|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
Stan: Niegrający
|
![]() Kilka rzeczy mnie zastanawia: kto pierwszy wyjdzie z rooku? Czy można się czegoś spodziewać na mainie, tzn czy jest coś takiego, co jest tylko raz, na samym początku, co potem zniknie, albo coś... Tak sobie myślę, jak to będzie: przychodzisz na zupełnie nowy świat, idziesz gdzieś expować ze świadomością, że właśnie TY jesteś pierwszą osobą, która przyszła na foldę, zabiła rotworma, itd, itp
![]()
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Tychy
![]() |
![]() osz to wal!!!
prubowalem sie zalogowac na serverze jak bylo 141 osob i tez pisalo ze too many players :| i co z tym fantem zrobic??!! |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2003
![]() |
![]() Ej ludu nie przenoscie sie tak gwaltownie na na nowy swiat bo to zle sie odbije.
1. Too many players 2.Respawn maly 3. Wysokie ceny przedmiotow Ale no cóż wszystkim ktorzy tam zaczeli grac zycze powodzenia. |
![]() |
![]() |
#24 |
Zbanowany
Data dołączenia: 19 09 2003
|
![]() kurde mać...szkoda że dziaj szkoła, jutro szkoła a w sobote dopierow wejde na serwa (wykorzystuje restarta o 9:00
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 31 07 2003
Lokacja: St-ce/Ck
|
![]() Cytuj:
Zerwer jest podzielony: 100 miejsc dla free, 150 dla pacc.
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2003
![]() |
![]() Ja sie nigdzie nie przenosze na zaden nowy server.
Nawet gdybym postac zalozyl to bym sie nie zalogowal. Poco sie denerwowac jak zwieksza limity na nowych serverach do 500 to dopiero beda mogliludzie pograc teraz to niema sensu. Jest jeszcze jedna sprawa ze sa tacy ktorzy beda na obu grac. Na przyklad na Isarze bedzie trenowac a na nowym serverze bedzuie expowac i takim sposobem servery beda non stop zapchane i bedzie niemozliwoscia sobie pograc. Zycze wszystkim chetnym zeby sie zalogowali na nowe servery i przyjemnie expowali ja poczekam mam czas. |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() W sumie zgodze sie z tymi co mowia ze nie warto sie teraz przenosic. Stwierdzilem ze nie ma to sensu, bo zadnej radochy i gry na razie z tego nie bede mial. Trza poczekac
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2003
![]() |
![]() Fajnie, zalozylem sobie postac na Valoria i nie moge sie podlaczyc bo pisze mi too many players online :/
Mogli by juz zwiekszyc ilosci slotow... |
![]() |
![]() |
#29 |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() jak wszyscy widzimy serwery valoria sa maxymalnie zapchane
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Na wakacjach od forum ;p
|
![]() Dobrze że są małe limity ludzi (na razie). Wyobrażcie sobie 850 typa na rooku? Bo ja nie.
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
|
![]() Teraz to i na Julerę nie sposób się dostać...
Julera - Slodki Czarus (lvl 1) Valoria - Doom Wurst (lvl 1) żadną jeszcze nie grałem..
#32 |
Zbanowany
|
![]() A mój kumpel ma pacca i jak był na rooku na Valori to lepiej niepytać jak tam sie łazi ...a cudjest jak nikogo niema kolo ciebie
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() nom niestety nawet na julere ale jak sie o odpowiednej porze sprobuje to jutro ma sie szanse na julere ale na valorie raczej nie
![]() Ci nieliczni ktorzy by sie zdecydowali na julere zajrzyjscie na forum do dzialu klany i tematu julera ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 09 2003
|
![]() Ja ide na Valorie ale tez nie moge sie zalogowac. Teraz długi weekend musze przejsc ten rook
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 11 2003
|
![]() Ja jak se zakładalem zipera na Valori to było 80 osób
I tak nie moglem sie zalogować qrna ale wchodze na Etrnie ok godz 20 i ku zdziwieniu wlazlem za 2 razem |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Miasto Moderatorów :]
![]() |
![]() Ja na początku robie palka, robie ten setny poziom i jako drugą postać robie druida.
#37 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 11 2003
|
![]() Mam już postacie na tych światach,ale nie mam jak wejść.Za mało miejsc jest.Trzeba się z tym pogodzić na jakiś czas.Piszmy do nich to może zwiększą limit wejść.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 11 2003
|
![]() Weezee, mam zamiar robić tak ja ty !
Nie jesteś sam !! ![]() A poza tym, mam drugi poziom ![]() Najpierw bez żadnego EQ idziesz do podziemi. Tam znajdujesz 1 rata na 5 min. Wszędzie są ludzie. Zbierasz martwe szczury by sprzedać (to niestety najlepszy sposób na zbieranie kasy na początku). Idziesz do tego co kupuje szczury. Sklep jest zapchany, wszyscy wypychają innych ze sklepu. Gdy zdobedziesz odpowiednią ilość kasy to kupujesz jakąś tarczę. Jesteś trochę silniejszy ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zbanowany
|
![]() Ok wszystcy Polacy na Valorii sie spotykająi (najlepiej na mainie nie na rooku chociaż... na roooku można sie lepiej poznać) w sobote
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 10 2003
|
![]() potwierdzam, po raz pierwszy stoczylem prawdziwa bitwe o zechlego szczura
![]() ![]() |
![]() |