|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
![]() |
![]() @up
Jakiej fabuły? Przecież na razie jej nie ma. (czytaj: nic nie możecie wiedzieć) @Gargoin Grozisz mi Oo? @Rayza Ty się nie bój, nie zjedzą ciebie bo Ci się coś nie podoba ;] @Rekrutacja: Pewne miejsce: ~Pedziej ~Jir (Suhayla) ~Alphadron (Dark Alphadrona) ~postać ze zmienionym nickiem PijMleko ~Nadzy (Igenerationa) Być może nie takie pewne: ~Szael (Szufiego) Wymogi są proste, jeżeli się zgodzisz, żebym zmienił outfit lub sam dasz inny to będziesz w bajce. ~Ross (Logo90) U ciebie chciałbym zmienić outfit także i profesję na łowcę, bo paladyn to święty rycerz wiary. ~Aceb jak mi w końcu prześle outfit i powie dlaczego mówi na mnie Xala~ ~Darkrot jak da ruchomy outfit Next part jest nieco uzalezniony od outfitów, szczególnie Aceba ale także i Rossa chciałbym widzieć w next parcie. @ZŁO -.- Wbijcie sobie do głowy, że postacie w 100% złe nie istnieją, w prawdziwym świecie nikt się nie morduje bez powodu, a taki nekromanta czy mag ciemności (które kojarzą się ze złem) mogą być pozytywnymi bohaterami. U mnie są postacie biało-czarne czyli nie paladynowie bez skazy czy czarne charaktery, które robię wszystko, żeby owi paladynowie sprali im dupę.
|
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2007
Lokacja: piła
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Mateusz Dragon Wielki
Profesja: Elder Druid
Gildia: Ruthless
Świat: Harmonia
Poziom: 341
Skille: 18/25
Poziom mag.: 80
![]() |
![]() Ostatnio edytowany przez PePsi-MaX - 22-09-2007 o 11:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() @KalasntyX
Odrobina Krytyki musi być ;] Czekam aż jakiś łaskawiec zrobi moje zamówienie więc mnie odrazu nie skreślaj
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2007
|
![]() Uuu... To się nie zarekrutuję, bo nie mam outfita...
Trochę wkurza ciągłe obracanie się kamery. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2007
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2005
Lokacja: Kalisz
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() No to znowu ja
Nick:Zigal Outfit: ![]() Tylko dla Kalasantego. Job: Szlachetny wojownik @Kalasanty Jak może być orc to powiedz, bo bym orca dał ale takiego mojego.
Arthas is never going to die. 2020 & still not dead. Ostatnio edytowany przez Sir Speed - 22-09-2007 o 16:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2007
Lokacja: W piekle pomiedzy Sezem, a Drakonem
![]() |
![]() Miło mi znowu zobaczyć jakiś dobrze wykonany (z nowościami) graficznie i fabularnie fake.
Od kilku tygodni zaglądałem na forum i przeglądałem nowości fake'owe i widziałem tylko kilka nowych odcinków starych, dobrych fake'ow, ale reszta to totalna nędza. Widocznie tak musi być. Jednak zauważyłem duży udział Kalasantego w ...eee... nie dopuszczeniu do skrajnej popaści w tandetę tego działu. Oczywiście parę znanych mi fake'owców takich jak Cloy, czy Rayza także brali w tym udział, ale Kalansanty zaskoczył mnie tak wieloma pomysłami no i oczywiście tym fake'iem. Co do fake'a... ZMiana "kamery" wypada bardzo dobrze jak również "smugi" zostawiane przez miecze, albo bohaterów. Oczywiście zastosowana została tajemniczość fabuły, ale jest coś co mnie irytuje. O co chodzi z tym facetem, któremu nóż się zaświecił i raptownie strażnicy się zatrzymali ![]()
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
Przegrałeś orzechy, gostek rzucił klątwę znieruchomiejącą obiekty w promieniu iluś tam metrów, dlatego tamty kozak z mieczem podbiegł dopiero po akcji ;] W pierwowzorze nad głowami tych strażników miały się unosić takie czerwone duperele jak w diablo kiedy się klątwę rzuci, ale zrezygnowałem. @SirSpeed Może być Orc. Może nawet lepiej będzie. @Dracor Którą ty wersje PSa ściągasz, że ma 500 mb? ![]()
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2007
|
![]() Dodaj mnie do fake
out :[url=http://imageshack.us] ![]() job : druid nick: Kareh niemiałem pomysłu na broń ale wymyśliłem że może się przemieniać w ptaka
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2005
Lokacja: Kalisz
![]() |
![]() No to lekka zmiana
Nick: Carion < edited... Job: Wojownik Outfit: ![]() Jak ktoś to tknie (poza Kalasantym) to nie żyje.
Arthas is never going to die. 2020 & still not dead. Ostatnio edytowany przez Sir Speed - 23-09-2007 o 17:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Hmm... kolejna porcja obrazków :] Epizod I: Miejsce akcji: Zakon Esselta ![]() - ![]() - ![]() - ![]() - ![]() - ![]() - ![]() - ![]() - ![]() - ![]() - ![]() - ![]() - ![]() - ![]() - ![]() - ![]() Miejsce akcji: Las Celhaen ![]() - ![]() - ![]() - ![]() - ![]() - ![]() - ![]() - ![]() - ![]() - ![]() - ![]() - ![]() - ![]() - ![]() - ![]() - ![]() - Miejsce akcji: Wschodnie stepy ![]() - ![]() - Koniec epizodu Czekam na wasze kómęntąże!
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() Haha! Niezle! Zreszta czego spodziewac sie po Kalasantym? Naprawde az brak slow zeby opisac tego fakeu. Najbardziej dobil mnie ten tekst, on zabrzmial tak smiesznie: "Nie mam czasu Pedzieju."
![]() ![]() Ocena fakeu: 11/10 ![]() Ostatnio edytowany przez Pacz_knight - 23-09-2007 o 16:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2006
![]() |
![]() Co tu wiele gadać...
Rox! 10/10 Bardzo podoba mi się to, że obraz się przekręca. Czekam na next part. ![]() O.o Jestem! Nie zauważyłem siebie! Jestem małym arabem! Joke ![]() Ostatnio edytowany przez Szufi - 23-09-2007 o 23:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() <Kop>
xD To mnie rozwaliło. Ogólnie fajnie, czekam ma część następną. PS. Jeżeli chcesz, mogę ci wysłać historię mojej postaci na PW. @Speed A co ze mną? Ja mogę używać orka? (gg)
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2007
Lokacja: W piekle pomiedzy Sezem, a Drakonem
![]() |
![]() A więc... Ładne wykonanie, ale trochę się nie wysiliłeś z tymi drzwiami
![]() Czekam na więcej, bo narazie to nic się nie dzieje ![]()
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2007
|
![]() A czemu ja nazywam sie Darota? a nie Darkrot xD jak możesz to popraw.
|
![]() |
![]() |