prison, picking up soap for some bald guy

Ostatnio edytowany przez michalll - 19-09-2007 o 22:58.
michalll jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 19-09-2007, 23:15   #22
Avallach
Użytkownik Forum

Avallach's Avatar

Data dołączenia: 23 05 2007

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 95+
Skille: 80/75
Poziom mag.: 7
Domyślny

Jak mniemam wiekszosc z Was, (90%) odpowiadajacych na odzew zalozyciela tematu, jest "Noobami". Uzywacie na forum lub gdzie indziej języka normalnego człowieka, ale w grze, czy gdziekolwiek indziej jestescie (nie lubie tego okreslenia, bo jest takie banalne) "noobami". Wiekszosc z was nawet nie przeczytala Tibia Rules, bo... "po co to komu, ja umiem juz zalozyc chara to se bd gral"... Takie podejscie nie ma sensu, a Ja nie wstydze sie polskiego pochodzenia, wstydze sie tego ze z Polski pohodziecie Wy (te 90%). Wiekszosc z Was napewno okradla by "tibijskich kumpli" gdyby tylko dali wam na przechowanie jakies dobrze itemy. Tibia Rules jest po to zeby ich przestrzegac, jeżeli tego nie rozumiesz to piszac post na forum tylko sie osmieszasz.

Osobiscie nigdy sie nie kryje z polskim pochodzeniem, ale osobiscie wole dzieki translatorom gadac ze Szwedami czy Brazylijczykami niz z Polakami, którzy umieja mowic jakie to maja eq i ile ostatnio kasy na allegro kupili.

To wroga sugestia, pożera cię jak bestia,
Mów do serca bitu, bo tam jest amnestia.
Paktofonika [Pfk Company]
Avallach jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania