Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > O wszystkim i o niczym

Notki

O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;)

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 26-09-2007, 23:21   #21
Czarny ork
Zbanowany

Czarny ork's Avatar

Data dołączenia: 14 11 2004
Lokacja: Poland

Stan: Usunięty
Profesja: Elder Druid
Gildia: Szwax
Świat: sqn
Poziom: 666
Skille: 123/567
Poziom mag.: 99
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rethfing on Aldora Pokaż post
Mając 15 lat, posiadając prawdopodobnie zerowe doświadczenie z zakresu projektowania stron WWW, szukając ludzi, którzy zrobią za Ciebie wszystko, nie mając niczego jeszcze zrobionego - nie zrobisz nic, gówno z tego wyjdzie.
Człowieku byś oszczędził se upokorzenia, nie zdziwił bym się jak znam się na projektowaniu bardziej niż ty. Oszczędź sobie komentarzy jak nie wiesz o czym mówisz, z resztą takie forum, 17 latek co siedzi w zawodówce, i nie ma pojęcia o czymś to się wypowiada... Mój dziadek ma 80 lat i niezna się na php.. Czy od wieku wiedza zależy ?? No twoja inteligencja gdzieś przy wieku 10 lat się zatrzymała.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nadrill Pokaż post
Ściągniesz Mozillę, dzięki niej nie będziesz stawiał byków oraz zaczniesz pisać bezbłędnie teksty? GL.
Może i znajdziesz frajerów, którzy umieją coś zrobić w Wordzie... Co z tego, skoro zapału nie wystarczy nawet na zrobienie jakiegoś szablonu...
Człowieku Mozilla podkreśla byki... Nie wiem czy to w wersji podstawowej czy z jakimś dodatkiem. Frajerów?? Ty jesteś frajerem, siedź exp se w tibi, może znajdziesz sobie tam laskę, która ci twój ukochany domek potem okradnie.

Ludzie jak nie macie pojęcia o tym, nie wiecie nawet że w notatniku da się napisać super strone, bo tylko w front pagu w szkole pisaliście to się nie odzywajcie bo tylko zaśmiecacie forum, i innym psujecie humor...

Ostatnio edytowany przez Czarny ork - 26-09-2007 o 23:24.
Czarny ork jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 26-09-2007, 23:24   #22
Dark Sven
Użytkownik Forum

Dark Sven's Avatar

Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem

Domyślny

Dobra, zgłaszam się jako recenzent gier. Nie musze dostawać pensji pod warunkiem.

Każda gra, będzie dostarczona mi do domu, tak żebym mógł w nią grać i dopiero wystawić ocenę.
Potrzebuje sprzętu na którym najnowsze gry ruszą... Do domu.

Nadam się ; >?
- Nie wszyscy mogą być mądrzy, panie oberlejtnant – rzekł Szwejk tonem głębokiego przekonania. – Głupi muszą stanowić wyjątek, bo gdyby wszyscy ludzie byli mądrzy, to na świecie byłoby tyle rozumu, że co drugi człowiek zgłupiałby z tego.
Dark Sven jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-09-2007, 23:33   #23
Misza
Użytkownik Forum

Misza's Avatar

Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: -+*≡☼SZWECJA☼≡*+-
Wpisy bloga: 3

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Czarny ork Pokaż post
Ludzie jak nie macie pojęcia o tym, nie wiecie nawet że w notatniku da się napisać super strone, bo tylko w front pagu w szkole pisaliście to się nie odzywajcie bo tylko zaśmiecacie forum, i innym psujecie humor...
Jesteś kolejnym z trv haxorów, bo używasz tylko czystego notatnika?

Poza tym Nubrill mówił o ZAPALE, nie środkach. Bo pisanie dla tych trzech stałych czytelników będzie bardzo motywujące, prawda?
stary 27-09-2007, 08:41   #24
Rethfing on Aldora
Użytkownik Forum

Rethfing on Aldora's Avatar

Data dołączenia: 29 05 2005
Lokacja: Knurów

Rethfing on Aldora ma numer GG 2007389 Send a message via Skype™ to Rethfing on Aldora
Domyślny

Cytuj:
Człowieku byś oszczędził se upokorzenia, nie zdziwił bym się jak znam się na projektowaniu bardziej niż ty. Oszczędź sobie komentarzy jak nie wiesz o czym mówisz, z resztą takie forum, 17 latek co siedzi w zawodówce, i nie ma pojęcia o czymś to się wypowiada... Mój dziadek ma 80 lat i niezna się na php.. Czy od wieku wiedza zależy ?? No twoja inteligencja gdzieś przy wieku 10 lat się zatrzymała.
Potwierdziłeś tylko moje przemyślenia. Jakbyś naprawde miał zapał to nie dałbyś się tak łatwo sprowokować, nie umiesz przyjąć naszej krytyki i wątpliwości.
A teraz małe sprostowania: Na projektowaniu stron nie znam się w ogóle - nie interesują się tym - ale czy to zabrania mi krytykować?
17 latek co nie siedzi w zawodówce, tylko w LO na mat-fiz-infi'e.
Wiedza nie zależy od wieku, ale Ty prosząc o pomoc powinieneś mieć solidne fundamenty.
Rethfing on Aldora jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-09-2007, 17:02   #25
Czarny ork
Zbanowany

Czarny ork's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Misza Pokaż post
Jesteś kolejnym z trv haxorów, bo używasz tylko czystego notatnika?

Poza tym Nubrill mówił o ZAPALE, nie środkach. Bo pisanie dla tych trzech stałych czytelników będzie bardzo motywujące, prawda?
Wole pisać dla 3 czytelników, niż dla 100 dzieci co tylko patrzą na obrazki i po tym poznają czy gra jest fajna. Proste że odrazu nie znajdziemy wielu czytelników, a jakby znalazł się jakiś sponsor, albo sami się zrzucimy to będzie na kampanie reklamową. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Nie jestesm haxorem, i nie piszę w notatniku, to był tylko przykład. Piszę na 30 dniowej wersji testowej dreamweavera(czy jakoś tak) która nigdy się nie skończy, bo to jest mi wygodniejsze.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rethfing on Aldora Pokaż post
Potwierdziłeś tylko moje przemyślenia. Jakbyś naprawde miał zapał to nie dałbyś się tak łatwo sprowokować, nie umiesz przyjąć naszej krytyki i wątpliwości.
A teraz małe sprostowania: Na projektowaniu stron nie znam się w ogóle - nie interesują się tym - ale czy to zabrania mi krytykować?
17 latek co nie siedzi w zawodówce, tylko w LO na mat-fiz-infi'e.
Wiedza nie zależy od wieku, ale Ty prosząc o pomoc powinieneś mieć solidne fundamenty.
Proszę o pomoc szczególnie do opisu gier, bo tego nie napiszesz w 2h, a do skryptów/grafiki pomoc by się przydała, ale nie koniecznie na starcie. Nie dałem ci się sporowkować, tylko uświadomiłem że się nie znasz na tym, to na co krytykujesz, jak nie wiesz co w trawie piszczy, trzeba mieć pojęcie o czym się pisze, zanim zacznie się pisać.
stary 27-09-2007, 17:16   #26
Czarny ork
Zbanowany

Czarny ork's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez __DARK_SVEN__ Pokaż post
Dobra, zgłaszam się jako recenzent gier. Nie musze dostawać pensji pod warunkiem.

Każda gra, będzie dostarczona mi do domu, tak żebym mógł w nią grać i dopiero wystawić ocenę.
Potrzebuje sprzętu na którym najnowsze gry ruszą... Do domu.

Nadam się ; >?
Tak potrzebujemy takich jak ty, już do ciebie leci komp z 8 gb ddr2 800mhz, 2x gf8800 ultra w sli, i intel core quadro 3.0 ghz za 3k. Monitor 21" Dell'a mamy nadzieje że ci wystarczy. Co do gier, to wyślemy ci karte kredytową, na którą będziesz mógł kupować jaką tylko gre zechcesz.

PS. TEMAT ZAMKNIĘTY!!!! CI CO CHCĄ PRZYŁĄCZYĆ DO TEAMU PISAĆ NA PRV, GG, lub EMAIL.

Ostatnio edytowany przez Czarny ork - 27-09-2007 o 17:18.
stary 27-09-2007, 17:47   #27
Lasooch
Użytkownik Forum

Lasooch's Avatar

Data dołączenia: 08 02 2006

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
Domyślny

Cytuj:
Może dlatego, że gdy Twój dziadek był w wieku edukowalnym, to w Polsce nikt o komputerach nie słyszał, a php nie istniało ;o?

To Ty się upokarzasz. Bo wybacz, ale nawet jeśli wydaje Ci się, że jesteś fajny, kewl, spoczko i znasz podstawy HTML, to w porównaniu do informatyków po studiach i ze sporym doświadczeniem jesteś pod tym względem zerem.

Cytuj:
Człowieku Mozilla podkreśla byki... Nie wiem czy to w wersji podstawowej czy z jakimś dodatkiem.
Tylko ortograficzne. Nie podkreśla błędów interpunkcyjnych, składniowych, gramatycznych and so on, a jak napiszesz "nie źle" to też nie podkreśli, chociaż to błąd (i to ortograficzny. Tzn. błąd w kontekście "nieźle", bo "nie źle" nie jest błędem, zależy od kontekstu, ale FF tegoż nie rozpozna).

Cytuj:
Hehehe jesteś zaj*bisty, że ojej!

Cytuj:
PS. TEMAT ZAMKNIĘTY!!!! CI CO CHCĄ PRZYŁĄCZYĆ DO TEAMU PISAĆ NA PRV, GG, lub EMAIL.
Jakoś nie widzę kłódki na 'odpowiedz'.

Ostatnio edytowany przez Lasooch - 27-09-2007 o 17:49.
Lasooch jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-09-2007, 18:25   #28
Thero
Użytkownik Forum

Thero's Avatar

Data dołączenia: 30 12 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lasooch Pokaż post
Jakoś nie widzę kłódki na 'odpowiedz'.
Jego Majestatyczna Ekscelencja powiedział, że koniec to koniec. Raczył się O Wielki wypowiedzieć i my powinniśmy to szanować niczym świętość.
Cytuj:
Osoba pisząca teksty powinna wiedzieć, że:
- CapSlock wyłączamy powtórnym kliknięciem owego,
- od nawciskania zbyt wielu wykrzykników może rozboleć głowa (nie - piszącego, raczej czytającego),
- należy liczyć się z krytyką i być na nią zawsze otwartym/otwartą.
Cytuj:
Wole pisać dla 3 czytelników, niż dla 100 dzieci co tylko patrzą na obrazki i po tym poznają czy gra jest fajna.
To naprawdę fajnie, że jesteś taki "wolontariuszek", ale powinieneś zdawać sobie sprawę, że to tylko dziecinne gadanie, które nie ma większego sensu.
Cytuj:
Proste że odrazu nie znajdziemy wielu czytelników, a jakby znalazł się jakiś sponsor, albo sami się zrzucimy to będzie na kampanie reklamową.
Młodzieńczych marzeń ciąg dalszy?
Cytuj:
Zobaczymy co z tego wyjdzie. Nie jestesm haxorem[...]
Sprawiasz wrażenie, że...
Cytuj:
Piszę na 30 dniowej wersji testowej dreamweavera(czy jakoś tak) która nigdy się nie skończy, bo to jest mi wygodniejsze.
chcesz się na kogoś takiego kreować.
Cytuj:
Nie dałem ci się sporowkować, tylko uświadomiłem że się nie znasz na tym, to na co krytykujesz, jak nie wiesz co w trawie piszczy, trzeba mieć pojęcie o czym się pisze, zanim zacznie się pisać.
"Sporowkować" może się nie dałeś, ale na pewno przesadziłeś nieco z podnieceniem.
Jeżeli chciałeś uświadomić nam, że jesteś arogancki to ci się udało. Chociażby czymś takim:
Cytuj:
Ty jesteś frajerem, siedź exp se w tibi, może znajdziesz sobie tam laskę, która ci twój ukochany domek potem okradnie.
@Topic
Po tym co zobaczyłem ze strony Czarnego orka stwierdzam, że znalezienie kogoś do pomocy będzie dla niego niewątpliwym osiągnięciem.

Ostatnio edytowany przez Thero - 27-09-2007 o 18:35.
Thero jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania